Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Ultrasonda görünen 2 yumurta vardı biri 21 diğeri 19..ama içerde sıvı var sanki bi yumurta da çatlamış olabilir dedi..ona istinaden öyle düşündüm ben..demekki önceden catladi görünmedi adettide erken getirdi..

Evet canim bence de adet olurum. Bekliyorum valla. Gelse de tekrar tedaviye baslasam ikinci asilama icin.

Hımm olabilir canım benimde geldi adetim o kadar kötü hissediyorum ki ilaçlar çabalar sonrası boş..

Merhaba kızlar nasılsınız nasıl gidiyor beni tanıyanlar mutlaka yazıcaktır zaten :) ben iyiyim çok şükür yeni sayfaya katılanlar ve bu ilaca yeni başlayanlar için umut olmak isterim ben polikistik over hastasıyım ve inanilmaz adet geçikmesi yaşayan biriydim aylarca adet olamadığımı biliyorum 2 sene tedavi ardından bir profosörle başladığım tedavide femara kullandım ve ilk kullanmam da çok şükür yavrumun haberini aldım ve bana femara sadece denenmek için başlandı olmasaydı aşılamaya geçilecekti hemen rabbime binlerce şükür ki kavuştum evet sizin gibi bende umutsuz oldum ağlıyordum sürekli ve en sonunda duamı eksik ettiğimi gördüm ve rabbimden her zaman hayırlısını diledim kızlar sakin isyan etmeyin emin olunki buda rabbimin bir imtihani bize dualarım sizlerle rabbim en kısa zamanda sizlere hayırlısıyla bebiş haberini almayı nasip eylesin kendinize iyi bakın görüşmek üzere tekrardan

Merhaba Kızlar,
Kimseden ses seda çıkmıyor nasıl herkes?
Ben reglimin 5. Günü yani bugün femaraya başladım. Sabah akşam birer tane, 5 gün boyunca. Beni 12 sonra görecek. O güne kadar gün aşırı ilişki olsun dedi.
Eşimin sperm sonucu da 2 sene öncesinin. Hiçbir sıkıntısı yok ama yeni bir spermiyogram yapalım dedi. Eşim önümüzdeki 5 gün içinde test yaptıracak. Hemen de olmalı aslında. Çünkü bu test perhiz istiyor malum. Tam ilişki olması gereken zamanda perhiz engeline takılmayalım Doktorum, eğer spermlerin hareketliliğinde hala sıkıntı yoksa ilişki önereceğim , azıcık bile sorun varsa aşılama şeklinde devam ederiz dedi.
Umarım 12 Ekim, ilaca başladıktan sonraki ilk muayene için geç değildir. Siz ne dersiniz??

Son düzenleme:
Bilmiyorum cnm ama beni ilac bittikten 2 gun sonra cagirmisti ve gittigim gun adetimin 10. Gunuydu o gun de catlatma ignesi yapilmisti

Bilmiyorum cnm ama beni ilac bittikten 2 gun sonra cagirmisti ve gittigim gun adetimin 10. Gunuydu o gun de catlatma ignesi yapilmisti
Ozozefe sağolasın yorumun için. Beni de adetimin 16. Günü çağırdı bu durumda. Bir bildiği var demek ki.

Benim durumum da birebir ayni canim. Yani ben de suan reglin 4.gunundeyim 5.gunu baslicam ve ilac bitince yani 5 gun sonra goruselim dedi. Gecen ay ilk asilamami oldum ve tutmadi. Tup olmayan tarafimda yumurta buyumustu ve tek yumurtaydi. Eger her sey yolunda giderse bu ay ikinci asilamami olucam. Esimin degerleri tam sinirda ama yine de asilama diyor. Aslinda en onemli faktor erkek. Kadin bir sekilde yumurtluyor ilac igne vs ile. Hakkimizda hayirlisi olsun.

Umarım bu defa tutar Hayırlısı olsun. Ben de adetim 11. Günü ilişkiye başlayacağım çünkü eşim şuan perhizde şu spermiyogram testi için. Umarım geç başlamamış olurum. Yumurtlama öncesi ilişki başlamalı diye biliyorum çünkü. Bir de şu yumurtlama takip kitleri varmış. Onu kullanananız var mı? Zaten gün aşırı ilişki olacak. Ben yine de tereddütte kaldım. Alıp kullanayım mı diye. Ayrıca şu femara bende 3.gün çok başağrısı yaptı. Sizde de oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…