Femara kullananlar ve hamile kalanlar

B Bade1115 @lalalalaylayla @patiliseker ve hatirlayip da yazamadigim arkadaslar nasilsiniz guzel haberler yok mu
Malesef bende de yok güzel haber adetim 5 gün geçti hiç bir belirtide yoktu kan testimde negatif geldi ama adet olamadım anlamadim ki acaba femara mi yaptı bu gecikmeyi..adetim başlasa artık tüp bebeğe başlıyorum ben kızlar

Cnmmm malesef güzel haber yok bu ayda adet oldum..tedaviye ara verdik okurunda şuan.. sende durumlar nasıl başladın mı tekrar tedaviye
Biraz daha beklemeye mi karar verdin? Ben tüp bebeğe başlayacam canım ya amq adetimde gelmedi belkide doktor başlatmaz bu ay bilmiyorum ne olacak bekliyorum simdilik adetim gelsin öyle gidecem doktora artık beklemekten olumsuz sonuç almaktan öyle çok yoruldum ki belkide hiç mi nasip olmayacak diyorum hiç iyi değilim ((

evet cnm beklicem biraz bu süreçte çok yoruldum ve mutsuzum.. kendimi toparlayıp direk tüp bebek yapicam ne zaman bilmiyorum ama..kesinlikle psikoloji alt üst oluyo..inşallah adet olursun da bir an önce tedavine başlarsın cnm

Merhaba kızlar femaradan sonra çatlatma iğnesi oldum bugün 11. Gün iğne olalı kasıklarımda anlamsız bi agrı batma hissi ve mide bulantım var acaba regl mi olcam diyim ama daha 7 gün var ve hep düzenli olur acaba kullandığım ilaçlar erken regl yaparım midem çok kötü korkumdan ilaçta alamıyorum üşüttüm mü acaba gebelik belirtileri için çok erken off kafam çok karışık

Seni çok iyi anlıyorum canım rabbim kolaylık versin bizlere..ben doktorumla konuştum tarlusal iç 2.günu gel dedi hormonlarda sıkıntı yoksa başlarız dedi bakalım hayırlısı artık

femara adeti öne çekebiliyo çünkü ilaçla yumurtalama erkene çekildiği için..bi test yap derim imkanin varsa kan testi ver hatta

femara adeti öne çekebiliyo çünkü ilaçla yumurtalama erkene çekildiği için..bi test yap derim imkanin varsa kan testi ver hatta
Teşekkür ederim canım cevabın için bir iki gün daha bekleyip öyle test yaptırayım diyorum hem daha net olmadı için hemde 3 yıldır heray umudumun boşa çıkmasından yoruldum

Teşekkür ederim canım cevabın için bir iki gün daha bekleyip öyle test yaptırayım diyorum hem daha net olmadı için hemde 3 yıldır heray umudumun boşa çıkmasından yoruldum
Bilirim benimde iki buçuk yılı geçti bekleyeli bir kere bile olmado gebelik..idrar testi yapmaktan nefret ediyorum biliyorum çıkmayacak böyle düşünmeyi hiç istemezdim ama bu ara iyice kötü oldum..adet normal zamanda gelse inan daha iyi gecikince umutlaniyorum bu ara çok umutlanmiştim ama dün 0.05 le yine ağzımın payını aldım adetim 33.günü hala gelmedi tüp bebege başlayacam bekliyorum

İnşallah biran önce gelir bebislerimiz

Slm kızlar bende klomen serüveninden sonra bu ay femara kullandm geçen hafta perşembe çatlatma ignemi de vuruldum valla bugün dayanamadm evde idrar testi var yaptm önce bise cikmadı bi 10 yada 15dk sonra aklima takildi baktm ikinci cizgi cok cok hafif var sizce sonuç nedir bacılar çok umutluyum doktorumda cok cok emin konuştu

Mrb cnm catlatma ignesinde beta hcg var igne yapilinca etkisi 12 13. gunden sonra geciyormus yani igneden sonra 12.gune kadar yapilan testler pozitif cikiyor ama insallah senin dogrudur ve hamilesindir. Igneden sonra kacinci gundu testi yaptiginda

9 gün oldu şimdide şu 20tl test aldm 100de 99kesin sonuç veren ondada çok hafif silik bi cizgi çıktı RABBİM hayırlısını nasip etsin kucagımızı boş koymasın isteyen herkeze nasip etsin

9 gün oldu şimdide şu 20tl test aldm 100de 99kesin sonuç veren ondada çok hafif silik bi cizgi çıktı RABBİM hayırlısını nasip etsin kucagımızı boş koymasın isteyen herkeze nasip etsin
Hayırlı olsun tedavin. Çatlatma iğneni 22 Kasım’da vurulduysan 15 gün sonra yani 7 Aralık’ta testini tekrarla. Şuan yaptığın testler yalancı pozitif çıkarabilir. Arkadaşın dediği gibi çatlatma iğnesinin kendisi hamilelik hormonu içerdiği için biraz daha sabret , vücudundan atılsın. Hayırlısı olsun hakkında. İnşallah bebişine kavuşursun

Arkadaşlar,
Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 17. günüm. Malum negatiften sonra adetimi bekledim. Bu gece başladı adetim. Doktoruma söyledim. Şimdi kendisinden haber bekliyorum ne zaman gelmem gerektiği konusunda.

İnşallah geliyordur bebişin ama erken degıl mi 8 gün geçmiş iğneden sonra belli olur mu ki hemen bilemedim emin olmak için kan testi yaptır haberlerini bekliyorum cnm

Aynen doktorum ayın 7sinde kan tahlili istedi hakkım da hayırlısı bu arada güzel dilekleriniz için teşekkür ederim RABBİM isteyen herkeze nasip etsin İnşaALLAH

İnşallah geliyordur bebişin ama erken degıl mi 8 gün geçmiş iğneden sonra belli olur mu ki hemen bilemedim emin olmak için kan testi yaptır haberlerini bekliyorum cnm
İnşaALLAH cnm hayırlısı ayın 7sine kan testi yaptiricam doktorum o gün istedi yazarım sonucu bakalım nolucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…