Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi bakalım inşallah gönlüne göre olur rabbim bütün herkese nasıp eder

Bi kere gelmişti böle adet olmuştum ondan ümidim yok göğsümün ağrısı zaten ümitlendirdi Namal’ın artık son bitti zaten 5 denememdi eğer gidersen son kez giderim belki
Sizinle konuşmuştuk daha önce benim de adet günüm bugündü. Aslında kasıklarım çok ağrıyınca umudum kalmamıştı ama yine de insan bi şeyden umutlanıyor. Ne zamandır şeffaf akıntı vardı 2 gün önce beyaz akıntı geldi ilk defa umutlandım bende ama bu sabah yine o kasık ağrısıyla uyandım ve pembe akıntı geldi bu da adet başlangıcı benim için. İnsanın kendi vücuduna da güveni kalmıyor çok moralim bozuldu.

Benimde öyle oldu adetime 2 gün varken hem göğsüm ağrıdı heveslendim hem pembe geldi sonra dedim kesin adet ve oldum zaten yarın doktora gitçem son kez bakalım ne diyor kendime güne çörek otu kürü yaptım sabah akşam aç karna bi tatlı kaşığı yıyorum bugün başladım çok ağrım var ya maydanoz suyuda içtim dedim iyi gelir inthap varsa söker

benimde iki gün öncesinden pembe akıntım gelmişti ordan anlamıştım ama bellide olmaz kuzum inşallah adet olmazsın bu arada bu senin kaçıncı femaraydı

benimde iki gün öncesinden pembe akıntım gelmişti ordan anlamıştım ama bellide olmaz kuzum inşallah adet olmazsın bu arada bu senin kaçıncı femaraydı
Oldum ya 3 .günümdeyim 5 di girmiycektim bu ay annemle kaynanan son kez gir diyor. kendime clife sipariş ettim

Oldum ya 3 .günümdeyim 5 di girmiycektim bu ay annemle kaynanan son kez gir diyor. kendime clife sipariş ettim
Benim ikinci denemem bakıcaz bende bu ayda olmazsa son bir ay daha deniycem sonrada olmazsa doğal çözümler arıycam sen evdesin aslında çok daha boş vaktin var araştır et sağa sola

Bide çok erken oldum Adet oldum demekki erken çatlamış Artık bu ay önğmüzdeyi maçlara bakcaz boşu boşuna okadar üzdüm kendimi yaa
niye üzülüyorsun ki canım benim birde çevrene ne kadar az anlatırsan o kadar az etkilenirsin bizim çocuk istediğimizden kimsenin haberi yok o yüzden sürekli soranda yok ne oldu diye

niye üzülüyorsun ki canım benim birde çevrene ne kadar az anlatırsan o kadar az etkilenirsin bizim çocuk istediğimizden kimsenin haberi yok o yüzden sürekli soranda yok ne oldu diye
Doğru diyorsun Zaten ben kendi ailemden başkasıdina demedim hiç boşboş kendimi üzdüm ya öyle çok araştırdım çok şey var kullanabilceğim ama nasıp olmuyor belki bu ay gitmem doktora önümüzdeki ay giderim

Bende bu ay gitmeyi düşünmüyorum zaten ilaç bittikten ortalama 3 gün içinde çatlıyor yumurtam bu ay kendim takip edicem iğnede olmak istemiyorum boşa hormon yüklemeye gerek yok çatlıyor zaten

bende yine arı sütü bal polen ve çinko aldım vitamin eşimede arı sütü bal polen keçiboynuzu özü ve çinko kullandırıyorum ve ikimizde balık yağı kullanıyorum denemediğim şey kalmadı bu arada gliforu kullanıyordum bıraktım ne kadar az ilaç kullanırsam o kadar iyi

Bende eşimede bal tarçın yapcam ilişki zamanında hem sprem kalıteli yapıyor hemde ilişki isteğini artırıyor

Bide benm 5 aydın yaptığım hata çatladığını öğrenince sonra adet olana kadar giremiyorum ilşkiye her seferinde diyorum gircem böle yapmışım ama istemiyorum resmen girmeyi eşimede ağrım var gıyorum yanaşmıyor ama birdahaki ağrım var demiycem

işte ödev gibi geliyor bazen bende öyle yim çok düşününce çatladığını bildikten sonra istemiyorum psikolojik olarak o yüzden ovülasyondanda takip etmicem iki güne bir ilişkiye giricem evliliğin ilk aylarında hep böyleydi 2 günde bir oluyordu ama sonra öğrendim ki prolaktin yüksek yumurtlama olmuyor :))))

Hımmm benm adet düzensizliğiydi troit vardı adet düzensizliği yaptı sonra 1 sene sonra anladım yani 1 senedir biz istiyoruz diyelim 1sene boş geçti il zamanlar çok oluyor ama bak ne yap biliyonmu o bal tarçin kadinların isteğinide çoğaltiyor. Çörek otu kürü kullandığımda fark ettim dahaçok istıyorum

benim yumurtalar zaten büyüyor hatta çok büyüyor yarın ilacın son günü mesela sonra hemen çatlıyor önemli olan kalitesi psikolojim iyi olursa benimde isteğim yerinde :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…