Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canim, 2 haftaya belli olur , tarihlerimiz ayni gibi , hepimiz hamile haberini yazarız bura inşallah

Ewt bugün başlıyorum femaraya. Gece yatarken 2 tane içicem ben. Daha önce klomen kullandım hamile kalmıştım ama hep bebeğimin kalbi durmuştu. Umarım femara bana uğur getirir ve bebeğimi sağlıcakla kucağıma alabilirim

İnşallah canim, 4 hamileliğinin hepsindemi kalbi durdu? yanlış anladiysam kusura bakma

2 kez kalbi durdu, 1 kez boş gebelik, 1 kezde kimyasal.
Allah yardimcn olsyn canim sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin sana inşallah, kaybetmek çok zor bende 2 kere kaybetdim 8 ve 16 haftalık ne kadar zor olduğunu cok iyi biliyorum, yinede çok şükür hamile kalabiliyoruz

Ben estrofem kullaniyordum, progesteron ilaci yanlış bilmiyosam, reglin 16cı gününden dubhastona başlicam, oda progesteron ilacı yani evet kullanmamız gerek ,hamile kallrsak bebeyi koruması içindir
Duphastonu bana doktorum adetim 1 ay geciktigi için vermişti. Ve ben duphaston sayesinde başka ilaç tedavisi görmeden hamile kalmıştım. Eğer hamilelik varsa duphaston tutulmasına yardımcı ama yoksa da adet söktürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…