cok gencsin evet cabala ama olur Allah verirse. ben 33 yasindayim doktor bana bile 1 sene bekle dedi ki 4 senedir bekliyorum. birde 2 defa histereskobi oldum . sukur bi kizim var okadar sukur. oda olnayan var.Merhaba arkadaşlar bilgisi olanlar paylaşabilir mi. 24 yaşındayım bi bebeğimiz olsun istiyoruz . 1 yoldur evliyim.5 aydır korunmuyoruz.doktora gittiğimde pko olduğunu söyledi.fakat adetim bazen düzenli bazen düzensiz .yumurtlama gününü takip edemiyoruz.doktora gittiğimde adetli iken gelmemi söyledi.tedaviye başlayacağını söyledi.sizin işiniz kolay dedi.fakat eşim astsubay 1 buçuk ayda bir 15 gün göreve gidiyor.doktorla konuşurken femara yazacaktın adetin 3 günü ilaca başla 5 gün kullan .günde iki defa ilacı kullanmamı söyledi .ve tarih verdi cuma cumartesi pazar birliktelik olsun Çarşamba gel dedi..Eşimin görevine denk geldi .o tarihlerde Yanımda olmayacaktı.bende doktora söyledim.o zman ilaç bir işe yaramaz dedi ve ilacı vermedi.senin yaşın daha erken zamanla olur dedi ve geçiştirdi.bizde bir an önce olsun istiyoruz..ve kendiliğinden deneyip hamile kalmayınca stres yaşıyorum.arkadaşlarımın çoğu hamile kaldı .dıştaki insanlar çocuğumu olmuyor yoksa kendimi yapmıyor diye bi söylenti çıkarmış.vöylece psikolojim bozuldu.diğer ay femara yı eczaneden kendim alsam adetimin 3 günü başlasam 5 gün kullansam .doktora kontrole gitmesem ilaç etki ederse yumurta kendiliğinden çatlar mı hamile kalabilir miyim..yada femarayı kullanıp daha sonra yumurta büyümüş mü büyüdüyse büyükten yumurtayı çatlamak için iğne her zman yapılıyor mu.ilaç haricinde bişey gerekir mi .bu konularda cok bilgim Yok.lütfen bilgisi olan arkadaşlar yardım edebilir mi
cabala ama kismet iste kimi 18 yasinda hamile kaliyo kiminin 20sene sonra. Allah verince oluyo iste