Aa o zaman iyi olmuş senin ara vermen bende 3 kere klomen 1 kerede femara kullanmış oldum ama hepsinde de ara verdim..Tüm yumurta geliştirici ilaçlar öyle diye biliyorum ben etkisi devam ediyo 2 3 ay..ben 3 ay üst üste kullandım dr ara verelim dedi..iyide oldu dengemiz şasiyi hepten..
ben 6kez klomen 2 kezde femara kullandım..bundan sonraki tedavilerde ya aşılama ya tüp bakıcaz artık dr hangi tedaviyi uygunn gorurse..bide ovulasyonla takip edelim bi ümit iste tedavisiz olur belki..
yok ya aile ziyareti olucak tatilimiz inşallah kaçıp fırsat yaraticaz kendimize :))
Ya ben aşılamayı kayıp olarak görüyorum hem maddi hem manevi zaten normal iliskiyle aynı oran veriyolar tabi ki rabbim den nasip ettikten sonra olur da ben asilamayi es geçmek istiyorum doktorumda öyle dedi zaten çok paranız varsa yaptır ben siralamadan gitmek istiyorum dersen yapariz dedi..ben baya baya tüp bebek düşünüyorum artık yoruldum beklemekten haa dersin ki tüp bebekte de belli olmaz onada kendimi alıştıracam zaten 2.5 yılda bir kere bile ümitlenemedim ki 3 kere en fazla 5 kere yapmışımdır gebelik testini onlarda hep hüsran..
inşallah canım tedavisiz bu arada olur mutluluktan uçarız valla :) tabi hayırlısıyla
Aynen bizimde aile ziyareti o yüzden bu ara biraz zor geçecek bize kaçacak yerimizde yok