- 26 Aralık 2016
- 1.643
- 511
Test yanlis demek ki cnm baska test al yap kan veremiyosanKizlar az once idrar testi yaptm. Idrari damlattm ilerlerken silik cizgi cikti ve 5 sn sonra gitti ne oldugunu anlayamadan. Bu neydi simdi
Bende bel agrisi ve karin agrisi yapmisti. Simdi ikinci kullanisim ve daha iyiyim canim. Ovulasyon kiti de bence kullan internetten toplu alabilirsin uygun fiyata. Hemen geliyor ve gayet guvenilir.Umarım bu defa tutarHayırlısı olsun. Ben de adetim 11. Günü ilişkiye başlayacağım çünkü eşim şuan perhizde şu spermiyogram testi için. Umarım geç başlamamış olurum. Yumurtlama öncesi ilişki başlamalı diye biliyorum çünkü. Bir de şu yumurtlama takip kitleri varmış. Onu kullanananız var mı? Zaten gün aşırı ilişki olacak. Ben yine de tereddütte kaldım. Alıp kullanayım mı diye. Ayrıca şu femara bende 3.gün çok başağrısı yaptı. Sizde de oldu mu?
Test bozuk olabilir yeniden yap cnm..Kizlar az once idrar testi yaptm. Idrari damlattm ilerlerken silik cizgi cikti ve 5 sn sonra gitti ne oldugunu anlayamadan. Bu neydi simdi
Aşılamanın 8.gunu mu canim?Benimde 8. Gunum bugün karnim gergin ve ağrıyo..ilacın etkisi hala devam ediyor midir acaba..ovulasyon testi alıp denesem mi bu ay nasıl yapsam kizlar
Yok cnm bu ay hicbirsey yapmiyoruz ara verdik tedaviye..gelecek ay yada sonraki ay baslicaz tedaviye..ya tüp bebek yada aşılama bakalım drla gorusmemize bagliAşılamanın 8.gunu mu canim?
Kac kez asilama oldu? Benim olursa bu ikinci asilama olacak. Olumsuz olursa ben de tup bebek dusunuyorum. Cunku bu sekilde bosuna kayip hem zaman olarak hem maddi olarak. Hakkimizda hayirlisi olsun.Yok cnm bu ay hicbirsey yapmiyoruz ara verdik tedaviye..gelecek ay yada sonraki ay baslicaz tedaviye..ya tüp bebek yada aşılama bakalım drla gorusmemize bagli
Kesinlikle haklısın cnm..Ben hiç aşılama yaptırmadım.. 6 kez klomen ovitrelle..2 kerede femara ovitrelle kullandım.. artık sıkıldım bu tedavilerden çünkü olmuyo ilerleyemedik bu şekilde..iyi Dr bakıyorum hatta buldum gibi..onunla görüşme yapmayı planlıyorum onumuzdeki aylarda..hakkımızda hayırlısı olur inşallahKac kez asilama oldu? Benim olursa bu ikinci asilama olacak. Olumsuz olursa ben de tup bebek dusunuyorum. Cunku bu sekilde bosuna kayip hem zaman olarak hem maddi olarak. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Naptin cnm nasil gidiyofemara kullandigim ilk ay bu hanileymisim bugun ogrendim reglim 3 gun gecikti
9 10 11. gun idrar testi yaptim pozitif gittikcr silindi ve yok oldu 13. gun kanda baktirdim negatif cikti 2.4
bugun trkrsr kanda baktirdim 15.6 yukseliyor.
