Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam canim, iyim cok sukur sen nasilsin? Simdilik iyi 4 tane yumurta gelismis en kucuyu 10 mm en buyuyu 15 mm , bi kac gun sonra yine gidicem catlamismi bakicaz

Bugun adetin 10 gunundeyim , onceki hamileligimde femarayla 1 yumurta gelismisdi ve kaliteliydi, rahim agzi yetmezligi yuzunden kaybetmisdim, simdi 4 tane biraz fazla, kalitesiz olur diye korkuyorum

Oo çok iyi aynı günlerdeyiz ve boyutlar yakın benim 3 iyi gelişen 15mm diğer ikisi 14mm bu sabah
Ya inşallah tutar ikimizdede , ölçüleri bile yakinmiş, bana hala çatlatma ignesi vermedi doktor, umarım kendiliğinden çatlar, ateş basması oluyor bana aniden, sende öyle bişey oluyormu canim?

Ya inşallah tutar ikimizdede , ölçüleri bile yakinmiş, bana hala çatlatma ignesi vermedi doktor, umarım kendiliğinden çatlar, ateş basması oluyor bana aniden, sende öyle bişey oluyormu canim?
Cuma günü 10.günümdü 15mm haftasonuna denk geldiği için pazar günü 19olur dedi o gün çatlatma iğnesi vurun dedi, dün sabah kendiliğinden yoğun şeffaf akıntı geldi ve göğüsler hassastı 4-5 gündür

Maya ne yaptın ??

İnşallah çatlamış ve tutmuşdur ben yarin ogrenicem çatlayib çatlamadığını

Ne yaptın doktora gittin mi çaylamışmı ?
Gitdim evet bir tanesi çatlamış gibi duruyordu, 2 tane daha 20 ve 22 mm yumurta vardı onlar içinde çatlatma iğnesi verdi bugun kullandım , 3 tane yumurta çatlamış olucak, hangisi tutar bilmuyorum , rabbimden hayırlısı, sen naptin?

bugünlerde çalışıyoruz pazar günü ovitrelle vurundum, dün çatlamış olmalı, karnım şiş alt karın ve göğüsler hassas, 12 gün sonra belli olurr

bugünlerde çalışıyoruz pazar günü ovitrelle vurundum, dün çatlamış olmalı, karnım şiş alt karın ve göğüsler hassas, 12 gün sonra belli olurr
Inshallah guzel sonuclar aliriz, 2 hafta beklemek zor olucak ama, benim karnim patlicak gibi şiş, neden olabilir kendimi cok kötü hissediyorum

Kızlar selam. Benimde ilk femara hikayem. Pco hastasıyım. 14 aylik evliyim. Adetin 5.gunu femaraya başladım. 18 kasımda kontrole gittim 14mm sağda 1 yumoş oluşmuş. 20 kasımda 17mm. Ve 22 kasımda 21mm. 22 Kasım sabah 11.00 da ovitrelle vuruldum :) çalışmalara devam ediyoruz. Umarım herşey gönlümüzce olur. Buradan güzel haberler verelim birbirimize.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…