Bide göğsüm ağrımazdı dün geceden beri ağrıyor baya ağrıyor ya tek o yoktu şüphe ettiğim şimdi o var bi an önce test yapmak istiyorum 3 gün geçseDün çok kötü ağrım oldu adet ağrısı gelip gitti hep ya dedim acaba düşükmü yapcam okadar şiddetliydi
HAYIRLISI OLSUN GÜZELİM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.Bide göğsüm ağrımazdı dün geceden beri ağrıyor baya ağrıyor ya tek o yoktu şüphe ettiğim şimdi o var bi an önce test yapmak istiyorum 3 gün geçse
Benim bat 25 Aralık. 5.gün başlıyorum içmeye, bugün 6.günüm zatenbat 29 aralık bu arada sen femarayı kaçıncı gün içmeye başlıyosun
bekliycez artık hayırlısıyla ben bu y femarayı kullanıcam ama doktora gitmemeye karar verdim.zaten çatlıyor mm falan öğrenince hep onlarada takılıyor insan bu ayda böyle geçiversinBenim bat 25 Aralık. 5.gün başlıyorum içmeye, bugün 6.günüm zaten
Evet pikbende bu olaydan çok anlamam ama pik gibi
İnşallah yaHAYIRLISI OLSUN GÜZELİM İNŞALLAH HAMİLESİNDİR.
Yani sen gerilmemek adına böyle bir karar verdiysen saygı duyulur. Ama kendin takip edip de yine strese gireceksen doktora git daha iyi. Sen nasıl rahat olacaksan öyle yap tabii. En önemli etken SAKİNLİK çünkübekliycez artık hayırlısıyla ben bu y femarayı kullanıcam ama doktora gitmemeye karar verdim.zaten çatlıyor mm falan öğrenince hep onlarada takılıyor insan bu ayda böyle geçiversin
geç ay olduğu gibi kendimi takip edicem ilaçı aynı doz alıcam zaten günde bir taneYani sen gerilmemek adına böyle bir karar verdiysen saygı duyulur. Ama kendin takip edip de yine strese gireceksen doktora git daha iyi. Sen nasıl rahat olacaksan öyle yap tabii. En önemli etken SAKİNLİK çünkü
Normalde de adet öncesi göğüs ağrın olmuyorsa bebiş olabilir :)Kızlar ağrımayan göğsüm şimdi çok aşırı ağrıyor elliyemiyprum bile şu 2 gündür felaket öncesinde hiç yoktu adetimede 2 gün var pazartesi
Yok valla olmazdı hiç. Yumurtlama zamanında olurdu eskiden son 3 adet de hiç olmadı ama ilk defa adetime 2 gün var göğsüm ağrıyor çokNormalde de adet öncesi göğüs ağrın olmuyorsa bebiş olabilir :)
Adetime yakın biterdi hep eskiden göğsüme ağrıdığında ama ilk defa böle oldu inşallah vardırrrYok valla olmazdı hiç. Yumurtlama zamanında olurdu eskiden son 3 adet de hiç olmadı ama ilk defa adetime 2 gün var göğsüm ağrıyor çokİnşallah yaaa
Ay inşallahYok valla olmazdı hiç. Yumurtlama zamanında olurdu eskiden son 3 adet de hiç olmadı ama ilk defa adetime 2 gün var göğsüm ağrıyor çokİnşallah yaaa
Hissettim ablamada sorum hamile ilk hamileliği oda dedi adetime az kala ağrım başladıAy inşallahben çok korkuyorum belirtilerden umutlanmaktan falan. Gerçi çok belirgin belirti de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden olursa mutlaka hissederim diye düşünüyorum. Sen de mutlaka normalden daha farklı olduğunu hissedersin
Ay böle biley olamaz ya pembe akıntım geldiAy inşallahben çok korkuyorum belirtilerden umutlanmaktan falan. Gerçi çok belirgin belirti de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden olursa mutlaka hissederim diye düşünüyorum. Sen de mutlaka normalden daha farklı olduğunu hissedersin
Ayy hadi inşallah yerleşiyordur minnak yaaAy böle biley olamaz ya pembe akıntım geldi
Sanmıyorum ya morelim çok bozuk adet olcam kesinlik üzüldümAyy hadi inşallah yerleşiyordur minnak yaa
Peki adet öncesi böyle akıntın olur mu? Benim kahverengi olur bazen, bazen de direkt kıpkırmızı gelir. Daha önceleri olmuyorsa umutlanabilirsin üzülme hemenSanmıyorum ya morelim çok bozuk adet olcam kesinlik üzüldüm
Bi kere gelmişti böle adet olmuştum ondan ümidim yok göğsümün ağrısı zaten ümitlendirdi Namal’ın artık son bitti zaten 5 denememdi eğer gidersen son kez giderim belkiPeki adet öncesi böyle akıntın olur mu? Benim kahverengi olur bazen, bazen de direkt kıpkırmızı gelir. Daha önceleri olmuyorsa umutlanabilirsin üzülme hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?