- 17 Ocak 2018
- 1.730
- 3.065
Şimdi okudum canım sıkma canını hayırlısı böyleymişama kuzum negatif sonra pozitif olunca olmuyomuydu ignede
Sıkma canını. Hayırlısı olsun. 14. 15. günü bekleyip adetin gecikmesinden sonra kanda yapmalıyız. En iyisi bu. Şimdi bu şekilde kendini daha çok üzdün. Sıkma canını. Yanındayız. Bir dahaki sefere olacak umarım öpüyorum seni, sevgilerbu sabah yaptım ama negatif cikti üstüne kan verdimb0.100 cıktı herzamanki gibi yine umutlanip yikildim
çok sagol güzel döleklerin için güzel yüreğinden öperim bende canm benm inslaalh olur ama bu ay testeredisliaslanpençesi icicem 1ay sonra baltarcin çörek otu yapicam ve ovulasyon testi kullanmak istiyorum olur inşalalh ozamnSıkma canını. Hayırlısı olsun. 14. 15. günü bekleyip adetin gecikmesinden sonra kanda yapmalıyız. En iyisi bu. Şimdi bu şekilde kendini daha çok üzdün. Sıkma canını. Yanındayız. Bir dahaki sefere olacak umarım öpüyorum seni, sevgiler
Ignenin etkisi 12. 13.gun gecmeye basliyormus yani o gunlerde test yapinca cift cizgi cikiyor ama sonraki gunlerde yapinca hamile degilsen tek cizgi cikar ya da siliklesir arkadasin da dedigi gibi adet gecikmesi yasadiktan 3-4 gun sonra yapilmasi net sonuc verir bence. Surekli test yapip yipratma kendini bence varsa vardir zaten yoksa da adet oluyoruz zaten. Bol dua, Rabbimin izniyle...ama kuzum negatif sonra pozitif olunca olmuyomuydu ignede
Yumurtlamadan 12 13 gun sonra çıkabilir idrar ve kan testinde..inşallah hakkında hayırlısı olurMerhaba kızlar . Bende femara kullandım ve beklemedeyim. Dun dr gittim progesteron testi yaptirdi. Ovulasyon gerçekleşmiş dedi. Sizce ne zaman gebelik testi yapmalıyım
Yumurtlamadan 12 13 gun sonra çıkabilir idrar ve kan testinde..inşallah hakkında hayırlısı olur
Bende bu ay femara kullandim dun kontrole gittim yum. Buyumus igneyle catlicani soyledi ve salı tekrar kontrole gidicem progesteron testi mi uygulucak acaba nasil oluyo biraz analtirmisin ?Ama benim pko var ve cok ciddi bu yüzden ciddi dercede adat düzensizliğim var. Onun için muallaktayim. Daha once igne kullanmıştım. 1 2 hafta sonra adet oluyordum simdi beklemedeyim. Inşallah canim hayırlısı
Eğer catlatma ignesi olduysan zaten gebelik oluşmazsa 15 günden sonra kişinin adet olmadi beklenir ona göre takip edebilirsin..Ama benim pko var ve cok ciddi bu yüzden ciddi dercede adat düzensizliğim var. Onun için muallaktayim. Daha once igne kullanmıştım. 1 2 hafta sonra adet oluyordum simdi beklemedeyim. Inşallah canim hayırlısı
Catlatma ignesi verecektir yaptirdiktan sonra ilişki günlerini soylicek ona uyucaksiniz O kadar..21.gunde progesteron testine bakabilir yumurtan catlamis mi diye..iğneden sonra 14.gün kan vermenide söyler gebeliği ogrenmek için..Bende bu ay femara kullandim dun kontrole gittim yum. Buyumus igneyle catlicani soyledi ve salı tekrar kontrole gidicem progesteron testi mi uygulucak acaba nasil oluyo biraz analtirmisin ?
Yok canim catlatma iğnesi olmasim bu seferEğer catlatma ignesi olduysan zaten gebelik oluşmazsa 15 günden sonra kişinin adet olmadi beklenir ona göre takip edebilirsin..
Evt dün ovitrelle igne vuruldum ve 5 gün sonra tekrar cagirdi catladımı diye bakıcak simdi anladım cok tesekkur ederim canim ❤Catlatma ignesi verecektir yaptirdiktan sonra ilişki günlerini soylicek ona uyucaksiniz O kadar..21.gunde progesteron testine bakabilir yumurtan catlamis mi diye..iğneden sonra 14.gün kan vermenide söyler gebeliği ogrenmek için..
Inşallah güzel haberler alırsın cnnYok canim catlatma iğnesi olmasim bu sefer
Benim drumda aynı yapiyodu cnm inşallah çatlamıştırEvt dün ovitrelle igne vuruldum ve 5 gün sonra tekrar cagirdi catladımı diye bakıcak simdi anladım cok tesekkur ederim canim ❤
Yok canım iğne olmadim. Ve ara ara kasik sancilarim var.surekli göğüs hasasiyeti var.Eğer catlatma ignesi olduysan zaten gebelik oluşmazsa 15 günden sonra kişinin adet olmadi beklenir ona göre takip edebilirsin..
Merhaba arkadaşımMerhaba arkadaslar yok mu guzel haber verecek olanSeevKaad E Eren61 L Laydidiana G Gangena sisii90 B bynjoker Anneyimbenanne35 yagmur1212 Berfeberfe