Merhaba canimm. Asilamadan sonraki 12.gundu bugun ama idrar testi negatif. Bu ay da tutmadi bence.Merhaba arkadaslar yok mu guzel haber verecek olanSeevKaad @Eren61 L Laydidiana G Gangena sisii90 @bynjoker @Anneyimbenanne35 @yagmur1212 Berfeberfe
Merhaba Canım ,Merhabalar bende bu ay klomenden sonra ilk defa femara kullanıyorum doktorum söylemeden de infolic Combi aldım ondan çok fazla memnuniyet var fiyatıda uygunmuş çatlatma iğnesini siz ilaçtan kaç gün sonra oluyorsunuz
Ayrıca bitkisel macun falan bakalım hayırlısı rabbim artık nasip etsin isteyen herkese
Bence erken yaptın. Üzme kendini. 3 gün sonra tekrar dene testiMerhaba canimm. Asilamadan sonraki 12.gundu bugun ama idrar testi negatif. Bu ay da tutmadi bence.
Merhaba canım yarın kontrolum var dr. Çatladımi yumosum diye bakıcak inş catlamıştır haber veririm sizlereMerhaba arkadaslar yok mu guzel haber verecek olanSeevKaad @Eren61 L Laydidiana G Gangena sisii90 @bynjoker @Anneyimbenanne35 @yagmur1212 Berfeberfe
Ama goguslerimde agri ya da acima da yok. Yani acikcasi diger hisseden kisilerdeki gibi bir belirti yokBence erken yaptın. Üzme kendini. 3 gün sonra tekrar dene testi
Sağol Allah razı olsun uzun uzun yazmışsın bu Aydan sonra vazgeçiyorum sadece dua yoruldum sanki verecekse rabbim zaten zamanı belli verirMerhaba Canım ,
Hayırlı olsun tedavin. Allah emeklerini boşa çıkarmasın.
İnofolic combi yi ben de kullanıyorum. Bu forumdaki arkadaşlar sayesinde duydum femaraya başladığımda doktoruma söyledim de. Onun sakıncası yok faydası olur, içebilirsin dedi. Zaten ilaç değil vitamin ya.bir de pcos tan dolayı adet düzensizliğine özellikle iyi geliyor.
Aslına bakarsan doktor yumurtanın kendi kendine çatlamasını bekliyor, seni sürekli takip edeceği için yumurtaların büyümesine göre sana ilişki günlerini de söylecektir. Yumurta belli bir büyüklüğe ulaşınca ve rahim kalınlığını da dikkate alarak seni takip ederken çatlamadığını görünce iğnenin vurulma saatini ve ilişki günlerini söyleyecektir. Nitekim bende öyle oldu. Çatlamasını anlamak için birkaç gün sonra seni tekrar çağırabilir.
Bitkisel macunla ilgili bilgim yok ama.
Hayırlı olsun tedavin tekrar canım
Cnmmm malesef güzel haber yok bu ayda adet oldum..tedaviye ara verdik okurunda şuan.. sende durumlar nasıl başladın mı tekrar tedaviyeMerhaba arkadaslar yok mu guzel haber verecek olanSeevKaad @Eren61 L Laydidiana G Gangena sisii90 @bynjoker @Anneyimbenanne35 @yagmur1212 Berfeberfe
Hayirlisi olsun Ben dun gittim yumurtaliklarin cok guzel diyor hormon tahlili yaptirmistim femara kullandigim ay bu ay yine istedi bugun yaptirdim fsh 8.12 lh 16 e2 61 cikti arayip sonuclari soylicem birazdan adetim suan zaten bu ay da bisey kullanmiyorum zaten femarayi da 1 kere kullandim baska doktor vermisti femarayi bu gittigim doktor da gerek yok hicbirseye diyor bu ay da olmazsa esimden test ve onumuzdeki ay da rahim film i cekeriz dedi. Benim ilk cocugum sezaryendi belki tuplerde yapisiklik olabilir dedi bakalim hayirlisi artikCnmmm malesef güzel haber yok bu ayda adet oldum..tedaviye ara verdik okurunda şuan.. sende durumlar nasıl başladın mı tekrar tedaviye
Bence hemen olumsuz dusunme adet zamanini bekle cnmMerhaba canimm. Asilamadan sonraki 12.gundu bugun ama idrar testi negatif. Bu ay da tutmadi bence.
Bir iki gune adet olurum canim. Bugun 13.gun bugun de idrar negatif. Tutmadi yani bi mucize olacak ki gec dollenmis ya da tutmus olsun. O da cok cok dusuk ihtimal.Bence hemen olumsuz dusunme adet zamanini bekle cnm
Canm ben 20 gun gecikmeli regl.oldm. yumurtalarm tek tek ayri zamanlarda catladi edetim gecikti. Bu ay inofolic ve femara beraber kullniyorm bakalm ne olacak. Uzuldm ise yaramdi diye@Bade1115 @lalalalaylaylapatiliseker ve hatirlayip da yazamadigim arkadaslar nasilsiniz guzel haberler yok mu
Idrar testini pek onemseme cnm adet olacagina dair bir belirtin yoksa kanda beta hcg baktir. Olacak gibi hissediyorsan da bekle bakalimGünaydın Kızlar,
Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. İdrar testi negatif çıktı. Herhalde bu saatten sonra pozitife dönmesi imkansız. Adetimi bekleyeceğim.
Bir iki gune adet olurum canim. Bugun 13.gun bugun de idrar negatif. Tutmadi yani bi mucize olacak ki gec dollenmis ya da tutmus olsun. O da cok cok dusuk ihtimal.[/QUOTE Nasilsin @sisii90
NasilsinBir iki gune adet olurum canim. Bugun 13.gun bugun de idrar negatif. Tutmadi yani bi mucize olacak ki gec dollenmis ya da tutmus olsun. O da cok cok dusuk ihtimal.
Iyiyim canim sen nasilsin? Dun adet gunumdu olmadim. Test de negatifdi idrar. Hala bekliyorum adet gelsin diye. Sen nasilsin?Nasilsinsisii90
Benim de dundu igneden sonra 15.gun. erken test negatif cikti canim. Bugun 16.gun hala adetim gelmedi. Seninle ayni durumdayim adeti bekliyorum. Hatta igneyi oldugum gunu de sayarsak 17.gun.Günaydın Kızlar,
Bugün çatlatma iğnesinden sonraki 15. günüm. İdrar testi negatif çıktı. Herhalde bu saatten sonra pozitife dönmesi imkansız. Adetimi bekleyeceğim.
Merhaba canım. Ben en son 22sinde progesteron testi yaptırdım. Sonuç iyiydi şuan bekliyorum adet olacakmiyim olmayacaj miyim diye . Ara ara kasik sancilarim var.surekli göğüs hasasiyeti var. Ay başında adet olmazsa test yapıcamMerhaba arkadaslar yok mu guzel haber verecek olanSeevKaad @Eren61 L Laydidiana G Gangena sisii90 @bynjoker @Anneyimbenanne35 @yagmur1212 Berfeberfe
Adet belirtim yok sadece son 3-4 gündür kasık ağrısı, bel ağrısı hissediyorum. Batmalar da oluyor ara ara, şişkinliğim var, göğüsler daha bir dolgun. Şimdilik 1 Aralık için doktoruma randevu aldım. Aynı gün kan testi de yapacağım. O güne kadar adet olursam haber ederim..Idrar testini pek onemseme cnm adet olacagina dair bir belirtin yoksa kanda beta hcg baktir. Olacak gibi hissediyorsan da bekle bakalim