- 3 Mayıs 2018
- 4.602
- 4.715
- 33
Hayırlısı insallah üzülme gün doğmadan neler dogarBenim 13.gün adete 1 2 gun kaldı test negatif adeti bekliyorum ben
Yok cnm üzülmüyorum veren allah alan allahHayırlısı insallah üzülme gün doğmadan neler dogar
Yinede allah yardımcınız olsun inşallah .hiç yoktan iyidir yine ama yinede 4.içinde allah nasip eder sizeYok öyle değil var çok şükür 3 tane meleğim var rabbim bagislasin acılarını gostermesin kurban olduğum ama ailecek 4. Olsun istiyoruz 3 yıldır uğraşlar sonucunda olmadığı için takmış durumdayız oğlum bile anne kardeşim ne zaman olcak diyor gerisini düşünün yani
Sizin adınıza cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza almak nasip etsin allahım.hamişlern duası kabul olurmuş bizdendir dualarınızı eksik etmeyinmerhaba kızlarr dualarım hep sizlerde herkez inanin inanmaktan vazgeçmeyin ben pko hastasıyım ve 2 yıldır çok ugraşlar harcadım bu sayfayı okuyarak geçiyordu hergunum acaba bende birgün ögrenecek miyim diye inanin kafanızı rahat bıraktığınız zaman herşey oluyor ve bol bol dua ben inanmiyordum kendimin cocuk sahibi olacağıma ilk femara denememde şuanda hamileyim 27/09/2018 hcg 39,66 di 28/09/2018 hcg 70.71 umarım iyi gidiyordur doktoruma gidemedim pazartesi inşallah gideceğim sizlere umut olmayım inşallah sizlerde alacaksınız haber
Insallah sonuc da guzel ve istedigin gibi olur Ben de hormonlara baktirdim fsh biraz yuksek doktora gostermedim henuz biraktim artikKizlarrrrr bugün son kontrolumden geldim heyecanda ölücem ya çok şükür iğnemi vuruldum süreç şimdi başlıyor soldaki 2 yumurtam 15.mm de kalmış hiç gelişmemiş sagdaki 1 tane 3 gün önce 15 di bugün 19.mm olmuş sağdan umutsuzdum ama ne demişler ummadigin taş bas yarar insallah bebeğim tutar ya şuan kasiklarim agiriyor iğnenin etkisiyle bugünden sayıcam 14 gün sonra gidicem tekrar dua edin nolurozozefe M museda11 SeevKaad @Eren61
Amin anının insallah canmYinede allah yardımcınız olsun inşallah .hiç yoktan iyidir yine ama yinede 4.içinde allah nasip eder size
Sizin adınıza cok sevindim hayırlı uğurlu olsun inşallah kucağınıza almak nasip etsin allahım.hamişlern duası kabul olurmuş bizdendir dualarınızı eksik etmeyinBen henüz ilaç tedavisine başlayamadım inşallah adet olmayı bekliyorum şu femarayı yazdırmak için .inşallah bendede ilk denemede o ilacın faydasının görürüm
Kizlarrrrr bugün son kontrolumden geldim heyecanda ölücem ya çok şükür iğnemi vuruldum süreç şimdi başlıyor soldaki 2 yumurtam 15.mm de kalmış hiç gelişmemiş sagdaki 1 tane 3 gün önce 15 di bugün 19.mm olmuş sağdan umutsuzdum ama ne demişler ummadigin taş bas yarar insallah bebeğim tutar ya şuan kasiklarim agiriyor iğnenin etkisiyle bugünden sayıcam 14 gün sonra gidicem tekrar dua edin nolurozozefe M museda11 SeevKaad @Eren61
Canm benim çok sağol senin kaç haftalık tuttu demi bebisdualarımız seninle canım benim rabbim inşallah hayırlısıyla sanada nasip etsin dualarını eksik etme
Yazdigin icin tesekkur ederiz rabbim bebeginizi saglikli bir sekilde hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsinselamlar, tam 1 yıl önce ilk gebeliğimi yaşadım ve 5 haftalıkken düşük oldu. Sonrasında doktorada hiç gitmedim aradan 8 ay falan geçti işimdende ayrıldım doktora gitmeye başladım ve bana femarayı önerdi. ilk ay kullandım ancak femaradan sonra çatlatıcı iğneyi eczane buzla beraber vermesi gerekiyormuş bana vermedi sıcak bi halde iğneyi oldum o ay çok ümitliydim ama gebe kalmadım. 