- 26 Nisan 2018
- 6.071
- 9.420
Ne zamndır istiyorsunuz?en güzeli rahat olmak zaten ben geçen sene çok takıyordum kafama ama şimdi olursa olur Allah hayırlısını nasip etsin diyorum. aşılama yaptırdık bir kere heyecanlandım tutacak sandım ama gördüm ki o kadar çok bunun için dua eden isteyen emek veren insanlar var ki, problem bende sanmıştım. ama doktorumda dedi günümüzde malesef kolay değil gebe kalmak.
inşallah bu ay güzel sonuç alırız. olmazsa bir sonra ki ay yine femara kullanacağım
bende mantar ağrılı ve kaşıntılı değildi sadece koku vardı, hasta olduğum için grip antibiyotik kullanmam gerekti, antiiyotik de vajinada ki yararlı bakterileri de öldrebiliyormuş. vajinal tedavi fitil ile 3-5 gün içinde o iğrenç kokudan kurtuldum çok şükür.
Bende çok takıyordum bizde bir aşılama denedik o zamanda yine femarayla bir tane yumurtam olmuştu ama tutmadı. Doktorunuz doğru söylemiş o kadar çok insan var ki bekleyen. Bizim bile 3.5 yılda zor oldu. Daha büyük sorunları olan insanlar var.
Eğerki olmazsa da üzülmeyin zaten. Yan etkisi olmayan ilaç bu. Kullanın tekrar Allah yardımcınız olsun inşaallah