cok gencsin evet cabala ama olur Allah verirse. ben 33 yasindayim doktor bana bile 1 sene bekle dedi ki 4 senedir bekliyorum. birde 2 defa histereskobi oldum . sukur bi kizim var okadar sukur. oda olnayan var.Merhaba arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşabilir mi. 24 yaşındayım bi bebeğimiz olsun istiyoruz . 1 yoldur evliyim.5 aydır korunmuyoruz.doktora gittiğimde pko olduğunu söyledi.fakat adetim bazen düzenli bazen düzensiz .yumurtlama gününü takip edemiyoruz.doktora gittiğimde adetli iken gelmemi söyledi.tedaviye başlayacağını söyledi.sizin işiniz kolay dedi.fakat eşim astsubay 1 buçuk ayda bir 15 gün göreve gidiyor.doktorla konuşurken femara yazacaktın adetin 3 günü ilaca başla 5 gün kullan .günde iki defa ilacı kullanmamı söyledi .ve tarih verdi cuma cumartesi pazar birliktelik olsun Çarşamba gel dedi..Eşimin görevine denk geldi .o tarihlerde Yanımda olmayacaktı.bende doktora söyledim.o zman ilaç bir işe yaramaz dedi ve ilacı vermedi.senin yaşın daha erken zamanla olur dedi ve geçiştirdi.bizde bir an önce olsun istiyoruz..ve kendiliğinden deneyip hamile kalmayınca stres yaşıyorum.arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı .dıştaki insanlar çocuğumu olmuyor yoksa kendimi yapmıyor diye bi söylenti çıkarmış.vöylece psikolojim bozuldu.diğer ay femara yı eczaneden kendim alsam adetimin 3 günü başlasam 5 gün kullansam .doktora kontrole gitmesem ilaç etki ederse yumurta kendiliğinden çatlar mı hamile kalabilir miyim..yada femarayı kullanıp daha sonra yumurta büyümüş mü büyüdüyse büyükten yumurtayı çatlamak için iğne her zman yapılıyor mu.ilaç haricinde bişey gerekir mi .bu konularda cok bilgim Yok.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi
Amin inşaallah :)
Bende pko var bir kere aşılama denedik tutmadı. Evlendiğimizden beri korunmuyorduk.3.5 içinde bir sürü doktora gittim. Şimdiki doktorum sağolsun o verdi femarayı. Adetin 5.günü başladım. Zaten 5 gün sürüyor temizlendim ve çalışmalara başladık. Elimizddn geldiğince hergün ilişki oldu.Adete 10 gün varken bıraktık.Her iki seferde de aynı şekilde kullandım. Bana gonal f bile etki etmedi. Siz düşünün artık çok inatçı yumurtalıklarım. Böyle yani sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olurum.
Banada doktor yazacaktı yazmadı sonra eşim Yanımda olmadığı için .diğer ay kendim alıp adetin 3.günü başlayıp kullanmayı düşünüyorum .yumurta takibi olmadan sizin gibi .inşallah allahım banada bi bebek nasip eder
Bende normalde cok kafaya takan birisi değilim .ama korunmayı bırakıp hamile kalamayınca cok stres oluyorum..birde yakınların yorumları .cocugun mu olmuyor yoksa kendin mi yapmıyorsun gibi şeyler duyuyorum.o yüzden eşimde bende olsun istiyoruz.tabiki allah ne yazdıysa o olur .ama bu işin stresi cok kötücok gencsin evet cabala ama olur Allah verirse. ben 33 yasindayim doktor bana bile 1 sene bekle dedi ki 4 senedir bekliyorum. birde 2 defa histereskobi oldum . sukur bi kizim var okadar sukur. oda olnayan var.
cabala ama kismet iste kimi 18 yasinda hamile kaliyo kiminin 20sene sonra. Allah verince oluyo iste
nasil yani recetesiz satiliyomu. bide bu tur ilaclari hormon testleri yapmadan veriyomu doktor.Banada doktor yazacaktı yazmadı sonra eşim Yanımda olmadığı için .diğer ay kendim alıp adetin 3.günü başlayıp kullanmayı düşünüyorum .yumurta takibi olmadan sizin gibi .inşallah allahım banada bi bebek nasip eder
İnşaallah. Nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Benim için de dua edin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Arada kahverengi akıntım oluyor korkuyorumBanada doktor yazacaktı yazmadı sonra eşim Yanımda olmadığı için .diğer ay kendim alıp adetin 3.günü başlayıp kullanmayı düşünüyorum .yumurta takibi olmadan sizin gibi .inşallah allahım banada bi bebek nasip eder
Doktora söyleyin versin nasıl kullanacağınızıda anlatsın. Bu arada sorun ne sizin?? Bende pko vardıanam bende mi alip icsem))
sen hamilemisinİnşaallah. Nasıl kullanacağınızı biliyor musunuz? Benim için de dua edin bebeğimi sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım. Arada kahverengi akıntım oluyor korkuyorum
Evetsen hamilemisin
