Konuştum zaten ilaçlara devam yat dinlen dedi. Birşey olmaz dediAmin canim sagol
dr una deseydin ya mutlaka bu ertelenecek sonra denilecek bisey degil cunku
Allah saglikla kucagina almayi nasip etsinbir kan testi versene canım neden bunu deniyorsun
Benim soldaki 14.15 sağdaki 2 gün önce 12 idi bugün 15 olmuş canm bugün 12. Gun pazartesi 15. Gun olcakCnm olacak olduktan sonra bir yumurta yetiyo zaten olmasi gereken aslinda bir yumurta o da sana yeter moralini bozma. Ben gunde 1 tane kullanmistim adetin 10.gunu gittigimde sagda 3 tane yumurta vardi 18mm 19mm hemen catlatma ignesi yaptik ama olmadi
Cok teşekkür ederim canım dediğini dikkate alıcam.bir dahaki adetimde tekrar görüneyim. Hakkımızda hayırlısı olsun .en koşa zamanda rabbim inşallah yüzümü güldürürMrb cnm hos geldin ilaci doktor kontrolunde kullan ki yumurtan buyudu mu kac tane oldu kaliteli mi catlama zamani ne zaman ona gore iliski gunleri ne bunlari doktor soylesin ki ilaci killanmanin bir anlami olsun duzensiz oluyorsa adetin yumurtlama zamanini da bilemeyebilirsin bazen bu tur ilaclar kist olusturabiliyor. Eger kullanacaksan doktorun dedigi gibi 3.gunu baslaniyor 5 gun iciliyor. Adetinin ilk gununu sayarak 10.gunu yumurta takibi icin doktora git ve ultrasonla muayene ol. Hakkinda hakkimizda hayirlisi olsun
Ben daha önce kan verdim bi kaç test yapıldı.bu ilacı doktor verecekti bana.fakat eşim asker ve göreve gidiyor. Bana ilacı kullan 5 gün dedi.su günlerde birliktelik olsun diye söyledi .bende eşimin o tarihlerde Yanımda olmayacağını söyleyince yazmadı ilacı.ben doktor bana o ilacı yazacağı için diğer adetimde hastaneye gitmeyip ilacı adetimin 3 gün başlamayı düşünmüştüm.5 gün kullanmayı düşündüm bi an.o yüzden söyledimnasil yani recetesiz satiliyomu. bide bu tur ilaclari hormon testleri yapmadan veriyomu doktor.
Adetin 3 günü günde 2 defa 5 gün kullan demişti doktor.ederim tabikiİnşaallah. Nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Benim için de dua edin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Arada kahverengi akıntım oluyor korkuyorum
Femara mi kullanıysn cnmAdetin 3 günü günde 2 defa 5 gün kullan demişti doktor.ederim tabikihayırlısı ile sağ Salim dünyaya gelsin inşallah bebeğiniz güzel günleriniz olsun inşallah
Cnm dr kontrolunde kullan ilaci sonra kist falan olur onla ugrasmak zorunda kalmayasinAdetin 3 günü günde 2 defa 5 gün kullan demişti doktor.ederim tabikihayırlısı ile sağ Salim dünyaya gelsin inşallah bebeğiniz güzel günleriniz olsun inşallah
Henüz daha kullanmıyorum bi dahaki adet dönemini bekleyip tekrar doktora gidicem .muhtemelen o zamn vericekFemara mi kullanıysn cnm
Cok teşekkür ederim canımCnm dr kontrolunde kullan ilaci sonra kist falan olur onla ugrasmak zorunda kalmayasin
Hım anladım hayırlısı olur insallahHenüz daha kullanmıyorum bi dahaki adet dönemini bekleyip tekrar doktora gidicem .muhtemelen o zamn vericek
Sizde hamilelik var mı yoksa sizde düşünüyor musunuzHım anladım hayırlısı olur insallah
