Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Femara bendede baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı..2 3 günden sonra alınıyo vücut heralde daha yapmamisti

Hadi hayirlisi olsun cnm insallah bu ay olur dualarimdasin

Hayir canm baslamadi bi belirtide yok. Agnucaston hayit hapida iciyorm o da aklima geliyor gecikme mi yapti acaba diyorm. Idrar yapmistm 3 gun once bisey cikmamisti
O hapı bekarken kullanmıştım 3 4 ay kadar regli düzenliyo ve adet ağrısını azaltiyo...Bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsan sağlık ocaginda kan ver..adet olamamakta kötü stresli bi durum

femara kullandigim ilk ay bu hanileymisim bugun ogrendim reglim 3 gun gecikti
9 10 11. gun idrar testi yaptim pozitif gittikcr silindi ve yok oldu 13. gun kanda baktirdim negatif cikti 2.4
bugun trkrsr kanda baktirdim 15.6 yukseliyor.
bu arada 5 gun kahverengi akintim oldu

Bende 30. Gun negatif cikti. Bugun 33. Gun yine mi yapsam dersiniz

bu arada bu benim saglikla gelirse ikinci cocugum olacak.
su dikkatimi cekti.
ilk hamileligimden oncr her ay goguslerim acirdi
aaa hamilemiyim acaba falan derdim fos ciksrdi.
goguslerimin acimadigi ay hamile ciktim. hic cit yoktu goguslerde.
bu hamileliimde yine aynisi oldu o yuzden hamile oldugumu dusunuyordum hrrkezinki siser benimki tam tersi :)

siz kac gundr bir regl oluyorusnuz normalde. catlatma ignesi olmusmuydunuz? ondan sonrami 30. gun ?
Gecen ay adetimin ilk gununden itibaren 30. Gun. Zaten 2 ekimde regl olmustum. Igne olmadm cnm kendi halinde biraktk. Benmde goguslerm dikkatimi cekti hic acimadi. Oysa regl olmadan once hep acirdi

benim bel agrim cok surekli regl olucam saniyorum gecen hamileligimdedd noyle olmustu bel agrisi. goguslerde hic bise yok. canim tatli istemesi gerekirdi regl zamani tatli istemiyorum.
Ayni bende oyleyim iste. Tam olarak regl belirtilerm yok. Sen nekadardir istiyorsn kacinci ay femarada cnm

Hayirli ugurlu olsun cnm gelismlerden haberdar et bizi de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…