• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım sen adet olmadan önce net adet belirtilerini yaşadın mı
Yok sadece kasık ağrım ve batmalar vardı hatta ben batmalar yüzünden gebelik diye düşündüm çünkü ben adetten önce de belirti yaşamam. Adet olduğum gün sancım olurdu sadece

Yok sadece kasık ağrım ve batmalar vardı hatta ben batmalar yüzünden gebelik diye düşündüm çünkü ben adetten önce de belirti yaşamam. Adet olduğum gün sancım olurdu sadece
Benimde adet günüm adet ağrılarım var arada gelip giden hatta pembe akıntımda geldi ama sökülmedi daha

Pembe akıntı bir umut ama kan vermedin mi?
adetim geçmeden birşey yapmam kan vermek içinde en az 1 hafta geçmesini beklerim ama iki gün falan geçikebilirmiş femarada çoğu kişide olmuş yani normal olarak oluyormuş.(tabi benim bu yaşıma kadar 28 günde bir oldu hep hiç gecikmedi hatta bazen 1-2 gün öne atıyordu)adet ağrılarım var ama bakalım bekleyecez bu hafta hem annem hem kv rüyada benim oğlum olduğunu görmüş ama ben adet olcam gibi hissediyorum :)

adetim geçmeden birşey yapmam kan vermek içinde en az 1 hafta geçmesini beklerim ama iki gün falan geçikebilirmiş femarada çoğu kişide olmuş yani normal olarak oluyormuş.(tabi benim bu yaşıma kadar 28 günde bir oldu hep hiç gecikmedi hatta bazen 1-2 gün öne atıyordu)adet ağrılarım var ama bakalım bekleyecez bu hafta hem annem hem kv rüyada benim oğlum olduğunu görmüş ama ben adet olcam gibi hissediyorum :)
Valla dayanabiliyorsan ne ala ☺️ evet haklısın ben de 3 gün gecikme yaşadım ilk kez. Etkisi muhakkak oluyor. Inşallah hiç gelmez ☺️

Valla dayanabiliyorsan ne ala ☺️ evet haklısın ben de 3 gün gecikme yaşadım ilk kez. Etkisi muhakkak oluyor. Inşallah hiç gelmez ☺️
dayanamam ama çalışıcam üzülmemek için napiyim kendimce çözüm üretiyorum . sende il kez gecikme yaşadığın için çok ümitlenmiyorum bendede olabilir mi acaba diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıla hamile gireriz.

canım sem regli oldun mu haberdar etmedin bizi aklıma girdin de
Oldum canım bitti
10 Gün oldu biteli iki gün önce ovülasyon testi yaptım sence pic mi çoğu kişi pik dedi dedi
Bir de ben de Picos var o yüzden kafam karıştı pic olmasından

Eklentiler

• 30728554-C61C-4E48-89CE-A27106BEE3B8.png
    30728554-C61C-4E48-89CE-A27106BEE3B8.png
    276,2 KB · Görüntüleme: 18
Merhaba kızlar Yine ben
Ben bu ay adet 13. Günü ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı
14. Günü de yaptım bu sefer tamamen tek çizgi çıktı
Yumurtam çatlamış mı yoksa büyümemiş mi anlayamadım
Gerçi Cumartesi doktora gideceğim ama fikri olan var mı

Merhaba kızlar Yine ben
Ben bu ay adet 13. Günü ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı
14. Günü de yaptım bu sefer tamamen tek çizgi çıktı
Yumurtam çatlamış mı yoksa büyümemiş mi anlayamadım
Gerçi Cumartesi doktora gideceğim ama fikri olan var mı
Belki bozuktur ters. Değerlendirseydın ne olur ne olmaz senmi inciri sormuştun ya

Back