Cok tebrik ederim saglikls kucagina al insallah..okudukca boyle umutlanıyorumMerhaba arkadaşlar bende 2 sene önce içtim femara 1 buçuk sene korunmadim ama gebe kalamadım daha sonra femara başlandı ilk ay yumurtam oluştu fakat kalamadım 2. Ay tekrar içtim daha iyi demişti doktorum 3.Ay içtiğimde kaldım gebe hiç umudunuzu yitirmeyin allahım isteyen herkese versin aratmasin gerçekten çok sıkıntılı bir süreç bende femara kullanırken sürekli okuyordum kullanan varmı bakıyordum allahın izniyle hepinize iyi gelsin insallah
Çok teşekkür ederim doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var.hic umudunu kaybetme o kadar iyi anlıyorum ki sizi insan bi yerlerden birşey cikarirmiym diye araştırıyor hep güzel şeyler duymak istiyor ben her adet oluşumda oturup ağlıyordum en son 3. Kutu femarayi içtim ve o ay kaldim hamile allahım sizede nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın hepiniz :)Cok tebrik ederim saglikls kucagina al insallah..okudukca boyle umutlanıyorum
Inşallah kuzum insallah sıra sende hadi ver güzel haberi sende insallah canm ha bide iğne vuruldun demi senOh ne güzel insallah hersey yolunda gider
Oy masallah cnm allahim uzun saglikli ömür versin minnaga..benjmde 2 kaybjm var bide üstüne pihtilasma var cok tedirginim buyuzdenÇok teşekkür ederim doğum yaptım 6 aylık bir oğlum var.hic umudunu kaybetme o kadar iyi anlıyorum ki sizi insan bi yerlerden birşey cikarirmiym diye araştırıyor hep güzel şeyler duymak istiyor ben her adet oluşumda oturup ağlıyordum en son 3. Kutu femarayi içtim ve o ay kaldim hamile allahım sizede nasip etsin sağlıkla kucağınıza alın hepiniz :)
Ayy hic sanmiyorum cnm ya bi daha ki aga insallahInşallah kuzum insallah sıra sende hadi ver güzel haberi sende insallah canm ha bide iğne vuruldun demi sen
10.cu gun ve hala silik
Pazartesi gunu vericem cnmbir kan testi versene canım neden bunu deniyorsun
Hiç canını sıkma diycem ama biliyorum ne kadar can sıkıcı oldugunu ister istemez kafaya takiliyor allahın izniyle olur allahım en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin canmOy masallah cnm allahim uzun saglikli ömür versin minnaga..benjmde 2 kaybjm var bide üstüne pihtilasma var cok tedirginim buyuzden
Insallah cnm hayirlisiHiç canını sıkma diycem ama biliyorum ne kadar can sıkıcı oldugunu ister istemez kafaya takiliyor allahın izniyle olur allahım en kısa sürede sağlıkla hayırlısıyla nasip etsin canm
Canim ben 11 eylulde ilaca basladim 5 gun ictim..19 eylulde igne oldum yumurta 23mm deydi..ilk kontrolde igne olucaktim fakat rahim duvarinin kalinlasmasini bekledikKızlar doktordan geliyorum ama moralim bozuk geliyorum soldakiler büyümemiş daha sağdaki büyümüş sadece pazartesi tekrar gel dedi sizler kaçıncı gidisinizde büyümüşlerdi yumurtalar iğne verdi kızlar benim bu 2. Gidişim kontrol için pazartesi 3 olcak
Bugün 12. Gun kuzum ne biliyim büyürler insallah sağdaki büyüyor dedi pazartesi son olur insallah senin ilk kontrolde büyümüşler demekki ne guzelBuyurler merak etme cnm adetin kacinci gunu igne olmak icin 14. Gune kadar zamanin var dert etme
Femara kullanıp yumurta takibi yaptırmadan yumurtasınız çatlayıp hamile mi kaldınızBen iki defa femarayla hamile kaldım. Doktor kontrolünde aldım ama yumurtlama takibine gitmedim. İlki dış gebelik oldu. Şimdi yine femara sayesinde oldu pazartesi günü Allah nasip ederse görmeye gidicez. Allah inşaallah isteyen herkese nasip etsin hayırlı zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar. Bizim için dua edin :)
EvetFemara kullanıp yumurta takibi yaptırmadan yumurtasınız çatlayıp hamile mi kaldınız
anam bende mi alip icsem
aa hamilemisinbende hep okuyanlardandım ilk kullanışımda iyi geldi şuan bekliyorum sanırım hamileyim