İstediğimde olsaydı şimdi 3 yaşında olurdu. Sen yanlış anladın beni. Normalde 30 yaş üstü hastalara doktorlar bir sene bekleyin falan demiyorlar. Ondan öyle dedim yoksa tabiki Allah ol demeden olmaz.Allah ol diyince oluyo canim kiminin 30 yasinda kiminin 18 yasinda kiminin 40 yasinda iste .... senin hep istediginde oldu galiba boyle konusunca....
Bende adet olamıyordum pkodan dolayı. Kaç tane doktora gittim neler çektim bir ben bilirim bir Allah. Zar zor oldu sonra dış gebelikmiş kürtaj oldum. Çok zor zamanlar geçirdim. Tek başımaydım. Genetik testler yaptık pıhtılaşma varmış. Şimdi günlük iğne kullanıyorum herkesin derdi kendine büyük tabi. Ben iyi niyetle yazdım ama yanlış anlamışsınız...canim 3 sene toplamda hastaydim misim daha dogrusu son 1 bucuk senesinde haberim oldu. 2 kez histereskobi oldum zaten progesteronum dusuktu adetim hic bitmiyodu o da baska hastaliklar yapmis. zaten surekli kanamam aylar gectikce artti nasil hamile kalabilirdimki. ve 6 ay ilac tedavisi hormon. bebgim olsaydida yasamayacakti dr dedi dusecekti zaten o ara olmasin dedi .
tedavimde daha 2 ay olmadi biteli
tamam canim sagol cevabin icinBende adet olamıyordum pkodan dolayı. Kaç tane doktora gittim neler çektim bir ben bilirim bir Allah. Zar zor oldu sonra dış gebelikmiş kürtaj oldum. Çok zor zamanlar geçirdim. Tek başımaydım. Genetik testler yaptık pıhtılaşma varmış. Şimdi günlük iğne kullanıyorum herkesin derdi kendine büyük tabi. Ben iyi niyetle yazdım ama yanlış anlamışsınız...
Demekki her doktor farklı söylüyor .bana dediğim gibi söylemişti bakalım bi dahiline ne diyecekAllah razı olsun Rabbim sizede versin inşallah hayırlı sağlıklı evlatlar. Ben beşinci günü başladım sabah akşam kullandım. 10 tanesini.ilaca başladığım gün ilişkide başladı. Elinizden geldiğince sizde kaçırmayın. Adete bir hafta kala bırakın.
Kanda pıhtılaşma olması mıBende adet olamıyordum pkodan dolayı. Kaç tane doktora gittim neler çektim bir ben bilirim bir Allah. Zar zor oldu sonra dış gebelikmiş kürtaj oldum. Çok zor zamanlar geçirdim. Tek başımaydım. Genetik testler yaptık pıhtılaşma varmış. Şimdi günlük iğne kullanıyorum herkesin derdi kendine büyük tabi. Ben iyi niyetle yazdım ama yanlış anlamışsınız...
Evet kanda pıhtılaşma çıktı ondan iğne kullanıyorum. Dış gebeliğin sebebide enfeksiyonduKanda pıhtılaşma olması mı
Anladım allah yardımcınız olsun inşallah.bu süreçler cidden cok zormuş.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kısa zamanda .bende cok fazla stresliyim bu konularda .aslında herşey nasip allah ol derse oluverir.allahta size bir evlat nasip eylesin inşallah1
Bende yok malesef keşke hamile olsam dusunuyorum hemde 3 yıldır insallah olur femara kullanıyorum bu ay şuan yumurta kontrolü icin gidip geliyorum pazartesi yine gidicem büyümüşse iğne vurulcam
Yok öyle değil var çok şükür 3 tane meleğim var rabbim bagislasin acılarını gostermesin kurban olduğum ama ailecek 4. Olsun istiyoruz 3 yıldır uğraşlar sonucunda olmadığı için takmış durumdayız oğlum bile anne kardeşim ne zaman olcak diyor gerisini düşünün yaniAnladım allah yardımcınız olsun inşallah.bu süreçler cidden cok zormuş.rabbim yüzümüzü güldürsün inşallah kısa zamanda .bende cok fazla stresliyim bu konularda .aslında herşey nasip allah ol derse oluverir.allahta size bir evlat nasip eylesin inşallah
Allah saglikla kucagin a almayida nasip etsin inisAllahmerhaba kızlarr dualarım hep sizlerde herkez inanin inanmaktan vazgeçmeyin ben pko hastasıyım ve 2 yıldır çok ugraşlar harcadım bu sayfayı okuyarak geçiyordu hergunum acaba bende birgün ögrenecek miyim diye inanin kafanızı rahat bıraktığınız zaman herşey oluyor ve bol bol dua ben inanmiyordum kendimin cocuk sahibi olacağıma ilk femara denememde şuanda hamileyim 27/09/2018 hcg 39,66 di 28/09/2018 hcg 70.71 umarım iyi gidiyordur doktoruma gidemedim pazartesi inşallah gideceğim sizlere umut olmayım inşallah sizlerde alacaksınız haber
Fsh ne demek cnm..tahlil yapmadan mi ilaci sana verdi drKizlar fsh yuksek sanirim yaaa napcam bilmiyom
Hormon tahlil yaptirdim demistimya sonucu almaya gitmedim internetten baktim fsh ve lh bakilmis internetten arastiririm 10un ustu yuksek diyoFsh ne demek cnm..tahlil yapmadan mi ilaci sana verdi dr
Hakkında hayırlısı olsun cnm insallah mutlu haber alirsinKizlarrrrr bugün son kontrolumden geldim heyecanda ölücem ya çok şükür iğnemi vuruldum süreç şimdi başlıyor soldaki 2 yumurtam 15.mm de kalmış hiç gelişmemiş sagdaki 1 tane 3 gün önce 15 di bugün 19.mm olmuş sağdan umutsuzdum ama ne demişler ummadigin taş bas yarar insallah bebeğim tutar ya şuan kasiklarim agiriyor iğnenin etkisiyle bugünden sayıcam 14 gün sonra gidicem tekrar dua edin nolurozozefe M museda11 SeevKaad E Eren61
Amin kuzum insallah senin sonucun ne oldu adet günü. GeldimiHakkında hayırlısı olsun cnm insallah mutlu haber alirsin
Benim 13.gün adete 1 2 gun kaldı test negatif adeti bekliyorum benAmin kuzum insallah senin sonucun ne oldu adet günü. Geldimi