Aa o zaman iyi olmuş senin ara vermen bende 3 kere klomen 1 kerede femara kullanmış oldum ama hepsinde de ara verdim..Tüm yumurta geliştirici ilaçlar öyle diye biliyorum ben etkisi devam ediyo 2 3 ay..ben 3 ay üst üste kullandım dr ara verelim dedi..iyide oldu dengemiz şasiyi hepten..
ben 6kez klomen 2 kezde femara kullandım..bundan sonraki tedavilerde ya aşılama ya tüp bakıcaz artık dr hangi tedaviyi uygunn gorurse..bide ovulasyonla takip edelim bi ümit iste tedavisiz olur belki..
yok ya aile ziyareti olucak tatilimiz inşallah kaçıp fırsat yaraticaz kendimize :))
Tam gününde başlamış oluyosunuz canım 12. Gün yumurtama günün olsa 26 gün adet olman gerekiyo normal düzeninde o kadar erken de olmuyosan yumurtlama günün daha da geçtir merak etme hiç :)Merhaba kızlar,
Femarayı 5 gün sabah akşam kullandım. Bugün adetimin 11. günü. Doktorum spermiyogram da istediği için perhiz yaptı eşim. Yarın yani 12. gün ilişki başlayabilir ancak. Geç olur mu? Bu arada eşimde hiç sıkıntı yok. 2 sene önceki teste rağmen teyit amaçlı istedi. Şimdi yumurtlamayı kaçırmaktan çok korkuyorum
Evet cnm 1 kere denemek istiyorum aşılamayı bakalım ya herşeyin hayırlı..Canim sen bir kez asilama denesen ya aslinda? Belki yolda bir sorun cikiyordur hani asilamada direk rahim bosluguna gonderiyorlar ya hicbir seyle karsilasmadan. Hem de en kalitelileri. Hem ilac kullandigina da deger aklinda kalmamis olur.
Yok geç kalmazsın tam zamanında..yumurtladigini akintininda artmasıyla anlayabilirsin..bu hafta full spor:))Merhaba kızlar,
Femarayı 5 gün sabah akşam kullandım. Bugün adetimin 11. günü. Doktorum spermiyogram da istediği için perhiz yaptı eşim. Yarın yani 12. gün ilişki başlayabilir ancak. Geç olur mu? Bu arada eşimde hiç sıkıntı yok. 2 sene önceki teste rağmen teyit amaçlı istedi. Şimdi yumurtlamayı kaçırmaktan çok korkuyorum
Ara vererek kullanmak daha güzel yormamış oluyosun bünyeyiAa o zaman iyi olmuş senin ara vermen bende 3 kere klomen 1 kerede femara kullanmış oldum ama hepsinde de ara verdim..
Ya ben aşılamayı kayıp olarak görüyorum hem maddi hem manevi zaten normal iliskiyle aynı oran veriyolar tabi ki rabbim den nasip ettikten sonra olur da ben asilamayi es geçmek istiyorum doktorumda öyle dedi zaten çok paranız varsa yaptır ben siralamadan gitmek istiyorum dersen yapariz dedi..ben baya baya tüp bebek düşünüyorum artık yoruldum beklemektenhaa dersin ki tüp bebekte de belli olmaz onada kendimi alıştıracam zaten 2.5 yılda bir kere bile ümitlenemedim ki 3 kere en fazla 5 kere yapmışımdır gebelik testini onlarda hep hüsran..
inşallah canım tedavisiz bu arada olur mutluluktan uçarız valla :) tabi hayırlısıyla
Aynen bizimde aile ziyareti o yüzden bu ara biraz zor geçecek bize kaçacak yerimizde yok
Yok geç kalmazsın tam zamanında..yumurtladigini akintininda artmasıyla anlayabilirsin..bu hafta full spor:))
Cevabın için teşekkür ederim. Bu iyi geldiHayir canim gec olmaz. Kac gunde bir adet oluyorsun? Erken yumurtluyo olsan bile 12. 13. Gun yumurtlarsin ki zaten tam yakalamis olursun. Perhiz daha onemli , cunku 3 4 gun perhiz olmayinca sperm degerleri de kotu geliyo. Esimin 2 gun perhizle alindi spermi ve asilama oldum ilk asilamamdi tutmadi. Sayi da az cikti haliyle kalitesiz de oluyor.
