Selam nasılsın? Nasıl gelişiyor yumurtaların kaçıncı gündesinSelam, Allah hepinize sabır versin tedavi süreci cok zor oluyor, bende bu ay femaraya başladım , birlikte bekleyince biraz kolay oluyor sanki , o yuzden size katılmak istedim bende
Ya inşallah tutar ikimizdede , ölçüleri bile yakinmiş, bana hala çatlatma ignesi vermedi doktor, umarım kendiliğinden çatlar, ateş basması oluyor bana aniden, sende öyle bişey oluyormu canim?Oo çok iyiaynı günlerdeyiz ve boyutlar yakın benim 3 iyi gelişen 15mm diğer ikisi 14mm bu sabah
Cuma günü 10.günümdü 15mm haftasonuna denk geldiği için pazar günü 19olur dedi o gün çatlatma iğnesi vurun dedi, dün sabah kendiliğinden yoğun şeffaf akıntı geldi ve göğüsler hassastı 4-5 gündürYa inşallah tutar ikimizdede , ölçüleri bile yakinmiş, bana hala çatlatma ignesi vermedi doktor, umarım kendiliğinden çatlar, ateş basması oluyor bana aniden, sende öyle bişey oluyormu canim?
Maya ne yaptın ??Ya benim de kilo vermem gerekiyor. Akupunktur a başlayacağım ben de. Kilo çok etki ediyor. Normalde 7 ayda bir adet oluyorum. Otelde çalışırken 12 kilo vermiştim adetlerim 2-3 ayda bir e düşmüştü. Benim doktorum da gel dedi femarayla birlikte başka bı ilaç daha yazacam daha etkili olur dedi. Bakalım ne yazacak bana .
İnşallah çatlamış ve tutmuşdurCuma günü 10.günümdü 15mm haftasonuna denk geldiği için pazar günü 19olur dedi o gün çatlatma iğnesi vurun dedi, dün sabah kendiliğinden yoğun şeffaf akıntı geldi ve göğüsler hassastı 4-5 gündür
Kilo vermeye çalışıyorum. Geçen perşembe günü akupunktur yaptırdım. Ertesi gün kanamam oldu. 4 günde bir kilo kadar verdim. Verebildigim kadar vereceğim sonra bebek için ugrasacam. Sen naptın ?Maya ne yaptın ??
Ne yaptın doktora gittin mi çaylamışmı ?İnşallah çatlamış ve tutmuşdurben yarin ogrenicem çatlayib çatlamadığını
aslında en doğrusu acele etmemek doğru zamanı beklemekKilo vermeye çalışıyorum. Geçen perşembe günü akupunktur yaptırdım. Ertesi gün kanamam oldu. 4 günde bir kilo kadar verdim. Verebildigim kadar vereceğim sonra bebek için ugrasacam. Sen naptın ?
Gitdim evet bir tanesi çatlamış gibi duruyordu, 2 tane daha 20 ve 22 mm yumurta vardı onlar içinde çatlatma iğnesi verdi bugun kullandım , 3 tane yumurta çatlamış olucak, hangisi tutar bilmuyorum , rabbimden hayırlısı, sen naptin?Ne yaptın doktora gittin mi çaylamışmı ?
bugünlerde çalışıyoruzGitdim evet bir tanesi çatlamış gibi duruyordu, 2 tane daha 20 ve 22 mm yumurta vardı onlar içinde çatlatma iğnesi verdi bugun kullandım , 3 tane yumurta çatlamış olucak, hangisi tutar bilmuyorum , rabbimden hayırlısı, sen naptin?
Inshallah guzel sonuclar aliriz, 2 hafta beklemek zor olucak ama, benim karnim patlicak gibi şiş, neden olabilir kendimi cok kötü hissediyorumbugünlerde çalışıyoruzpazar günü ovitrelle vurundum, dün çatlamış olmalı, karnım şiş alt karın ve göğüsler hassas, 12 gün sonra belli olurr
Amin, inşallah guzel sonuçlar alırsın, hiç hamile kaldınmı?Merhaba herkese
Bnde bugün adet oldum ve yarın femaraya başlıcam. Hepimiz için hayırlı olur inş
Aynen bende öyleyim bugün çok şişti karnım çok rahatsız ediciInshallah guzel sonuclar aliriz, 2 hafta beklemek zor olucak ama, benim karnim patlicak gibi şiş, neden olabilir kendimi cok kötü hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?