Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Maya nasılsın ? Yarın doktora gidecekmisin ? Senin ilk denemenmiydi kaç senedir istiyorsun?
Doktorum 23 Kasım da gel dedi. Sanırım ilaca ara vermemi istedi. Ben 1 senedir istiyorum.dogum kontrol hapini bıraktıktan sonra 7 ay zaten adet görmedim. Korunmadim ama hamile de kalamadim. 7.ayimda gittim doktora tarlusalla söküldum.sorna klomene başladım o zaman sağ yumurtam 14. Günde 18 mm olmuştu duphastan verdi çatladı hemen ertesi gün enfeksiyon saolsun tutmadı. Aralıklı olarak 3 ay tedavi gördüm. Zaten ilk ikisinde mantar enfeksiyonu olmuştum 7-8 hafta enfeksiyon tedavisi gördüm hatta daha fazlaydı. Sonra Ekim ayında femara kullandım. 3 gün erken adet oldum ama.

Tüplere baktırdın mı ? Belki ilacın etkisi devam ediyordur Soğan suyu kürü enfeksyonları iyi temizliyor,bel ve baş ağrısından uyuyamadım adet olmayı bekliyorum 2 gün geçti bugünde olmazsam yarın sabah test yaparım ama hissetmiyorum

Maya cumartesi günü adet günümdü hala olamadım, sabah test yaptım yine tek çizgi Bende gecikme yaptı, erken olması daha iyi en azından beklentin erken bitiyor

Maya cumartesi günü adet günümdü hala olamadım, sabah test yaptım yine tek çizgi Bende gecikme yaptı, erken olması daha iyi en azından beklentin erken bitiyor
Yaaaa ilk mesajını görünce sevindim bı an. Kursağımda kaldı sonra olunca yaz bana da. Geç döllenme olmuş olabilir

Umarım olamamıştır cnm bana da haber ver gittikten sonra
Gittim geldim şimdi, kist olmamış yeniden başladım bugün sabah akşm 5 gün, geçen ay 16 tane kullandım dedim başka doktordu şaşırdı 10 tane kullanılıyor dedi, ama 16 taneyle ancak 17,5 oldu dedim.. 5 gün kullan salı günü gel bakarız sonrasında takip ederiz dedi, inofolik almayı düşünüyorum, pazartesi alırım başlarım 10 gün sabah akşam pko iyi geliyor, 5 gün femara yetersiz kalır sanki benim pko çok değişiyor kaç doktor pko yok dedi, geçen ay bu doktor sol pko dedi, bugün ikisi de pko dedi, yediğime içtiğime dikkat edicem ve yürüyüş Sen ilaç kullanıyormusun ?

8 sene önce hamile kaldığımda diyet yapıyordum 2 kilo vermiştim sadece ama ekmek yemiyordum, pko diyet çok çok iyi geliyor, kilolu değilim ama pko bu ekmek yemek düşmanı

Bugün inofolik aldım pembe kutu ama kapsül, eskiden pembe olan tozdu, yarın 7.gün kontrol var
Ya benim de kilo vermem gerekiyor. Akupunktur a başlayacağım ben de. Kilo çok etki ediyor. Normalde 7 ayda bir adet oluyorum. Otelde çalışırken 12 kilo vermiştim adetlerim 2-3 ayda bir e düşmüştü. Benim doktorum da gel dedi femarayla birlikte başka bı ilaç daha yazacam daha etkili olur dedi. Bakalım ne yazacak bana .

Oo iyii ilave düşündüyse. Benim ki tersine geçen ay fazla kullanmışın bu ay 10 yeter dedi ama yetmez, duruma göre ek bişey vermesini beklerdim boşa gidecek bu ay gibi hissediyorum, inofolike başladım işe yarar inşşş geçen ay olmadı kafamdan attım en azından daha az stres var

Maya hastaneden çıktım şimdi, sol 2 tane 8 ve 9mm sağ bir tane 8mm adetimin 7.günü bugün son femarayı alıyorum cuma günü 10.gün kontrol var Çokk fazla pko görünümü var, 7.gün için iyimiydi 8-9mm ?

Şimdi geçen ay notlarıma baktım 7.gün kaç mm söylememişti, 10.gün sağ 13mm sol bir kaç tane 10mm vardı, bugün 8-9 olanlar 10.gün 13mm olur, iyi gelişen 3 var sanırım yüne bir umutlandım Ama diyet hiiiç yapamıyorum tam tersine stresten çıkolata ekmek elime geçen herşeyi yiyorum keşke tutabilsem kendimi çok fark ederdi …

Ay hiç söyleme benim de elimden düşmüyor bugün gittim hastaneye akupunktur icin. Paket olarak kan tesleri ,diyetisyen ve haftada bir diyestisyen kontrolü ve akupunktur. Yarın baslayacagim bugün kanımı aldılar.kontrol için. İşe yararsa söylerim sana sende gidersin zayıflamak için .

Nesecim merhaba, benim yine kanamam oldu ya siyaha yakın bir renkte daha adet olalı 16 gün olmuştu. Femaranin etkisi mi acaba . Sende öyle bişey oldu mu ?

Nesecim merhaba, benim yine kanamam oldu ya siyaha yakın bir renkte daha adet olalı 16 gün olmuştu. Femaranin etkisi mi acaba . Sende öyle bişey oldu mu ?
Merhaba klomenden sonra 4 aya kadar dengesiz adet oluyordum, şu an için kanamam olmadı ilk ay 5 gün geç adet oldum, dün büyük yumurtam 15mm olmuştu pazar günü ovitrelle verdi 19mm olur Erken oldu bu ay ve 5 gün femara yeterli oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…