Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar kantestim 38.1 çıktı ayın 22sinde gece çatlatma ignesi 23.24.25 ilişki demişti doktorum yani hamişim umarım herşey güzel devam eder çok heyecanlıyım kalp atışı olacakmı bundan öncekini kalp atışı olmadıgı için kaybetmiştim kızlar dua edin nolur kulun kula duası daha etki edermiş RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaALLAH
Hayırlı olsun inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebrik ederim :spor:

Reglin kaçıncı günü öğrendiniz ? Bende femara kullandım ilk defa 5 gün dün bitti. Bugün çok kasık ağrım var :KK43: yumurtalar m büyüyor acaba neden oluyor
Benim de ilacım 7 Aralık’ta bitti. Dün ara ara sancı giriyordu sol kasıktan. Yumurta büyüyor herhalde. Kontrole gittiğimizde anlayacağız bence.

Bende bir sey yok bu ay bos gecti k.pederim bir kaza gecirdi esim onun basinda bu ay da umut yok onumuzdeki ay esim test yaptircak bisey cikmazsa son ben rahim filmi cektircem
Çok geçmiş olsun kayınpederin için.
Yeni yıl umarım bizim yılımız olsun . Bizde de sperm testi ve rahim filmi istendi. Hepsi temiz çıkmıştı. Gelişmelerden haberdar et bizleri .

Benim de ilacım 7 Aralık’ta bitti. Dün ara ara sancı giriyordu sol kasıktan. Yumurta büyüyor herhalde. Kontrole gittiğimizde anlayacağız bence.

Kontrolden çıktım bi yumurta 15mm bide sıvı var sanırım biri de çatlamış olabilir dedii . Erken yumurtlamış da olabilirsin dedii. Fakat rahim duvarı olması gereken kalınlıkta değilmiş onun İçin ilaç verdi Cuma yine gidiyorum kontrole gün aşırı ilişki olması gerek büyüyen yumurta 3-4 güne çatlarsa tutunma ihtimali yüksek dedi.

Kizlar gebe kalanlar adına çok sevindim rabbim kucaginiza almayı nasip etsin :KK66: bende bugün yumurta toplama oldu 5 tane çıktı dualarınızı bekliyorum inşallah kaliteli çıkarlar:dua: cumartesi transfer olacak SeevKaad SeevKaad ozozefe ozozefe @
İnşaALLAH cnm RABBİM isteyen kullarına nasip etsin saglikli sıhhatli guzel haberlerini bekliyrz

Canım sen femaraya ne zaman başladın? Yumurtan çatladı mı? Sürecinle ilgili hiç paylaşımın olmamış galiba? Hayırlısı olsun hakkımızda.
Merhaba arkadaşım ben bütün paylaşımlari okudum. Sanırım benimkiler arada kaynadi. Femara ya 5 aralıkta başladım daha yumurta çatlama sanırım birde normal yolla catlayacak iğne falan kullanmayacagim. Bakalım hayirlisi

X