- 26 Aralık 2016
- 1.643
- 511
Hayir canm baslamadi bi belirtide yok. Agnucaston hayit hapida iciyorm o da aklima geliyor gecikme mi yapti acaba diyorm. Idrar yapmistm 3 gun once bisey cikmamistiMerhaba arkadaşım. Reglin başladı mı? Nasılsın?
Femara bendede baş ağrısı ve mide bulantısı yaptı..2 3 günden sonra alınıyo vücut heralde daha yapmamistiUmarım bu defa tutarHayırlısı olsun. Ben de adetim 11. Günü ilişkiye başlayacağım çünkü eşim şuan perhizde şu spermiyogram testi için. Umarım geç başlamamış olurum. Yumurtlama öncesi ilişki başlamalı diye biliyorum çünkü. Bir de şu yumurtlama takip kitleri varmış. Onu kullanananız var mı? Zaten gün aşırı ilişki olacak. Ben yine de tereddütte kaldım. Alıp kullanayım mı diye. Ayrıca şu femara bende 3.gün çok başağrısı yaptı. Sizde de oldu mu?
O hapı bekarken kullanmıştım 3 4 ay kadar regli düzenliyo ve adet ağrısını azaltiyo...Bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsan sağlık ocaginda kan ver..adet olamamakta kötü stresli bi durumHayir canm baslamadi bi belirtide yok. Agnucaston hayit hapida iciyorm o da aklima geliyor gecikme mi yapti acaba diyorm. Idrar yapmistm 3 gun once bisey cikmamisti
Benimkini bozdu sankiO hapı bekarken kullanmıştım 3 4 ay kadar regli düzenliyo ve adet ağrısını azaltiyo...Bi kaç gün daha bekle bakalım olmazsan sağlık ocaginda kan ver..adet olamamakta kötü stresli bi durum
Bende 30. Gun negatif cikti. Bugun 33. Gun yine mi yapsam dersinizfemara kullandigim ilk ay bu hanileymisim bugun ogrendim reglim 3 gun gecikti
9 10 11. gun idrar testi yaptim pozitif gittikcr silindi ve yok oldu 13. gun kanda baktirdim negatif cikti 2.4
bugun trkrsr kanda baktirdim 15.6 yukseliyor.
bu arada 5 gun kahverengi akintim oldu
siz kac gundr bir regl oluyorusnuz normalde. catlatma ignesi olmusmuydunuz? ondan sonrami 30. gun ?Bende 30. Gun negatif cikti. Bugun 33. Gun yine mi yapsam dersiniz
Allah razı olsun bebeğim rabbim sanada isteyen herkese icindede bana nasip etsin insallahHadi hayirlisi olsun cnm insallah bu ay olur dualarimdasin
Gecen ay adetimin ilk gununden itibaren 30. Gun. Zaten 2 ekimde regl olmustum. Igne olmadm cnm kendi halinde biraktk. Benmde goguslerm dikkatimi cekti hic acimadi. Oysa regl olmadan once hep acirdisiz kac gundr bir regl oluyorusnuz normalde. catlatma ignesi olmusmuydunuz? ondan sonrami 30. gun ?
Normalde 25 26 olur dongum cnm bazende 28Gecen ay adetimin ilk gununden itibaren 30. Gun. Zaten 2 ekimde regl olmustum. Igne olmadm cnm kendi halinde biraktk. Benmde goguslerm dikkatimi cekti hic acimadi. Oysa regl olmadan once hep acirdi
kan testi yaptirin bence. varsa bir an once mutlu okun yomsada bu beklentiyi bitirsin daha stres yuklemeyin kendinizeNormalde 25 26 olur dongum cnm bazende 28
benim bel agrim cok surekli regl olucam saniyorum gecen hamileligimdedd noyle olmustu bel agrisi. goguslerde hic bise yok. canim tatli istemesi gerekirdi regl zamani tatli istemiyorum.kan testi yaptirin bence. varsa bir an once mutlu okun yomsada bu beklentiyi bitirsin daha stres yuklemeyin kendinize
Ayni bende oyleyim iste. Tam olarak regl belirtilerm yok. Sen nekadardir istiyorsn kacinci ay femarada cnmbenim bel agrim cok surekli regl olucam saniyorum gecen hamileligimdedd noyle olmustu bel agrisi. goguslerde hic bise yok. canim tatli istemesi gerekirdi regl zamani tatli istemiyorum.
femarada ilk ay 1 senedir olmuyordu ilk ayda hamile kaldimAyni bende oyleyim iste. Tam olarak regl belirtilerm yok. Sen nekadardir istiyorsn kacinci ay femarada cnm
Hayirli ugurlu olsun cnm gelismlerden haberdar et bizi defemara kullandigim ilk ay bu hanileymisim bugun ogrendim reglim 3 gun gecikti
9 10 11. gun idrar testi yaptim pozitif gittikcr silindi ve yok oldu 13. gun kanda baktirdim negatif cikti 2.4
bugun trkrsr kanda baktirdim 15.6 yukseliyor.
bu arada 5 gun kahverengi akintim oldu
tabiki ederim tesekkurederim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah.Hayirli ugurlu olsun cnm gelismlerden haberdar et bizi de
Amiiiiin insallahtabiki ederim tesekkurederim allah isteyen herkeze nasip etsin insallah.