• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İlk denedin dimi testi çıkmadı sonra yaptın çıktı nasıl yaptın. Cesaretle😂
Kuzum 5 gün kala yaptım hiçbişey yoktu. 2 gün kala dişçiye gidicem diye emin olayım dedim. Hiç belirtim falan yoktu. 2 gün kala çoook silik bi çizgi gördüm yani. 26 çıktı hcg. Hala da sadece çok bel ağrım var dünden beri, başka bişey yok

Kuzum 5 gün kala yaptım hiçbişey yoktu. 2 gün kala dişçiye gidicem diye emin olayım dedim. Hiç belirtim falan yoktu. 2 gün kala çoook silik bi çizgi gördüm yani. 26 çıktı hcg. Hala da sadece çok bel ağrım var dünden beri, başka bişey yok
zaten bence oda femaranın etkisi döl yatağı dediği şeyi inceltiyor oda bel ağrısı yapıyormuş ama doktora gözükene kadar hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma zaten biliyosundur sende yinede söyleyim sana :)) otur gitsin doktora gidesiye kadar

birde bizim zamanlarımız çok yakın tam ne zaman ovülasyon oldu hatırlıyormusun

zaten bence oda femaranın etkisi döl yatağı dediği şeyi inceltiyor oda bel ağrısı yapıyormuş ama doktora gözükene kadar hareketlerine dikkat et ağır kaldırma yükseğe uzanma zaten biliyosundur sende yinede söyleyim sana :)) otur gitsin doktora gidesiye kadar
Valla kuzum 2 çocuk olunca evde dinlenmek pek mümkün olmuyor 😁 ama dikkat etmeye çalışıyorum tabii hareketlerime. Eşim de sağolsun hep yardım eder zaten

Evet yumurtlamada öyle ağrılı oluyor zaten. 2 gün var aramızda demek ki. Yarın ya da öbür gün yap testini
hafta sonu annemlerdeyim orda yaparım heralde eşime süpriz yaparım inşallah yılbaşına güzel girerim inşallah :)) YARın yaparım heralde ilk defa est yapıcam bu arada

son sorum birde erkekn gebelik testimi olmalı normal kaset test mi
Ayy hadi inşallah siz de bizim gibi yepyeni heyecanla girersiniz yeniyıla 🙏 pik gördüğüm gün ağrı oluyor yumurtalar çok büyüdüğü için. Çatlamadan sonra da sıvıdan dolayı sancı oluyordu.
Bence kaset test yap. Erken gebelikte yanıltıcı çizgiler çok oluyor çünkü

Ayy hadi inşallah siz de bizim gibi yepyeni heyecanla girersiniz yeniyıla 🙏 pik gördüğüm gün ağrı oluyor yumurtalar çok büyüdüğü için. Çatlamadan sonra da sıvıdan dolayı sancı oluyordu.
ALDIM HEMDE 2 TANE KASET TEST YARIN SABAH İLK İDRARLA DENEMEYİ DÜŞÜNÜYORUM HADİ İNŞALLAH DUA ET BİZE BEBİŞİNLE :)))

HEM SENDEN KAYNAKLI HEMDE KUZENİMİN RÜYASI ZATEN UMUT DOLUYDUM :)) ÇAKILMASAM BARİ

canım sen napıyosun nasıl gidiyor
Benimde adetim hafta cuma günü Bugün belime bi ağrı girdi bayılıyordum resmen ama üşüttüm belki adet sancım oldu sonra belim ağrıdı kbırdıyamadım çok şaşırdım ilk defa oldu adet sancım oluyor bugün hep allah Kerim. Bakalım belli olur haftaya ben artık test yapmaktan sıkıldım zaten adet günüm geçsin anca yaprım

Kızlar ya idrar enfeksiyonu nasıl geçiyor ağrısı çok kötü ya karnım ağrıyor şiş kaşıklarım ağrıyor belim ağrıyor nasıl geçer

Kızlar ya idrar enfeksiyonu nasıl geçiyor ağrısı çok kötü ya karnım ağrıyor şiş kaşıklarım ağrıyor belim ağrıyor nasıl geçer
Sıcak tutman lazım gebelık olasılığı var ise doktora danışmadan bişey deneme istersen internette limon kızılcık falan yazıyor ama sakıncalı olabilir canım.

Back