Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Kizlar kan sonucumu aldım bugün bebis geliyorr çok şükür Rabbime 2. Kez anne olucam . Rabbim herkese nasil etsin insallah
Çok sevindim cnm inş sağlıkla kucaklarımız alırız bebişlerimizi ben de bugün idrar testi ile öğrendim yarın doktoruma randevu aldım gitçem inş hersey yolunda gider o kadar çok bekledim ki inanamıyorum ve çok korkuyorum olumsuz birsey olucak diye ara ara karnım agırıyor çünkü

Hiç korkma kendini de yorma benim de karin ağrılarım var rahatsız ediyor çok ve dün de bugün de lekelemem oldu yarın tekrar kan tahlili vericem artış normal mi diye bakılacak

İkinizi de tebrik ederim çok sevindim sizin adınıza kendi adimada umutlandim.4 senedir böyle bir haber vermek için bekliyorum i salla birgün bende yazarım buraya

Merhaba günaydın arkadaşlar birçok yorumu okudum maşllah nekada rçok hamiş hberi alan olmuş banad aumut oldunuz herkesit ebrik ederim darısı isteyen herkese olsun inş.
bende bu ay femara kullanmaya başladım 3.günüm bugun 3 sneye yakındır bebiş istiyorum olmuyor. 1 defa aşılama 3 ay klomen 3 ay demare kullanmışlığım var maalesf olmadı. dr değiştirdim yeniden başladık femaraya nasip dr uma çok güveniyorum inancım yüksek Alalhım inş nasip edecek

İnş Rabbim sana da nasip eder bizede sağlıkla yavrularımızı kucaklamayi canım umudunu kaybetme bol bol dua et meryem suresini oku

Merhabalar kizlar 2 aydir femara kullaniyorum bu ayda hic birsey olmadi 3 gune adet olcam sivilcelerm cikti gogsumde hassasiyet yok hersey ortada yine adet oluyorm. Sizce iteki ayda femara kullaniyim mi yoksa koymu veriyim. Galiba agir bir depresyon altindaym bu aydan o kdr umitliydim ki yaptiklarimi anlatsam sok olursnz. İlk once ay basinda sogan kuru yaptim. İnfolic combi kullandim adetim baslar baslamaz hala kullaniyorum. Femara ztn kullandm. Ovulasyon testi aldm onuda kullanip 3 gun cift cizgi goruo ovulasyonumu takip ettim iliskiye girdik ztn duzenli iki yumurtam olusmustu cunku femaradan sebep iliskiye girmeden once belime yaki yapistirdm butun gece onla yattim kipirdamadan sabah aldm dusumu kendimi sicak tutmaya calistm cok kendimi yormamaya calistim hayta o kdr abarttim ki esimde bir problem olmamasina ragmen belki spermler cok etkili olur diye proxeed icirdm keci boynuzu icirdm emek benden dedim cabaladm. Ama olmuyor olmuyor hic bir sorun bulunamiyor yumurtalarin muhtesem deniliyor esinin spermi cok iyi deniliyor kesinlikle olmuyor ama caresiz kaldm bir umut bekliyorm en sonunda dayanamadm icimi kimseye dokemiyorm sizlere yaziyim dedim uzun oldu kusuruma bakmayin. Oteki ayda femara kullaniyimmi sizce?

oyy kıyamam Allahım emeklerini boşa çıkarmasın inş. adet olmazsın.
benim eşimde sperm hareketsizliği vardı sayı iyiydi ama hareketsizlik vardı 3 aydır ilaç kullandı normale dönmüş ya nasip bakalım. hayırlısı üzme kendini Allah ol derse olur dediğin gibi çabalamay amücadeleye devam bırakma sakın. birde dr yazdıysa femarayı ona sor genelde 3 ay veriyor dr lar

Canım umudunu kaybetme bence doktorun ne diyorsa onu yap inş Rabbim duyar sesini femaradan sonra çatlatma iğnesi oldun mu

Kızlar çok şükür çift çizgiyi görebildim bugün çok mutluyum inş sağ Salim kucağıma da alabilirim Rabbim isteyen herkese nasip etsin inş
Ayy çok sevindim bende çif çizgi grdm Rabbim sagasaglim kucagìmiza almayì nasip etsin İnşaALLAH isteyen tüm kullarına bu sevinci tattırsın cnm
Hadi sanada banada hayırlı olsun

İnşaALLAH olur cnm ümidini kesme zamanı vardır RABBİM isteyen tüm kullarına nasip etsin
N

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…