- 4 Kasım 2017
- 123
- 135
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ederimKizlar kantestim 38.1 çıktı ayın 22sinde gece çatlatma ignesi 23.24.25 ilişki demişti doktorum yani hamişim umarım herşey güzel devam eder çok heyecanlıyım kalp atışı olacakmı bundan öncekini kalp atışı olmadıgı için kaybetmiştim kızlar dua edin nolur kulun kula duası daha etki edermiş RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaALLAH
Hayırlı olsun, çok sevindim. Sağlıklı doğumların olsun umuyorum öpüyorum sevgilerKızlar çok şükür çift çizgiyi görebildim bugün çok mutluyum inş sağ Salim kucağıma da alabilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Benim de ilacım 7 Aralık’ta bitti. Dün ara ara sancı giriyordu sol kasıktan. Yumurta büyüyor herhalde. Kontrole gittiğimizde anlayacağız bence.Reglin kaçıncı günü öğrendiniz ? Bende femara kullandım ilk defa 5 gün dün bitti. Bugün çok kasık ağrım varyumurtalar m büyüyor acaba neden oluyor
Hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kavuştursun. SevgilerIlk kullanmamda hamile kaldim cok şükür ama tabi ondan önce 3 yıl bekledim bizde nedensiz olmuyor kendiliğinden hiç bir problem yok ama tutmuyor . bende aynı sebepten erken test yapmak istemiyorum
Çok geçmiş olsun kayınpederin için.Bende bir sey yok bu ay bos gecti k.pederim bir kaza gecirdi esim onun basinda bu ay da umut yok onumuzdeki ay esim test yaptircak bisey cikmazsa son ben rahim filmi cektircem
Ederim cnmÇok geçmiş olsun kayınpederin için.
Yeni yıl umarım bizim yılımız olsun . Bizde de sperm testi ve rahim filmi istendi. Hepsi temiz çıkmıştı. Gelişmelerden haberdar et bizleri .
Benim de ilacım 7 Aralık’ta bitti. Dün ara ara sancı giriyordu sol kasıktan. Yumurta büyüyor herhalde. Kontrole gittiğimizde anlayacağız bence.
Teşekkür ederim cnm rabbim isteyen herkeze nasip etsin saglıkla kucagımıza almayı nasip etsin İnşaALLAHHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ederim
Sendende bekliyoruz güzel haberler İnşaALLAH haberdar et cnmHayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ederim
Amin canım inşallah öyle olur hepimiz içindeHayırlısı olsun kuzum inşallah herşey yolunda ilerler
İnşaALLAH cnm RABBİM isteyen kullarına nasip etsin saglikli sıhhatli guzel haberlerini bekliyrz
Canım sen femaraya ne zaman başladın? Yumurtan çatladı mı? Sürecinle ilgili hiç paylaşımın olmamış galiba? Hayırlısı olsun hakkımızda.kimse varmıı
Merhaba arkadaşım ben bütün paylaşımlari okudum. Sanırım benimkiler arada kaynadi. Femara ya 5 aralıkta başladım daha yumurta çatlama sanırım birde normal yolla catlayacak iğne falan kullanmayacagim. Bakalım hayirlisiCanım sen femaraya ne zaman başladın? Yumurtan çatladı mı? Sürecinle ilgili hiç paylaşımın olmamış galiba? Hayırlısı olsun hakkımızda.
Oo maşallah cnm.masallah inşallah güzel şekilde büyür minisler..herşey güzel olucak sen stres etme..rahat ol..dualarim seninleSağolun kızlar Allah razı olsun..bugün aradılar 5 inden 3 yumurtam döllenmiş cumartesiye kadar hepsi ilerler inşallah korkuyorum gittikçe azalacak diyeozozefe SeevKaad 2 27Gulcan Berfeberfe