Mrb cnm hos geldin ilaci doktor kontrolunde kullan ki yumurtan buyudu mu kac tane oldu kaliteli mi catlama zamani ne zaman ona gore iliski gunleri ne bunlari doktor soylesin ki ilaci killanmanin bir anlami olsun duzensiz oluyorsa adetin yumurtlama zamanini da bilemeyebilirsin bazen bu tur ilaclar kist olusturabiliyor. Eger kullanacaksan doktorun dedigi gibi 3.gunu baslaniyor 5 gun iciliyor. Adetinin ilk gununu sayarak 10.gunu yumurta takibi icin doktora git ve ultrasonla muayene ol. Hakkinda hakkimizda hayirlisi olsunMerhaba arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşabilir mi. 24 yaşındayım bi bebeğimiz olsun istiyoruz . 1 yoldur evliyim.5 aydır korunmuyoruz.doktora gittiğimde pko olduğunu söyledi.fakat adetim bazen düzenli bazen düzensiz .yumurtlama gününü takip edemiyoruz.doktora gittiğimde adetli iken gelmemi söyledi.tedaviye başlayacağını söyledi.sizin işiniz kolay dedi.fakat eşim astsubay 1 buçuk ayda bir 15 gün göreve gidiyor.doktorla konuşurken femara yazacaktın adetin 3 günü ilaca başla 5 gün kullan .günde iki defa ilacı kullanmamı söyledi .ve tarih verdi cuma cumartesi pazar birliktelik olsun Çarşamba gel dedi..Eşimin görevine denk geldi .o tarihlerde Yanımda olmayacaktı.bende doktora söyledim.o zman ilaç bir işe yaramaz dedi ve ilacı vermedi.senin yaşın daha erken zamanla olur dedi ve geçiştirdi.bizde bir an önce olsun istiyoruz..ve kendiliğinden deneyip hamile kalmayınca stres yaşıyorum.arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı .dıştaki insanlar çocuğumu olmuyor yoksa kendimi yapmıyor diye bi söylenti çıkarmış.vöylece psikolojim bozuldu.diğer ay femara yı eczaneden kendim alsam adetimin 3 günü başlasam 5 gün kullansam .doktora kontrole gitmesem ilaç etki ederse yumurta kendiliğinden çatlar mı hamile kalabilir miyim..yada femarayı kullanıp daha sonra yumurta büyümüş mü büyüdüyse büyükten yumurtayı çatlamak için iğne her zman yapılıyor mu.ilaç haricinde bişey gerekir mi .bu konularda cok bilgim Yok.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi
canim.tedavi oldum sorun halloldu ama dr uma sorucam bunu sagolllDoktora söyleyin versin nasıl kullanacağınızıda anlatsın. Bu arada sorun ne sizin?? Bende pko vardı
Cnm olacak olduktan sonra bir yumurta yetiyo zaten olmasi gereken aslinda bir yumurta o da sana yeter moralini bozma. Ben gunde 1 tane kullanmistim adetin 10.gunu gittigimde sagda 3 tane yumurta vardi 18mm 19mm hemen catlatma ignesi yaptik ama olmadiKızlar doktordan geliyorum ama moralim bozuk geliyorum soldakiler büyümemiş daha sağdaki büyümüş sadece pazartesi tekrar gel dedi sizler kaçıncı gidisinizde büyümüşlerdi yumurtalar iğne verdi kızlar benim bu 2. Gidişim kontrol için pazartesi 3 olcak
bende pko yok. 1 kizim var normal hemen hamile kaldim korunmadigim ay . 8 yasinda. sukur var bir tane. simdi 4 senedirde kalamiyorum. son 3 senedir giderke artan ve sonunda durmayan adetlerim yuzunden histereskobi oldum. sonuc endemetrium hiperplazi polipolid fragmanlari ve polipler . pregesteron kullandim 6 ay simdi iyiyim sukur . ikinci kez histwreskobi oldum. daha yeni 2 ay olacak nerdeyse adetim 15 gun gecti . dr a gidicem gelsin de kendi drumDoktora söyleyin versin nasıl kullanacağınızıda anlatsın. Bu arada sorun ne sizin?? Bende pko vardı
Allah bağışlasın en azından bir evladınız var. Ben 4 yıl olacak evleneli başından beri istiyoruz. Bir kere aşılama denendi ama tutmadı. İlk femara kullanışımda da hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Kürtaj oldum Mayıs ayında. 3 ay korundum ve tekrar kullandım. 6 7 haftalık hamileyim. Çok şükür bu sefer kalp atışını keseyi gördük. Ama ara ara kahverengi lekelerim oluyor. Korkuyorum bir şey olacak diyebende pko yok. 1 kizim var normal hemen hamile kaldim korunmadigim ay . 8 yasinda. sukur var bir tane. simdi 4 senedirde kalamiyorum. son 3 senedir giderke artan ve sonunda durmayan adetlerim yuzunden histereskobi oldum. sonuc endemetrium hiperplazi polipolid fragmanlari ve polipler . pregesteron kullandim 6 ay simdi iyiyim sukur . ikinci kez histwreskobi oldum. daha yeni 2 ay olacak nerdeyse adetim 15 gun gecti . dr a gidicem gelsin de kendi drum
hamilesin sen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. agir kaldirma sakin yat dinlen az is yap agir is yapmaAllah bağışlasın en azından bir evladınız var. Ben 4 yıl olacak evleneli başından beri istiyoruz. Bir kere aşılama denendi ama tutmadı. İlk femara kullanışımda da hamile kaldım ama dış gebelik oldu. Kürtaj oldum Mayıs ayında. 3 ay korundum ve tekrar kullandım. 6 7 haftalık hamileyim. Çok şükür bu sefer kalp atışını keseyi gördük. Ama ara ara kahverengi lekelerim oluyor. Korkuyorum bir şey olacak diye
Hiç bir iş yapmıyorum zaten. Niye oluyor bilmiyorum kihamilesin sen Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin. agir kaldirma sakin yat dinlen az is yap agir is yapma
Amin canim sagolHiç bir iş yapmıyorum zaten. Niye oluyor bilmiyorum kisizde sorun doktorunuza Allah gönlüne göre versin inşallah
Meraba cnm nasilsin..cok sukur musedadan guzel haber var..darisi hepimize olur insallahkiZlar aranizda guzel haber verecek olan varmi bakiyim dedim?:)
AminMeraba cnm nasilsin..cok sukur musedadan guzel haber var..darisi hepimize olur insallah