Merhaba hanimlar bende araniza yeni katıldım 4 sene önce bende oğluma femara ile hamile kaldım 3 sene beklemiştik çocuk sahibi olmak için :) şimdi tekrar düşünüyoruz denedik bir kac ay ama olmayinca doktorumla konuştum ve yarın femaraya başlıyorum bakalım hayırlısı inşallah :)
Merhaba Fizikci25. Geçmiş olsun çok. İnşallah bu defa tutar ve sağlıklı güzel bir gebeliğin olurMerhaba kızlar ben 3 yıldır bebek istiyorum pıhtılaşma çıktı bende kendiğinden hamıle kalmıştım Ocak ayında düşük oldu dahada olmadı geçen ay klomen kullandım bu ay ise femaraya başladım inş gelir artık bebişim ben klomenle farkını öğrenmek istiyorum kanser ilacıymış femara beni biraz korkuttu açıkcası
Hayirlisi olsun insallahKızlar Merhaba,
Bugün adetimin 17. günü. 5 gün femara içmiştim. Kontrole gittim bugün. 19 mm bir adet yumurtam var. Kendi kendine çatlamasını bekliyor doktorum. Yarın akşam ilişki olsun dedi . Ertesi gün de kontrole çağırıyor. Yumurtanın çatlayıp çatlamadığına bakacak. Çatladıysa iyi olur dedi bir gün önce de ilişki olacağı için. Bakalım çok heyecanlıyım
Oldu bu iş galiba canımherkese kocaman günaydın femara sonrası catlatma ignesinin 11. günü bugün çok heycanliyim dün yaptım test iğne tam emin bitmiş insallah bebek için koyulasir
ahh kuzum ah insallah dediğin gibi olur üstteki test dün e alttaki bugün e ait kuzum bugün 11. gunOldu bu iş galiba canım
Merhaba kızlar ben 3 yıldır bebek istiyorum pıhtılaşma çıktı bende kendiğinden hamıle kalmıştım Ocak ayında düşük oldu dahada olmadı geçen ay klomen kullandım bu ay ise femaraya başladım inş gelir artık bebişim ben klomenle farkını öğrenmek istiyorum kanser ilacıymış femara beni biraz korkuttu açıkcası
Teşekkür ederim Canım geçmiş olsunÇok geçmiş olsun canım ben hamile olduğumu öğrendiğimde ilk buraya yazmıştım ve sen de yazımı beğenmiştin. Aralıkta hamile kalmıştım 24 haftalıkken trizomi 18 tanısıyla bebeğimi kaybettim ölü doğum yapmak zorunda kaldım. Bu ay 6 ay olmuştu kaybedeli ve bu ay da hamileyim diye sevinirken kimyasal gebelik olduğunu öğrendim. Adet görüyorum şuan. Bebeğin şimdiye doğmuştur diye bakmak istemiştim ancak senin için de çok üzüldüm canım çok geçmiş olsun tüm yaşadıkların için. İnşallah güzel haberlerimizi paylaşmka da nasip olur.
Bende gecikme yapmadi cnm herkeste etkisi farklı oluyo ilacın..bekle bi kaç gün daha belki geç dollenme olmuştur..ignenin kaçıncı günü bugunnherkese merhabalar. bu ay ilk defa ben de femara kullandım 5 gün. günde 2 tane. sonra adetin 11. günü çatlatma iğnesi oldum. bat normalde dündü.düzenlidir adetlerim. fakat olmadım. dün hemen idrar testi yaptım tabi sonuç negatif. canım sıkıldı. yaklaşık 4 gündür geceleri karın ağrım var. kullanan arkadaşlar femara sizde adet gecikmesi yaptı mı. kafam çok karıştı.dünkü test te negatif çıkınca inşallah bu gecikme bebiş habercisidir diycem ama dünkü test umudumu kırdı
maalesef bugün geldi kırmızılarBende gecikme yapmadi cnm herkeste etkisi farklı oluyo ilacın..bekle bi kaç gün daha belki geç dollenme olmuştur..ignenin kaçıncı günü bugunn
sen femara ile hamile kaldın mı başlığa yeni girdim canım gerilere çok gidemedim o yüzdenBende gecikme yapmadi cnm herkeste etkisi farklı oluyo ilacın..bekle bi kaç gün daha belki geç dollenme olmuştur..ignenin kaçıncı günü bugunn
Bi daha ki aya umutlar inşallah.. Ben 2 kez kullandım malesef kalamadimsen femara ile hamile kaldın mı başlığa yeni girdim canım gerilere çok gidemedim o yüzden
Ben burdayımHerkescikler gitmis ne var ne yok kizlar var mi haberler
Insallah olur bu ay guzel haber verirsin bizlere Ben eylulde bir kere kullandim olmadi daha da kullanmadim.Gecen ay da oyle gecti. Doktor bu adetimde gelmemi soyledi. Bu ay hasta oldum baya bi siddetli Karin kasik agrisi o yuzden bos gecti diyebilirim. Carsamba gunu tum batin ultrasona giricem genel cerraha gidicem. Bu hafta ici de adetimi bekliyorum olursam doktoruma gidicem iste nasil bir yol onerecek bakalim.Ben burdayım
Benim tek yumurtam oluşmuştu: 19 mm. Kendiliğinden çatlamasını bekledik. Çatlamadı ve 2 gün sonra 24 mm oldu. Doktorum çok iyi bir yumurta dedi rahim kalınlığı da iyiymiş. Çatlatma iğnesi verdi. 14.11. de çatlatma iğnesi ve 15.11 itibariyle gün aşırı ilişki. 29.11 de test yapacağım. Beklemedeyim
Sen ne durumdasın ozozefe?