• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Dün çok kötü ağrım oldu adet ağrısı gelip gitti hep ya dedim acaba düşükmü yapcam okadar şiddetliydi
Bide göğsüm ağrımazdı dün geceden beri ağrıyor baya ağrıyor ya tek o yoktu şüphe ettiğim şimdi o var bi an önce test yapmak istiyorum 3 gün geçse

Benim bat 25 Aralık. 5.gün başlıyorum içmeye, bugün 6.günüm zaten
bekliycez artık hayırlısıyla ben bu y femarayı kullanıcam ama doktora gitmemeye karar verdim.zaten çatlıyor mm falan öğrenince hep onlarada takılıyor insan bu ayda böyle geçiversin

bekliycez artık hayırlısıyla ben bu y femarayı kullanıcam ama doktora gitmemeye karar verdim.zaten çatlıyor mm falan öğrenince hep onlarada takılıyor insan bu ayda böyle geçiversin
Yani sen gerilmemek adına böyle bir karar verdiysen saygı duyulur. Ama kendin takip edip de yine strese gireceksen doktora git daha iyi. Sen nasıl rahat olacaksan öyle yap tabii. En önemli etken SAKİNLİK çünkü

Yani sen gerilmemek adına böyle bir karar verdiysen saygı duyulur. Ama kendin takip edip de yine strese gireceksen doktora git daha iyi. Sen nasıl rahat olacaksan öyle yap tabii. En önemli etken SAKİNLİK çünkü
geç ay olduğu gibi kendimi takip edicem ilaçı aynı doz alıcam zaten günde bir tane

Kızlar ağrımayan göğsüm şimdi çok aşırı ağrıyor elliyemiyprum bile şu 2 gündür felaket öncesinde hiç yoktu adetimede 2 gün var pazartesi

Yok valla olmazdı hiç. Yumurtlama zamanında olurdu eskiden son 3 adet de hiç olmadı ama ilk defa adetime 2 gün var göğsüm ağrıyor çok 🤷‍♂️ İnşallah yaaa
Ay inşallah 😍 ben çok korkuyorum belirtilerden umutlanmaktan falan. Gerçi çok belirgin belirti de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden olursa mutlaka hissederim diye düşünüyorum. Sen de mutlaka normalden daha farklı olduğunu hissedersin

Ay inşallah 😍 ben çok korkuyorum belirtilerden umutlanmaktan falan. Gerçi çok belirgin belirti de yaşamadım şimdiye kadar. O yüzden olursa mutlaka hissederim diye düşünüyorum. Sen de mutlaka normalden daha farklı olduğunu hissedersin
Hissettim ablamada sorum hamile ilk hamileliği oda dedi adetime az kala ağrım başladı

Ay böle biley olamaz ya pembe akıntım geldi

Peki adet öncesi böyle akıntın olur mu? Benim kahverengi olur bazen, bazen de direkt kıpkırmızı gelir. Daha önceleri olmuyorsa umutlanabilirsin üzülme hemen
Bi kere gelmişti böle adet olmuştum ondan ümidim yok göğsümün ağrısı zaten ümitlendirdi Namal’ın artık son bitti zaten 5 denememdi eğer gidersen son kez giderim belki

Kızlar bende ilk gittiğim doktor klomen ve sonrasında çatlatma iğnesi vermişti o ay 2 yumurta gelişmişti adet olana kadar o kadar belirti yaşamıştım ki hiç göğsü şişip acımayan ben dokunamayacak haldeydim bel ağrısı akıntı vs de cabası ama sonuç olarak adet olmuştum. Sonra başka bir dr a gittim geçen ay femara verdi ve 5 yumurta gelişti çatlatma iğnesinden sonra iki gün ağrım oldu sonra birşey kalmadı sadece adet tarihine 2-3 gün kala bel ağrısı ve beyaz akıntı yoğunlaşmıştı ve yine adet oldum. Doktorum bu ayda femaraya devam edeceğiz dedi adetin 3. Günü başladım haftaya kontrole gideceğim bakalım. Sonuç olarak çıkardığım net sonuç belirtiler kesinlikle kriter olmuyor. İnşallah en yakın zamanda gerçekten bebeğin etkilerini yaşayıp paylaşırız 🙏🏼☺️

Back