Femara kullananlar ve hamile kalanlar

Cok tebrik ederim saglikls kucagina al insallah..okudukca boyle umutlanıyorum

Cok tebrik ederim saglikls kucagina al insallah..okudukca boyle umutlanıyorum
Çok teşekkür ederim doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var.hic umudunu kaybetme o kadar iyi anlıyorum ki sizi insan bi yerlerden birşey cikarirmiym diye araştırıyor hep güzel şeyler duymak istiyor ben her adet oluşumda oturup ağlıyordum en son 3. Kutu femarayi içtim ve o ay kaldim hamile allahım sizede nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın hepiniz :)

Oy masallah cnm allahim uzun saglikli ömür versin minnaga..benjmde 2 kaybjm var bide üstüne pihtilasma var cok tedirginim buyuzden

10.cu gun ve hala silik

Eklentiler

• Screenshot_20180928-123222.png
    169,4 KB · Görüntüleme: 88
Oy masallah cnm allahim uzun saglikli ömür versin minnaga..benjmde 2 kaybjm var bide üstüne pihtilasma var cok tedirginim buyuzden
Hiç canını sıkma diycem ama biliyorum ne kadar can sıkıcı oldugunu ister istemez kafaya takiliyor allahın izniyle olur allahım en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin canm

Kızlar doktordan geliyorum ama moralim bozuk geliyorum soldakiler büyümemiş daha sağdaki büyümüş sadece pazartesi tekrar gel dedi sizler kaçıncı gidisinizde büyümüşlerdi yumurtalar iğne verdi kızlar benim bu 2. Gidişim kontrol için pazartesi 3 olcak

Canim ben 11 eylulde ilaca basladim 5 gun ictim..19 eylulde igne oldum yumurta 23mm deydi..ilk kontrolde igne olucaktim fakat rahim duvarinin kalinlasmasini bekledik

Merhaba arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşabilir mi. 24 yaşındayım bi bebeğimiz olsun istiyoruz . 1 yoldur evliyim.5 aydır korunmuyoruz.doktora gittiğimde pko olduğunu söyledi.fakat adetim bazen düzenli bazen düzensiz .yumurtlama gününü takip edemiyoruz.doktora gittiğimde adetli iken gelmemi söyledi.tedaviye başlayacağını söyledi.sizin işiniz kolay dedi.fakat eşim astsubay 1 buçuk ayda bir 15 gün göreve gidiyor.doktorla konuşurken femara yazacaktın adetin 3 günü ilaca başla 5 gün kullan .günde iki defa ilacı kullanmamı söyledi .ve tarih verdi cuma cumartesi pazar birliktelik olsun Çarşamba gel dedi..Eşimin görevine denk geldi .o tarihlerde Yanımda olmayacaktı.bende doktora söyledim.o zman ilaç bir işe yaramaz dedi ve ilacı vermedi.senin yaşın daha erken zamanla olur dedi ve geçiştirdi.bizde bir an önce olsun istiyoruz..ve kendiliğinden deneyip hamile kalmayınca stres yaşıyorum.arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı .dıştaki insanlar çocuğumu olmuyor yoksa kendimi yapmıyor diye bi söylenti çıkarmış.vöylece psikolojim bozuldu.diğer ay femara yı eczaneden kendim alsam adetimin 3 günü başlasam 5 gün kullansam .doktora kontrole gitmesem ilaç etki ederse yumurta kendiliğinden çatlar mı hamile kalabilir miyim..yada femarayı kullanıp daha sonra yumurta büyümüş mü büyüdüyse büyükten yumurtayı çatlamak için iğne her zman yapılıyor mu.ilaç haricinde bişey gerekir mi .bu konularda cok bilgim Yok.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi

Femara kullanıp yumurta takibi yaptırmadan yumurtasınız çatlayıp hamile mi kaldınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…