Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Merhabaa bekliyorum günüme 4 gün kaldı heyecanliyim 2 yumurtam vardi benim insallah biri tutmustur :):) ama hiç test yaptırmadım günüm gecsin öyle yaptiricam inşallah olur y
Bende aynındurumdayım 2 yumurtam vardı gününe 4 gün var merakla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor Canım belirtilerin var mı varsa neler ?

Bende aynındurumdayım 2 yumurtam vardı gününe 4 gün var merakla bekliyorum zaman geçmek bilmiyor Canım belirtilerin var mı varsa neler ?
Benim oglumdaki belirtilerin aynısı yaşıyorum gogislerim hassas ama adet olacak gibi sis ve acili degil uyku delisi oldum bi lekeleme yok tabi psikolojik olarak da kendimi etkiliyor olabilirim bilmiyorum . Oğluma da femara ile hamile kaldım :) Senin var mı canım ?

Allah bağışlasın uzun ömür versin oğluşuna ve inş kardeş gelir biran önce :) ben de sürekli uyuyorum ara ara mide bulantım var gögüs uçlarım acıyo normalde tatlıyı çok severim özellikle regl yaklaşınca abartırım tatlı istemıyo canım sürekli tuzlu bırseyler yemek istiyorum psikolojik mi diye düşünüyorum ama emin olamıyorum erken test yapıp hayal kırıklığına uğramak istenmiyorum o yüzden günümü bekliycem kaçıncı kullanışında hamile kaldın peki ilk seferinde

Allah bağışlasın uzun ömür versin oğluşuna ve inş kardeş gelir biran önce :) ben de sürekli uyuyorum ara ara mide bulantım var gögüs uçlarım acıyo normalde tatlıyı çok severim özellikle regl yaklaşınca abartırım tatlı istemıyo canım sürekli tuzlu bırseyler yemek istiyorum psikolojik mi diye düşünüyorum ama emin olamıyorum erken test yapıp hayal kırıklığına uğramak istenmiyorum o yüzden günümü bekliycem kaçıncı kullanışında hamile kaldın peki ilk seferinde
Ilk kullanmamda hamile kaldim cok şükür ama tabi ondan önce 3 yıl bekledim bizde nedensiz olmuyor kendiliğinden hiç bir problem yok ama tutmuyor . bende aynı sebepten erken test yapmak istemiyorum

Ilk kullanmamda hamile kaldim cok şükür ama tabi ondan önce 3 yıl bekledim bizde nedensiz olmuyor kendiliğinden hiç bir problem yok ama tutmuyor . bende aynı sebepten erken test yapmak istemiyorum
Off ya aynı üç buçuk yıldır da ben bekliyorum aynen nedenini bulamadılar 3 kımyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşhisi kondu aspirin kullanıyorum sonra kendiliğinden oldu 7 . Haftasında düşük oldu daha olmadı 1,5 yıldır bekliyorum tedavıye de başlamadı hiçbir doktor problem yok olur deyip gönderdi kime gittiysem geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay femera ve çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim inş gelir biran önce meleklerimiz bir oğlun var bu defada bi prensesin olur inş tabi öncelik sağlıklı olması

Off ya aynı üç buçuk yıldır da ben bekliyorum aynen nedenini bulamadılar 3 kımyasal gebelikten sonra pıhtılaşma teşhisi kondu aspirin kullanıyorum sonra kendiliğinden oldu 7 . Haftasında düşük oldu daha olmadı 1,5 yıldır bekliyorum tedavıye de başlamadı hiçbir doktor problem yok olur deyip gönderdi kime gittiysem geçen ay klomen kullandım olmadı bu ay femera ve çatlatma iğnesi oldum beklemedeyim inş gelir biran önce meleklerimiz bir oğlun var bu defada bi prensesin olur inş tabi öncelik sağlıklı olması
Amin inşallah tabii önce sağlık . Rabbim inşallah seni de kavuşturur minicik miss kokulu yavruna :) Çok zor gerçekten beklemek sabretmek her ay aynı yıkıntıları yasamak insanın psikolojisi alt üst oluyor rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Merhaba bende bugün femaraa başladım günde 2 tane 5 gün kullanıp tekrar doktor kontrolüne gideceğim.
Aynı zamanda da inofolic kullanıyorum. 2 yıldır denemelerimiz inşallah femara ile iyi sonuçlanır.

