Ultrasonda görünen 2 yumurta vardı biri 21 diğeri 19..ama içerde sıvı var sanki bi yumurta da çatlamış olabilir dedi..ona istinaden öyle düşündüm ben..demekki önceden catladi görünmedi adettide erken getirdi..Ultrasonda kaç yumurtan vardı boyutları neydi ki canım? Bende önceki klomene baktım da takvimim uygulamasına not almıştım benim 23 17 yumurtam varmış adetim 17 nin büyüyüp çatlamasına göre olmuş hergün 1 mm büyüğünü düşünürsek..2 tane 3 tane yumurta olunca böyle şeyler olabiliyo galiba
Evet canim bence de adet olurum. Bekliyorum valla. Gelse de tekrar tedaviye baslasam ikinci asilama icin.Ya kahverengi akıntın gelmemiş olsa umutlan derdim ama o akıntıların sonu hiç iyi gelmiyolekelenmeyle hamile kalan yok mu var ama biz yasamadığımız için uzak geliyo..inşallah yükseklir canım 5 gün önce 2 olan bugün 60larda olması lazım
Hımm olabilir canım benimde geldi adetimUltrasonda görünen 2 yumurta vardı biri 21 diğeri 19..ama içerde sıvı var sanki bi yumurta da çatlamış olabilir dedi..ona istinaden öyle düşündüm ben..demekki önceden catladi görünmedi adettide erken getirdi..
Hemen doktora mı gitceksin? Ben bu ay gitmeyecem 3 kere klomen 1 kerede femera oldu artık tüp bebek var sırada..adetim bugün geldiEvet canim bence de adet olurum. Bekliyorum valla. Gelse de tekrar tedaviye baslasam ikinci asilama icin.
Benim ilk tedavimdi. Sadece 5 gun femara ictim tek yumurta oldu. Belki igne de verir bu ay cok yumurta olur. Ikinciyi denicem.Hemen doktora mı gitceksin? Ben bu ay gitmeyecem 3 kere klomen 1 kerede femera oldu artık tüp bebek var sırada..adetim bugün geldi
Bende yapmadi hatta erken bile oldumKizlar femara regl gecikmesi yapiyor mu
Bilmiyorum cnm ama beni ilac bittikten 2 gun sonra cagirmisti ve gittigim gun adetimin 10. Gunuydu o gun de catlatma ignesi yapilmistiMerhaba Kızlar,
Kimseden ses seda çıkmıyornasıl herkes?
Ben reglimin 5. Günü yani bugün femaraya başladım. Sabah akşam birer tane, 5 gün boyunca. Beni 12 sonra görecek. O güne kadar gün aşırı ilişki olsun dedi.
Eşimin sperm sonucu da 2 sene öncesinin. Hiçbir sıkıntısı yok ama yeni bir spermiyogram yapalım dedi. Eşim önümüzdeki 5 gün içinde test yaptıracak. Hemen de olmalı aslında. Çünkü bu test perhiz istiyor malum. Tam ilişki olması gereken zamanda perhiz engeline takılmayalımDoktorum, eğer spermlerin hareketliliğinde hala sıkıntı yoksa ilişki önereceğim , azıcık bile sorun varsa aşılama şeklinde devam ederiz dedi.
Umarım 12 Ekim, ilaca başladıktan sonraki ilk muayene için geç değildir. Siz ne dersiniz??
Ozozefe sağolasın yorumun için. Beni de adetimin 16. Günü çağırdı bu durumda. Bir bildiği var demek ki.Bilmiyorum cnm ama beni ilac bittikten 2 gun sonra cagirmisti ve gittigim gun adetimin 10. Gunuydu o gun de catlatma ignesi yapilmisti
Benim durumum da birebir ayni canim. Yani ben de suan reglin 4.gunundeyim 5.gunu baslicam ve ilac bitince yani 5 gun sonra goruselim dedi. Gecen ay ilk asilamami oldum ve tutmadi. Tup olmayan tarafimda yumurta buyumustu ve tek yumurtaydi. Eger her sey yolunda giderse bu ay ikinci asilamami olucam. Esimin degerleri tam sinirda ama yine de asilama diyor. Aslinda en onemli faktor erkek. Kadin bir sekilde yumurtluyor ilac igne vs ile. Hakkimizda hayirlisi olsun.Merhaba Kızlar,
Kimseden ses seda çıkmıyornasıl herkes?
Ben reglimin 5. Günü yani bugün femaraya başladım. Sabah akşam birer tane, 5 gün boyunca. Beni 12 sonra görecek. O güne kadar gün aşırı ilişki olsun dedi.
Eşimin sperm sonucu da 2 sene öncesinin. Hiçbir sıkıntısı yok ama yeni bir spermiyogram yapalım dedi. Eşim önümüzdeki 5 gün içinde test yaptıracak. Hemen de olmalı aslında. Çünkü bu test perhiz istiyor malum. Tam ilişki olması gereken zamanda perhiz engeline takılmayalımDoktorum, eğer spermlerin hareketliliğinde hala sıkıntı yoksa ilişki önereceğim , azıcık bile sorun varsa aşılama şeklinde devam ederiz dedi.
Umarım 12 Ekim, ilaca başladıktan sonraki ilk muayene için geç değildir. Siz ne dersiniz??
Benm 31. Gün ama idra negatifBende yapmadi hatta erken bile oldum
Idrar icin erken diye dusunuyorum kanda baktirabilirsen o kesin sonucu verirBenm 31. Gün ama idra negatif
Bugunde gelen giden yok. Kabizim cok fena. Birazda belm agriyor. Femara geciktirdi diye aklima takiliyorda o yuzden kan bakip umudumu yitirmek istemiyormIdrar icin erken diye dusunuyorum kanda baktirabilirsen o kesin sonucu verir
Kac gun gecikti adetinBugunde gelen giden yok. Kabizim cok fena. Birazda belm agriyor. Femara geciktirdi diye aklima takiliyorda o yuzden kan bakip umudumu yitirmek istemiyorm
32. Gun bugun. Ben 28 i bile goremezdmKac gun gecikti adetin
Umarım bu defa tutarBenim durumum da birebir ayni canim. Yani ben de suan reglin 4.gunundeyim 5.gunu baslicam ve ilac bitince yani 5 gun sonra goruselim dedi. Gecen ay ilk asilamami oldum ve tutmadi. Tup olmayan tarafimda yumurta buyumustu ve tek yumurtaydi. Eger her sey yolunda giderse bu ay ikinci asilamami olucam. Esimin degerleri tam sinirda ama yine de asilama diyor. Aslinda en onemli faktor erkek. Kadin bir sekilde yumurtluyor ilac igne vs ile. Hakkimizda hayirlisi olsun.
Merhaba arkadaşım. Reglin başladı mı? Nasılsın?32. Gun bugun. Ben 28 i bile goremezdm