Bende yok malesef keşke hamile olsam dusunuyorum hemde 3 yıldır insallah olur femara kullanıyorum bu ay şuan yumurta kontrolü icin gidip geliyorum pazartesi yine gidicem büyümüşse iğne vurulcamSizde hamilelik var mı yoksa sizde düşünüyor musunuz
Allah razı olsun Rabbim sizede versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar. Ben beşinci günü başladım sabah akşam kullandım. 10 tanesini.ilaca başladığım gün ilişkide başladı. Elinizden geldiğince sizde kaçırmayın. Adete bir hafta kala bırakın.Adetin 3 günü günde 2 defa 5 gün kullan demişti doktor.ederim tabikihayırlısı ile sağ Salim dünyaya gelsin inşallah bebeğiniz güzel günleriniz olsun inşallah
Doktor hiç bir şey yapmazsa al kullan. Zaten devlet karşılamıyor. Bu gerçekte meme kanseri olanların ilacı. Yaşın 33 olmuş doktorun bekle mi diyor. Birde başka doktora güvenmem diyorsun. Adetini ol önce sonra aldığında yaz buraya yardımcı olalım ben iki defa doktor kontrolsüz kullandım.simdi ben dr gidicem ya adet olmazsam hala o gelene kadar .
dr gelsinde kendi drum.
tedavi oldugum icin baska dr a da gidemem zaten gitmekte istemem guvenememmmm.
drum bana gencsin 1 tane olmus bekle dedi.
1 sene daha e yas oldu 33 esim benden 10 yas buyuk dr um bekle diyo.
ben ona ne diyim nasil diyimki bana bu ilactan versin.igne versin ne diyim direk yumurta takibimi sizmi yapin diyim nebilim . biseyleri bilip de gidiyimde dogru isteyim. he bide bu ilac icin test falan yapiliyomu kadina erkege tekrardan. ayrica dip not esimde sorun yok. hastaligim vardi tedavi oldum. fikirlerinizi bekliycem
iyide catlatma ignesi falan olmuyomusun onu kullanincaDoktor hiç bir şey yapmazsa al kullan. Zaten devlet karşılamıyor. Bu gerçekte meme kanseri olanların ilacı. Yaşın 33 olmuş doktorun bekle mi diyor. Birde başka doktora güvenmem diyorsun. Adetini ol önce sonra aldığında yaz buraya yardımcı olalım ben iki defa doktor kontrolsüz kullandım.
canim 3 sene toplamda hastaydim misim daha dogrusu son 1 bucuk senesinde haberim oldu. 2 kez histereskobi oldum zaten progesteronum dusuktu adetim hic bitmiyodu o da baska hastaliklar yapmis. zaten surekli kanamam aylar gectikce artti nasil hamile kalabilirdimki. ve 6 ay ilac tedavisi hormon. bebgim olsaydida yasamayacakti dr dedi dusecekti zaten o ara olmasin dedi .Doktor hiç bir şey yapmazsa al kullan. Zaten devlet karşılamıyor. Bu gerçekte meme kanseri olanların ilacı. Yaşın 33 olmuş doktorun bekle mi diyor. Birde başka doktora güvenmem diyorsun. Adetini ol önce sonra aldığında yaz buraya yardımcı olalım ben iki defa doktor kontrolsüz kullandım.
Allah ol diyince oluyo canim kiminin 30 yasinda kiminin 18 yasinda kiminin 40 yasinda iste .... senin hep istediginde oldu galiba boyle konusunca....Doktor hiç bir şey yapmazsa al kullan. Zaten devlet karşılamıyor. Bu gerçekte meme kanseri olanların ilacı. Yaşın 33 olmuş doktorun bekle mi diyor. Birde başka doktora güvenmem diyorsun. Adetini ol önce sonra aldığında yaz buraya yardımcı olalım ben iki defa doktor kontrolsüz kullandım.
Yok kendi çatladıiyide catlatma ignesi falan olmuyomusun onu kullaninca