6haftalık duymuştumErken* yazmak istemiştim
İnşallah duyarim bende6haftalık duymuştum
Canim doktortan geldim şimdi, 6+1 olmuşuz cok şükürMiskokulu ne yaptınn
MaşallahhCanim doktortan geldim şimdi, 6+1 olmuşuz cok şükürdoktor kalp atışı da var diyor ama qaliba küçük olduğu için bize dinletmedi, herşey yolunda cok şükür fakat benim kistim var sağ yumurtalıkta 6 cm , doktor ani hareket etme agrin olursa ara beni dedi
Bebege bi etkisi olurmu acaba?MaşallahhBenim çok kistim vardı çok ağrı yapar doğumda gidiyor o kistler..
Daha da büyümezse bebeğe hiç bir etkisi olmaz sana ağrı yapar sadece, ama büyümeye devam ederse başka, bi sonra ki kontrolde belli olur büyümüyorsa korkulacak bişey değilBebege bi etkisi olurmu acaba?
İnşallah büyümezDaha da büyümezse bebeğe hiç bir etkisi olmaz sana ağrı yapar sadece, ama büyümeye devam ederse başka, bi sonra ki kontrolde belli olur büyümüyorsa korkulacak bişey değil
14 güne çıkması lazımdı canim , ama yinede adet olana kadar bekleMerhaba ben çatlatma iğnesini olalı 14 gün oldu bugün kan testi yaptırdım 0.55 cıktı daha doktora atmadım reglimi bekleyip aynı süreci uygulayacağız değil mi yükselmez artık bu saatten sonra
Teşekkür ederim gelmedi gerekiyordu gelmedi reglm ve bir belirti de yok doktor ne diyecek bakalım hayırlısı14 güne çıkması lazımdı canim , ama yinede adet olana kadar bekle
Havuc suyunu nasil hazirladiniz? Kac havuc tukettiniz günlükBenim bu ay 5 yumurta vardı 3 havuç suyu ile çatladı son ikisi çok büyüdüğü için catlama iğnesi yapıldı ama havuç suyu çok iyi gerçekten
Günaydınn nasılsın nasıl hissediyorsun nasıl ilk belirtiler bulantı var mı14 güne çıkması lazımdı canim , ama yinede adet olana kadar bekle
Günaydin canim iyim çok şükür sen nasılsın? Rahatsiz edicek kadar bulantım yok canim, sadece sabahları uyanınca oluyor oda bişeyler atiştirinca geciyor cok şükür , sen napiyosun ?Günaydınn nasılsın nasıl hissediyorsun nasıl ilk belirtiler bulantı var mı
Hergun 3 havuçu sıkıp içiyorum canım bir hafta boyunca yumurtalar 15 mm yaklaşınca başlıyorumHavuc suyunu nasil hazirladiniz? Kac havuc tukettiniz günlük
Canim bol bol su iç, bende öyle sanmıştım 2 litre yakin su içdim her gün geçti gitdiOh iyii şükürBende iyiyim ama enfeksyonum var sanırım rahatsız edici yanma var, şimdilik belirtim yok adetime bir hafta var
13.gun yumurts gelisimi olmayinca takibi birsktik bu ay. Ben de bi umut hergun nar duyu icip 2 havuc yemeye basladimHergun 3 havuçu sıkıp içiyorum canım bir hafta boyunca yumurtalar 15 mm yaklaşınca başlıyorum
13.günden önce çatlamıştır belki ? Bir kaç gün önce gittin mi kontrole13.gun yumurts gelisimi olmayinca takibi birsktik bu ay. Ben de bi umut hergun nar duyu icip 2 havuc yemeye basladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?