Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Merhabalar bende bu ay klomenden sonra ilk defa femara kullanıyorum doktorum söylemeden de infolic Combi aldım ondan çok fazla memnuniyet var fiyatıda uygunmuş çatlatma iğnesini siz ilaçtan kaç gün sonra oluyorsunuz
Ayrıca bitkisel macun falan bakalım hayırlısı rabbim artık nasip etsin isteyen herkese
Merhaba Canım ,
Hayırlı olsun tedavin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
İnofolic combi yi ben de kullanıyorum. Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde duydum femaraya başladığımda doktoruma söyledim de. Onun sakıncası yok faydası olur, içebilirsin dedi. Zaten ilaç değil vitamin ya.bir de pcos tan dolayı adet düzensizliğine özellikle iyi geliyor.
Aslına bakarsan doktor yumurtanın kendi kendine çatlamasını bekliyor, seni sürekli takip edeceği için yumurtaların büyümesine göre sana ilişki günlerini de söylecektir. Yumurta belli bir büyüklüğe ulaşınca ve rahim kalınlığını da dikkate alarak seni takip ederken çatlamadığını görünce iğnenin vurulma saatini ve ilişki günlerini söyleyecektir. Nitekim bende öyle oldu. Çatlamasını anlamak için birkaç gün sonra seni tekrar çağırabilir.
Bitkisel macunla ilgili bilgim yok ama.
Hayırlı olsun tedavin tekrar canım :KK25:

Merhaba Canım ,
Hayırlı olsun tedavin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
İnofolic combi yi ben de kullanıyorum. Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde duydum femaraya başladığımda doktoruma söyledim de. Onun sakıncası yok faydası olur, içebilirsin dedi. Zaten ilaç değil vitamin ya.bir de pcos tan dolayı adet düzensizliğine özellikle iyi geliyor.
Aslına bakarsan doktor yumurtanın kendi kendine çatlamasını bekliyor, seni sürekli takip edeceği için yumurtaların büyümesine göre sana ilişki günlerini de söylecektir. Yumurta belli bir büyüklüğe ulaşınca ve rahim kalınlığını da dikkate alarak seni takip ederken çatlamadığını görünce iğnenin vurulma saatini ve ilişki günlerini söyleyecektir. Nitekim bende öyle oldu. Çatlamasını anlamak için birkaç gün sonra seni tekrar çağırabilir.
Bitkisel macunla ilgili bilgim yok ama.
Hayırlı olsun tedavin tekrar canım :KK25:
Sağol Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın bu Aydan sonra vazgeçiyorum sadece dua yoruldum sanki verecekse rabbim zaten zamanı belli verir

Belirtiler herkeste bir olmuyo ki tüm belirtileri yaşadım ve sonuç negatif..adet günü yapın testlerinizi kesin sonuç olur öncesinde yapıldığı zaman tamamen moral bozukluğuna sebep :KK43:

Cnmmm malesef güzel haber yok bu ayda adet oldum..tedaviye ara verdik okurunda şuan.. sende durumlar nasıl başladın mı tekrar tedaviye
Hayirlisi olsun Ben dun gittim yumurtaliklarin cok guzel diyor hormon tahlili yaptirmistim femara kullandigim ay bu ay yine istedi bugun yaptirdim fsh 8.12 lh 16 e2 61 cikti arayip sonuclari soylicem birazdan adetim suan zaten bu ay da bisey kullanmiyorum zaten femarayi da 1 kere kullandim baska doktor vermisti femarayi bu gittigim doktor da gerek yok hicbirseye diyor bu ay da olmazsa esimden test ve onumuzdeki ay da rahim film i cekeriz dedi. Benim ilk cocugum sezaryendi belki tuplerde yapisiklik olabilir dedi bakalim hayirlisi artik

Günaydın Kızlar,
Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. İdrar testi negatif çıktı. Herhalde bu saatten sonra pozitife dönmesi imkansız. Adetimi bekleyeceğim.

Günaydın Kızlar,
Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. İdrar testi negatif çıktı. Herhalde bu saatten sonra pozitife dönmesi imkansız. Adetimi bekleyeceğim.
Idrar testini pek onemseme cnm adet olacagina dair bir belirtin yoksa kanda beta hcg baktir. Olacak gibi hissediyorsan da bekle bakalim

Günaydın Kızlar,
Benim de dundu igneden sonra 15.gun. erken test negatif cikti canim. Bugun 16.gun hala adetim gelmedi. Seninle ayni durumdayim adeti bekliyorum. Hatta igneyi oldugum gunu de sayarsak 17.gun.

Idrar testini pek onemseme cnm adet olacagina dair bir belirtin yoksa kanda beta hcg baktir. Olacak gibi hissediyorsan da bekle bakalim
Adet belirtim yok sadece son 3-4 gündür kasık ağrısı, bel ağrısı hissediyorum. Batmalar da oluyor ara ara, şişkinliğim var, göğüsler daha bir dolgun. Şimdilik 1 Aralık için doktoruma randevu aldım. Aynı gün kan testi de yapacağım. O güne kadar adet olursam haber ederim..

X