Saol tatlım. Bu gece başlıyoruz kaçışı yokTam gününde başlamış oluyosunuz canım 12. Gün yumurtama günün olsa 26 gün adet olman gerekiyo normal düzeninde o kadar erken de olmuyosan yumurtlama günün daha da geçtir merak etme hiç :)
Bebim ikinci asilama denemem olacak. Hicbir sorunum yoktu, rutin muayenede kistik bir sey gorundu megerse sol rahim tupum curumus o alindi. Ve o ameliyattan sonra da polikistik overim oldugu soylendi. O zamana kadar pco yoktu. Zaten hafif duzeyde. Femara kullanmam yetiyor , igneye gerek kalmiyor. Fakat ilk asilamada esimin degerleri biraz sinirin altinda cikinca boyle bir yol cizdik. Hakkimizda hayirli olsun insallah. Haberdar et durumundan , birlikte gun sayariz :)Cevabın için teşekkür ederim. Bu iyi geldi
Benim adetlerim düzensiz pcos olduğumdan dolayı. Ama en sonki adetim tam 28. gün başladı. Herhalde inofolic combi den dolayı adet gecikmesi yaşamadım.
Ben aşılama olmayacağım. İlişki olsun dedi doktorum bu ilk femara tedavimde. Doktorum, eğer erkekte ufakta olsa hareketliliğinde veya sayısında ya da diğer başka değerlerde sıkıntı varsa aşılama yapıyoruz , dedi. Ve bende buna gerek duymuyor. 2 sene önce spermiyogram testinde problem yoktu eşimin ama ne olur ne olmaz yine istedi. Senin de inşallah bir dahakinde tutar .
Peki kaçıncı denemen ve neyden dolayı infertilite tedavisi görüyorsun?
Arkadaslar bu arada benim dongum 33 34 gun. Femara kullandim bu ay gene , ama bu ay incir kuru de uyguladim sadece 1 hafta. Daha 9.gunum ve bugun muayenede 3 4 yumurta cikti hem sagda hem solda 10 11 mm simdiden. Ve doktor son aksamki femarayi icme dedi dusunun yani.1 haftada bile etkisi ortada incir kurunun. Sahiden kasiklarinda igneleme gibi bi sey oluyo ictikten sonra. Bi deneyin derim dogal yol ararsaniz.
Catlamasi icin de havuc kuru yapiyorlar istersen havuc kurunu de deneArkadaslar bu arada benim dongum 33 34 gun. Femara kullandim bu ay gene , ama bu ay incir kuru de uyguladim sadece 1 hafta. Daha 9.gunum ve bugun muayenede 3 4 yumurta cikti hem sagda hem solda 10 11 mm simdiden. Ve doktor son aksamki femarayi icme dedi dusunun yani.1 haftada bile etkisi ortada incir kurunun. Sahiden kasiklarinda igneleme gibi bi sey oluyo ictikten sonra. Bi deneyin derim dogal yol ararsaniz.
Igneyle catliyor canim o yuzden onu bir dahaki ay denerim. Tesekkur ederim.Catlamasi icin de havuc kuru yapiyorlar istersen havuc kurunu de dene
Canim aramizda hamile olanlar da var ama herkesin durumu farkli o yuzden tutan da var tutmayan da. Ama genel anlamda Klomene gore Femara cok daha iyi diyor ikisini de kullanmis olanlar.Slm kızlar. Araniza yeni katıldım. Ben de klomenden sonra femara başladım bugün. Yumurtlama olmuştu ama sonuç negatifti. Benim prolaktin problemim de var. Olmasaydı kür yapacaktım. Etkisi gerçekten mükemmel. Soğan, ıncir,havuç kuru. Sıralama bu bildiğim kadarıyla. Hepimizin hakkında hayırlısı. Femara kullanıp sonuç alan oldu mu grupta.
Canim aramizda hamile olanlar da var ama herkesin durumu farkli o yuzden tutan da var tutmayan da. Ama genel anlamda Klomene gore Femara cok daha iyi diyor ikisini de kullanmis olanlar.
Evet duymustum prolaktin yuksekligini ama ilacla halloluyor dii mi? Olsun Allah dermansiz dert vermesin. Insallah tedavin olumlu sonuclanir canimEvet canım. Herkesin farklı problemleri oluyor zaten. Mesela ben de prolaktin ve insulin direnci de var. Biraz daha sıkıntılı yani. Ben de femarayi daha iyi duydum. Hayırlısı artık.
Amin canim. Degisik bir hormon. Bir ayi bir ayi tutmuyor. 2 tabletli Ilac verdi doktor. Bakalim ne olack.Evet duymustum prolaktin yuksekligini ama ilacla halloluyor dii mi? Olsun Allah dermansiz dert vermesin. Insallah tedavin olumlu sonuclanir canim
Evet duymustum prolaktin yuksekligini ama ilacla halloluyor dii mi? Olsun Allah dermansiz dert vermesin. Insallah tedavin olumlu sonuclanir canim