- 18 Ekim 2021
- 75
- 51
- 8
- 32
Doktorum 23 Kasım da gel dedi. Sanırım ilaca ara vermemi istedi. Ben 1 senedir istiyorum.dogum kontrol hapini bıraktıktan sonra 7 ay zaten adet görmedim. Korunmadim ama hamile de kalamadim. 7.ayimda gittim doktora tarlusalla söküldum.sorna klomene başladım o zaman sağ yumurtam 14. Günde 18 mm olmuştu duphastan verdi çatladı hemen ertesi gün enfeksiyon saolsun tutmadı. Aralıklı olarak 3 ay tedavi gördüm. Zaten ilk ikisinde mantar enfeksiyonu olmuştum 7-8 hafta enfeksiyon tedavisi gördüm hatta daha fazlaydı. Sonra Ekim ayında femara kullandım. 3 gün erken adet oldum ama.Maya nasılsın ? Yarın doktora gidecekmisin ? Senin ilk denemenmiydi kaç senedir istiyorsun?
Maya cumartesi günü adet günümdü hala olamadım, sabah test yaptım yine tek çizgiDoktorum 23 Kasım da gel dedi. Sanırım ilaca ara vermemi istedi. Ben 1 senedir istiyorum.dogum kontrol hapini bıraktıktan sonra 7 ay zaten adet görmedim. Korunmadim ama hamile de kalamadim. 7.ayimda gittim doktora tarlusalla söküldum.sorna klomene başladım o zaman sağ yumurtam 14. Günde 18 mm olmuştu duphastan verdi çatladı hemen ertesi gün enfeksiyon saolsun tutmadı. Aralıklı olarak 3 ay tedavi gördüm. Zaten ilk ikisinde mantar enfeksiyonu olmuştum 7-8 hafta enfeksiyon tedavisi gördüm hatta daha fazlaydı. Sonra Ekim ayında femara kullandım. 3 gün erken adet oldum ama.
Yaaaa ilk mesajını görünce sevindim bı an. Kursağımda kaldı sonra olunca yaz bana da. Geç döllenme olmuş olabilirMaya cumartesi günü adet günümdü hala olamadım, sabah test yaptım yine tek çizgiBende gecikme yaptı, erken olması daha iyi en azından beklentin erken bitiyor
Nesecim merhaba ne zaman gideceksin sen de doktora ?yada gidecek misin?İnşallah ama hiç silik çizgi yok tertemiz tek çizgi
Nesecim merhaba ne zaman gideceksin sen de doktora ?yada gidecek misin?
Umarım olamamıştır cnm bana da haber ver gittikten sonradün adet oldum yarın sabah gidicem 3.gün inşş kist olmadıysa yeniden başlarım, 5gün gecikti adetim..
Gittim geldim şimdi, kist olmamış yeniden başladım bugün sabah akşm 5 gün, geçen ay 16 tane kullandım dedim başka doktordu şaşırdı 10 tane kullanılıyor dedi, ama 16 taneyle ancak 17,5 oldu dedim.. 5 gün kullan salı günü gel bakarız sonrasında takip ederiz dedi, inofolik almayı düşünüyorum, pazartesi alırım başlarım 10 gün sabah akşam pko iyi geliyor, 5 gün femara yetersiz kalır sankiUmarım olamamıştır cnm bana da haber ver gittikten sonra
Bugün inofolik aldım pembe kutu ama kapsül, eskiden pembe olan tozdu, yarın 7.gün kontrol varUmarım olamamıştır cnm bana da haber ver gittikten sonra
Ya benim de kilo vermem gerekiyor. Akupunktur a başlayacağım ben de. Kilo çok etki ediyor. Normalde 7 ayda bir adet oluyorum. Otelde çalışırken 12 kilo vermiştim adetlerim 2-3 ayda bir e düşmüştü. Benim doktorum da gel dedi femarayla birlikte başka bı ilaç daha yazacam daha etkili olur dedi. Bakalım ne yazacak bana .Bugün inofolik aldım pembe kutu ama kapsül, eskiden pembe olan tozdu, yarın 7.gün kontrol var
Maya hastaneden çıktım şimdi, sol 2 tane 8 ve 9mm sağ bir tane 8mm adetimin 7.günü bugün son femarayı alıyorum cuma günü 10.gün kontrol varYa benim de kilo vermem gerekiyor. Akupunktur a başlayacağım ben de. Kilo çok etki ediyor. Normalde 7 ayda bir adet oluyorum. Otelde çalışırken 12 kilo vermiştim adetlerim 2-3 ayda bir e düşmüştü. Benim doktorum da gel dedi femarayla birlikte başka bı ilaç daha yazacam daha etkili olur dedi. Bakalım ne yazacak bana .
Ay hiç söyleme benim de elimden düşmüyor bugün gittim hastaneye akupunktur icin. Paket olarak kan tesleri ,diyetisyen ve haftada bir diyestisyen kontrolü ve akupunktur. Yarın baslayacagim bugün kanımı aldılar.kontrol için. İşe yararsa söylerim sana sende gidersin zayıflamak için .Şimdi geçen ay notlarıma baktım 7.gün kaç mm söylememişti, 10.gün sağ 13mm sol bir kaç tane 10mm vardı, bugün 8-9 olanlar 10.gün 13mm olur, iyi gelişen 3 var sanırım yüne bir umutlandımAma diyet hiiiç yapamıyorum tam tersine stresten çıkolata ekmek elime geçen herşeyi yiyorum keşke tutabilsem kendimi çok fark ederdi …
Nesecim merhaba, benim yine kanamam oldu ya siyaha yakın bir renkte daha adet olalı 16 gün olmuştu. Femaranin etkisi mi acaba . Sende öyle bişey oldu mu ?Şimdi geçen ay notlarıma baktım 7.gün kaç mm söylememişti, 10.gün sağ 13mm sol bir kaç tane 10mm vardı, bugün 8-9 olanlar 10.gün 13mm olur, iyi gelişen 3 var sanırım yüne bir umutlandımAma diyet hiiiç yapamıyorum tam tersine stresten çıkolata ekmek elime geçen herşeyi yiyorum keşke tutabilsem kendimi çok fark ederdi …
Merhaba klomenden sonra 4 aya kadar dengesiz adet oluyordum, şu an için kanamam olmadı ilk ay 5 gün geç adet oldum, dün büyük yumurtam 15mm olmuştu pazar günü ovitrelle verdi 19mm olurNesecim merhaba, benim yine kanamam oldu ya siyaha yakın bir renkte daha adet olalı 16 gün olmuştu. Femaranin etkisi mi acaba . Sende öyle bişey oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?