- 20 Kasım 2020
- 645
- 380
- 53
- 25
Ya evetAynen bende öyleyim bugün çok şişti karnım çok rahatsız edici
İnşallah canim, 2 haftaya belli olur , tarihlerimiz ayni gibi , hepimiz hamile haberini yazarız bura inşallahKızlar selam. Benimde ilk femara hikayem. Pco hastasıyım. 14 aylik evliyim. Adetin 5.gunu femaraya başladım. 18 kasımda kontrole gittim 14mm sağda 1 yumoş oluşmuş. 20 kasımda 17mm. Ve 22 kasımda 21mm. 22 Kasım sabah 11.00 da ovitrelle vuruldum :) çalışmalara devam ediyoruz. Umarım herşey gönlümüzce olur. Buradan güzel haberler verelim birbirimize.
Insallah canım. Rabbım bizimde yüzümüze bakarİnşallah canim, 2 haftaya belli olur , tarihlerimiz ayni gibi , hepimiz hamile haberini yazarız bura inşallah
Ewt 4 kez. 2 si klomenle, 1 i normal, 1 i aşılama ile.Amin, inşallah guzel sonuçlar alırsın, hiç hamile kaldınmı?
Benim dün karnım çok şişti, patlicak gibi, bugun hiçbişey hissetmiyorumbugünlerde çalışıyoruzpazar günü ovitrelle vurundum, dün çatlamış olmalı, karnım şiş alt karın ve göğüsler hassas, 12 gün sonra belli olurr
İnşallah canim, 4 hamileliğinin hepsindemi kalbi durdu? yanlış anladiysam kusura bakmaEwt bugün başlıyorum femaraya. Gece yatarken 2 tane içicem ben. Daha önce klomen kullandım hamile kalmıştım ama hep bebeğimin kalbi durmuştu. Umarım femara bana uğur getirir ve bebeğimi sağlıcakla kucağıma alabilirim
Benimde karnım iyi bugün, dün çok şiş ve rahatsız ediyordu alt karnımBenim dün karnım çok şişti, patlicak gibi, bugun hiçbişey hissetmiyorum
Belirtiler bile ayni, insallah catlamislardir, daha kac gun iliski olmali biliyomusun canim?Benimde karnım iyi bugün, dün çok şiş ve rahatsız ediyordu alt karnım
Selam, ben Bakude yasiyorum , burda evet oluyor , Turkiyede oluyormu bilmiyorum, ama doktor takibi olmadan icmemeni tavsiye ederimMerhaba kızlar famera ilacını reçetesiz alabiliyor muyuz
Ben estrofem kullaniyordum, progesteron ilaci yanlış bilmiyosam, reglin 16cı gününden dubhastona başlicam, oda progesteron ilacı yani evet kullanmamız gerek ,hamile kallrsak bebeyi koruması içindirKızlar doktorunuz size de ovitrelleden 3 gün sonra progesteron fitil verdi mi?
2 kez kalbi durdu, 1 kez boş gebelik, 1 kezde kimyasal.İnşallah canim, 4 hamileliğinin hepsindemi kalbi durdu? yanlış anladiysam kusura bakma
İlk 4 gün önemli diye düşünüyorum sonra da 2 günde bir, sıkıldım artıkBelirtiler bile ayni, insallah catlamislardir, daha kac gun iliski olmali biliyomusun canim?
Doktor takibi şart, türkiyede klomen reçetesiz alınıyor ama femara bilmiyorum reçeteyle aldım, çok fazla kist oluşabiliyor ona göre önlem alınıyorSelam, ben Bakude yasiyorum , burda evet oluyor , Turkiyede oluyormu bilmiyorum, ama doktor takibi olmadan icmemeni tavsiye ederim
Allah yardimcn olsyn canim sağlıklı gebelik sağlıklı bebek nasip etsin sana inşallah, kaybetmek çok zor bende 2 kere kaybetdim 8 ve 16 haftalık ne kadar zor olduğunu cok iyi biliyorum, yinede çok şükür hamile kalabiliyoruz2 kez kalbi durdu, 1 kez boş gebelik, 1 kezde kimyasal.
Çatlatma iğnesi vurunduğum gün ilişki oldu dün ve bugun boş gecdik kaçırmadık umarımİlk 4 gün önemli diye düşünüyorum sonra da 2 günde bir, sıkıldım artık
Duphastonu bana doktorum adetim 1 ay geciktigi için vermişti. Ve ben duphaston sayesinde başka ilaç tedavisi görmeden hamile kalmıştım. Eğer hamilelik varsa duphaston tutulmasına yardımcı ama yoksa da adet söktürüyor.Ben estrofem kullaniyordum, progesteron ilaci yanlış bilmiyosam, reglin 16cı gününden dubhastona başlicam, oda progesteron ilacı yani evet kullanmamız gerek ,hamile kallrsak bebeyi koruması içindir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?