2.ay doktorum tekrar aynı tedaviyi uyguladı. gece yatarken 1 kez hapı içiyordum 5 gün ve adetimin sanırım 14. günü çatlatıcı iğne oldum bu sefer eczane buzla beraber verdi ve hastaneyede onunla beraber gitmemi söyledi ve 2. ayda hamile kaldım. şuan 13 haftalık hamileyim oğluşum oluyor:) :) tabi bu süreçte insan yıpranabiliyor ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dualarınızı esirgemeyin. ozaman hep bu sitedeki yazışmaları okuyordum femara kullanıp hamile kalınabiliyormu diye ve çokta ümitsiz yazılara rastlamıştım ve ozaman söz vermiştim hamile kalırsam buraya hikayemi yazıcam diye. Allah herkesin gönlüne göre versin
Hikayeni paylastigin için teşekkür ederiz..ne guzel mutlu sona adim adim yaklasiyosun..saglicaklada oglusunu kucağına alırsın inşallah..selamlar, tam 1 yıl önce ilk gebeliğimi yaşadım ve 5 haftalıkken düşük oldu. Sonrasında doktorada hiç gitmedim aradan 8 ay falan geçti işimdende ayrıldım doktora gitmeye başladım ve bana femarayı önerdi. ilk ay kullandım ancak femaradan sonra çatlatıcı iğneyi eczane buzla beraber vermesi gerekiyormuş bana vermedi sıcak bi halde iğneyi oldum o ay çok ümitliydim ama gebe kalmadım. 2.ay doktorum tekrar aynı tedaviyi uyguladı. gece yatarken 1 kez hapı içiyordum 5 gün ve adetimin sanırım 14. günü çatlatıcı iğne oldum bu sefer eczane buzla beraber verdi ve hastaneyede onunla beraber gitmemi söyledi ve 2. ayda hamile kaldım. şuan 13 haftalık hamileyim oğluşum oluyor:) :) tabi bu süreçte insan yıpranabiliyor ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dualarınızı esirgemeyin. ozaman hep bu sitedeki yazışmaları okuyordum femara kullanıp hamile kalınabiliyormu diye ve çokta ümitsiz yazılara rastlamıştım ve ozaman söz vermiştim hamile kalırsam buraya hikayemi yazıcam diye. Allah herkesin gönlüne göre versin
Ayyy masalalh kuzum sağlıkla al kucağına bebegini bende bu ay femara kullandim eczacı buz ile verdi bana iğneyi vuruldum dün beklemedeyim insallah tutar benimkide yaselamlar, tam 1 yıl önce ilk gebeliğimi yaşadım ve 5 haftalıkken düşük oldu. Sonrasında doktorada hiç gitmedim aradan 8 ay falan geçti işimdende ayrıldım doktora gitmeye başladım ve bana femarayı önerdi. ilk ay kullandım ancak femaradan sonra çatlatıcı iğneyi eczane buzla beraber vermesi gerekiyormuş bana vermedi sıcak bi halde iğneyi oldum o ay çok ümitliydim ama gebe kalmadım. 2.ay doktorum tekrar aynı tedaviyi uyguladı. gece yatarken 1 kez hapı içiyordum 5 gün ve adetimin sanırım 14. günü çatlatıcı iğne oldum bu sefer eczane buzla beraber verdi ve hastaneyede onunla beraber gitmemi söyledi ve 2. ayda hamile kaldım. şuan 13 haftalık hamileyim oğluşum oluyor:) :) tabi bu süreçte insan yıpranabiliyor ama Allahtan ümit kesilmez bol bol dualarınızı esirgemeyin. ozaman hep bu sitedeki yazışmaları okuyordum femara kullanıp hamile kalınabiliyormu diye ve çokta ümitsiz yazılara rastlamıştım ve ozaman söz vermiştim hamile kalırsam buraya hikayemi yazıcam diye. Allah herkesin gönlüne göre versin
Test yaptin mi yine ignenin 14.gunu demi14.gün hala adet olmadim
yaptım ama yani coook ama cok silik cıktı eşime gösterdim yok dedi..bende bekliyorum öyle..Test yaptin mi yine ignenin 14.gunu demi
Silik ciktiysa vardir amayaptım ama yani coook ama cok silik cıktı eşime gösterdim yok dedi..bende bekliyorum öyle..
Canm benim çok sağol senin kaç haftalık tuttu demi
Kan testi evet hamileyim doktorum yarim test yapacak gene nasil ilerliyo bak
yaptım ama yani coook ama cok silik cıktı eşime gösterdim yok dedi..bende bekliyorum öyle..