Gebeliğe Hazırlık Femara kullananlar toplaşalım

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba benim de 4 senedir ikinci çocuğum olmuyor. Kızım büyüdü gitti 11 yaşında oldu. Bende hipotiroit var ilacını kullanıyorum ama olmuyor yine de.. Yani olamyınca olmuyor. Benim de ilki bu kadar bekletmemişti, çok zor gerçekten

Merhaba kızlar femerayı en fazla kaç ay kullanabiliyoruz?

Femaraya başladın mı ? Çok etkili ve yan etkisi yok

4 aydır kullanıyorum doktor 6 ay kullanabilirsin dedi ama bu grupta 7.ayında hamile kalan var femarayla
Bende 5 ay kullandım 6 ay kullanıldığını biliyorum şimdi bu ay tekrar başlıcam acaba verirmi doktor bilemedim

Femaraya başladın mı ? Çok etkili ve yan etkisi yok
Femara kullanmadım klomen kullandım iki ay olmadı ve sonra bıraktım doktor işlerini biraz oluruna bırakmak istedim. Bu tarz ilaçlar kullanınca daha da umutlanıyorum ve sonucu zor oluyor

Kızlar mrb bende yeni katıldım aranıza. 4 Ay klomen 2 kez çatlama iğnesi oldum sonuç alamadım. Bugün yani 4 şubat çatlama iğnesi vurundum. Öncesinde femera kullandim banada dua edin. Bu ay farklı bir yöntem deniyecem şırınga yöntemi çok fazla yorum vardı denemekte fayda var

Kullan canim duphaston bebek varsa tutunmasin yardim ediyor , yoksa adet olmana
Ilk gebeligimde sat im 19 martti, yunurta gelisimi yoktu. 5 gun klomen ve 10 gun falan estrofem kullanmistim. Sonra hamile oldugumu öğrendik. Bebek 28 martta adet olmusum gibiydi, gec dollenme olmus yani. Simdi de sat 19 ocak, yine yumurta gelisimi yok. 5 gun letu kullandim sadece. Nar suyu tukettim bu defa, estrofem vermedigi icin. Ne zaman kullansam acaba duphastonu karar veremedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…