bu arada 5 gun kahverengi akintim oldu
bugun cok agrim oldu ve arkasindan ani bir kanama basladi. doktora gittim dusuk yaptigimi soyledi igne yaptilar. evdeyim suan kalacakmi dusecekmi bilmiyorum agrim gecti ama kanama devamNaptin cnm nasil gidiyo
Cnm kan negatif cikti. Hala regl yok. Doktor ultrasonda bakinca kalislasma pek adet gibi durmuyor bir hafta daha bekleyelm oyle sökturcu kullan dedi.kafam corba oldupatiliseker yaptin mi baska test cnm
Benimde kasıkta ağri oluyo canım arada sanki yumurta catlamasi gibi 10.gün..ilaçın etkisi devam ediyo olabilir bencede.. ovulasyon testi hiç kullanmis miydin? Aslında bu ay banada lazım o :) evimizde olamayacagiz önemli günlerde ona göre düzenlerdikBenimde 8. Gunum bugün karnim gergin ve ağrıyo..ilacın etkisi hala devam ediyor midir acaba..ovulasyon testi alıp denesem mi bu ay nasıl yapsam kizlar
Ağrı var kasıkta sanki ilaç kullandığım zamanlardaki gibi..bende kararsız kaldım ilacın etkisinin hala devam ettiğini düşünerek dün sipariş ettim bugün elime ulaştı az önce yaptım silik..Evet kullanmıştım cnm..bende yarın 10 günlük bi tatile çıkıcam özel günü değerlendirebiliriz inşallah :))Benimde kasıkta ağri oluyo canım arada sanki yumurta catlamasi gibi 10.gün..ilaçın etkisi devam ediyo olabilir bencede.. ovulasyon testi hiç kullanmis miydin? Aslında bu ay banada lazım o :) evimizde olamayacagiz önemli günlerde ona göre düzenlerdik
Klomen içinde öyle duymuştum sonraki ay devam ediyo diye..bide ben peş peşe kullanmak istemiyorum ilaçları gerçi artık tüp bebek bir dahaki adete ..inşallah adet olmam yoksa sonu artık tüp bebek amh değerimde düşük geldiği için beklemeyecem aşılamada boş geliyo banaAğrı var kasıkta sanki ilaç kullandığım zamanlardaki gibi..bende kararsız kaldım ilacın etkisinin hala devam ettiğini düşünerek dün sipariş ettim bugün elime ulaştı az önce yaptım silik..Evet kullanmıştım cnm..bende yarın 10 günlük bi tatile çıkıcam özel günü değerlendirebiliriz inşallah :))
Tüm yumurta geliştirici ilaçlar öyle diye biliyorum ben etkisi devam ediyo 2 3 ay..ben 3 ay üst üste kullandım dr ara verelim dedi..iyide oldu dengemiz şasiyi hepten..Klomen içinde öyle duymuştum sonraki ay devam ediyo diye..bide ben peş peşe kullanmak istemiyorum ilaçları gerçi artık tüp bebek bir dahaki adete ..inşallah adet olmam yoksa sonu artık tüp bebek amh değerimde düşük geldiği için beklemeyecem aşılamada boş geliyo banaayy sen iyi yapmışsın ben alamam heralde önceden akıl etseydim eve siparis verirdim de artık geçti..
Tatilde baş başaysanız gün aşırı değerlendirin canım
Canim sen bir kez asilama denesen ya aslinda? Belki yolda bir sorun cikiyordur hani asilamada direk rahim bosluguna gonderiyorlar ya hicbir seyle karsilasmadan. Hem de en kalitelileri. Hem ilac kullandigina da deger aklinda kalmamis olur.Tüm yumurta geliştirici ilaçlar öyle diye biliyorum ben etkisi devam ediyo 2 3 ay..ben 3 ay üst üste kullandım dr ara verelim dedi..iyide oldu dengemiz şasiyi hepten..
ben 6kez klomen 2 kezde femara kullandım..bundan sonraki tedavilerde ya aşılama ya tüp bakıcaz artık dr hangi tedaviyi uygunn gorurse..bide ovulasyonla takip edelim bi ümit iste tedavisiz olur belki..
yok ya aile ziyareti olucak tatilimiz inşallah kaçıp fırsat yaraticaz kendimize :))
Hayir canim gec olmaz. Kac gunde bir adet oluyorsun? Erken yumurtluyo olsan bile 12. 13. Gun yumurtlarsin ki zaten tam yakalamis olursun. Perhiz daha onemli , cunku 3 4 gun perhiz olmayinca sperm degerleri de kotu geliyo. Esimin 2 gun perhizle alindi spermi ve asilama oldum ilk asilamamdi tutmadi. Sayi da az cikti haliyle kalitesiz de oluyor.Merhaba kızlar,
Femarayı 5 gün sabah akşam kullandım. Bugün adetimin 11. günü. Doktorum spermiyogram da istediği için perhiz yaptı eşim. Yarın yani 12. gün ilişki başlayabilir ancak. Geç olur mu? Bu arada eşimde hiç sıkıntı yok. 2 sene önceki teste rağmen teyit amaçlı istedi. Şimdi yumurtlamayı kaçırmaktan çok korkuyorum