- 18 Kasım 2018
- 155
- 239
- 30
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canm nasilsin varmi senden bi haber kuzum sende ne var ne yok SeevKaadHerkescikler gitmis ne var ne yok kizlar var mi haberler
teste son 9 gün güzel haberler alırsın inslalhBen burdayım
Benim tek yumurtam oluşmuştu: 19 mm. Kendiliğinden çatlamasını bekledik. Çatlamadı ve 2 gün sonra 24 mm oldu. Doktorum çok iyi bir yumurta dedi rahim kalınlığı da iyiymiş. Çatlatma iğnesi verdi. 14.11. de çatlatma iğnesi ve 15.11 itibariyle gün aşırı ilişki. 29.11 de test yapacağım. Beklemedeyim
Sen ne durumdasın ozozefe?
Hayırlısı olsunSlm kızlar bende 2 klomen ve çatlatma iğnesi sonrası bu ay femara ve inofolic combi kullanmaya başladım 22 kasımda kontrolum var inşallah bu mübarek gecede Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin meleklerimize çabucak kavuşalım amin
Amin canımHayırlısı olsun
Aaaa cnm hamilemisinnnnncanm nasilsin varmi senden bi haber kuzum sende ne var ne yok SeevKaad
kuzum test yaptım bus ekilde cıktıAaaa cnm hamilemisinnnnn
Çok sevindimmmm
Ben biraz ara verdim cnmm bana yakın iyi bi dr arıyorum bulunca başlıcam tekrar insallah
Oooo var masallahhh cnmkuzum test yaptım bus ekilde cıktı Eki Görüntüle 2207625
evet verdim ve çıkan sonuç buOooo var masallahhh cnm
Kan verdin mi peki
Hadi gözün aydın olsun :)
Yok artık nasıl olur..bi yanlışlık olmasınevet verdim ve çıkan sonuç buEki Görüntüle 2207651
yok kuzum ya yanlisliknolmaz kan da ama sonuç bu her ay aynı sonuçYok artık nasıl olur..bi yanlışlık olmasın
Canim bariz belli cizgi ama baska markayla test yapmis miydin hicevet verdim ve çıkan sonuç buEki Görüntüle 2207651
bu sabah yaptım ama negatif cikti üstüne kan verdimb0.100 cıktı herzamanki gibi yine umutlanip yikildimCanim bariz belli cizgi ama baska markayla test yapmis miydin hic
evet evet bak benmde bişekilde cikmistinokdr umutlanmistimkiBenimde 3 ay once çıkmıştı herkes hamilesin demişti fakat regl oldum, bu miratech testte sanirim cok oluyor yanlışlık
Igne yapturmis miydin bu ay onun etkisiyle cikmis olabilir.Ben de lekelendim bugun yine tam sokuleyim 2. ya da 3.gunu gel demisti insallah hafta sonuna denk gelmez.bu sabah yaptım ama negatif cikti üstüne kan verdimb0.100 cıktı herzamanki gibi yine umutlanip yikildim
yaptırdım ama 10. günü negatif ti 11. günü cik-cik silikti sonra koyulasti kuzum yaIgne yapturmis miydin bu ay onun etkisiyle cikmis olabilir.Ben de lekelendim bugun yine tam sokuleyim 2. ya da 3.gunu gel demisti insallah hafta sonuna denk gelmez.
Ignenin 10.gunu negatif olup sonra positive cikmasi normal degil o zaman testlerde sıkıntı var cnm moralini bozma kafaya takmadigin anda oluyo gercekten Ben de takmayacagim gunu bekliyorumyaptırdım ama 10. günü negatif ti 11. günü cik-cik silikti sonra koyulasti kuzum ya
ama kuzum negatif sonra pozitif olunca olmuyomuydu ignedeIgnenin 10.gunu negatif olup sonra positive cikmasi normal degil o zaman testlerde sıkıntı var cnm moralini bozma kafaya takmadigin anda oluyo gercekten Ben de takmayacagim gunu bekliyorum