Merhaba bende bugün femaraa başladım günde 2 tane 5 gün kullanıp tekrar doktor kontrolüne gideceğim.
Aynı zamanda da inofolic kullanıyorum. 2 yıldır denemelerimiz inşallah femara ile iyi sonuçlanır.
İnşallah canım
Bende bu ay başladım ilaç biteli 5, günüm dün gittim doktora perşembe yine gideceğim . İnşallah etkisini görüp hamile kalırız . Dua edelim birbirimize

Hayırlı olsun canım. Ben de dün başladım femaraya :KK66: inofolic combiye devam ediyorum aynı zamanda. 15 Aralık ta kontrolüm var. Şuandan hafif sızılar geldi yumurtalığıma. Büyüyor yumurta herhalde..Bu ikinci femara tedavim. Bu kez tutar umuyorum. Senin kontrolün ne zaman ?

Hayırlı olsun canım. Ben de dün başladım femaraya :KK66: inofolic combiye devam ediyorum aynı zamanda. 15 Aralık ta kontrolüm var. Şuandan hafif sızılar geldi yumurtalığıma. Büyüyor yumurta herhalde..Bu ikinci femara tedavim. Bu kez tutar umuyorum. Senin kontrolün ne zaman ?

Bende 11nde gidicem kontrole. Bugün hormon testlerini de yaptı bu ay sonuç alma konusunda çok kararlı doktor. Bakalım femara çok etkili yumurtlama döneminde dediii inşallah iyi sonuç alırız

İnşallah canım
Bende bu ay başladım ilaç biteli 5, günüm dün gittim doktora perşembe yine gideceğim . İnşallah etkisini görüp hamile kalırız . Dua edelim birbirimize

İnşallah yaa doktor çok umutlu hatta bana klomen almışsın önceden bence femara ile süreci hızlandıralım dedi. Demek ki etkili bir ilaç ama kilo yapacak kesin :KK43: bide bugün hormon testlerimi istedi hepsine baktı. Ben anlamıyorum tam 11nde sonuçlara bakacak

Merhaba arkadaşlar bende 4 senelik evliyim bu ay femara kullandım adetime 8 gun kaldı inşallah tutar ama hiç ağrım olmadı bugün çok az kasik ağrım oldu normal mi bilmiyorum.doktora kontör gittiğimde normal dedi ama yumurta boyutunu söylemedi onun için umudum çok az :olamaz:

Kizlar kantestim 38.1 çıktı ayın 22sinde gece çatlatma ignesi 23.24.25 ilişki demişti doktorum yani hamişim umarım herşey güzel devam eder çok heyecanlıyım kalp atışı olacakmı bundan öncekini kalp atışı olmadıgı için kaybetmiştim kızlar dua edin nolur kulun kula duası daha etki edermiş RABBIM hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin İnşaALLAH

Merhabalar bnmde femarada 2.ayim ilk ay prolaktin yuksek ciktigi icin gebeligin olmadgini dusunuyoruz bakalm bu ay insaallah olur. Benmde 15nde kontrolm var dua edin

Bayanlar merhaba.. konu actim ama yazan olmadi bana bi yardimci olun :KK43:Femara isimli ilacı kaçıncı kullanışınız? doktorunuz kac defa Femarayla devam etmenizi uygun buldu? ve gebe kalanlar Femarayı kaçıncı kullanışınızda gebe kaldınız? bunları öğrenmek istiyorum..

Benim durumum bebek isteyeli 10 ay oldu pko lu olduğumu bildiğim içinde doktorum direk tedaviyle klomenle başlattı klomen kist yapınca 1 ay tedavi gördüm. Hemen temizlendi kist nisan mayısta femara verdi Femarayı 2. kullanımımda gebe kaldım ancak kalbi durdu temmuz ayında kürtaj oldum.. kürtaj sonrası eylülde tekrar femara ile denemelere başladık ancak 3. kullanımımda bitti ben hala gebe kalmadım. Doktor 4. yü vermeyi düsünmüyorum dedi ama ben kullanmak istiyorum... Aslında bakarsak bu 10 aylık sürecte kist gebelik kürtaj falan derken biz 4 ayı boş geçip 6 ay deneyebildik sadece ondada 1 defa tutmuş.. Bana fikir verin femara ile devam edeyimmi? eymzsem sizce doktor aşılamamı diyecek iğnemi diyecek sizce :KK64:

X