Sormuş olabilirim hatırlamıyorumBelki bozuktur ters. Değerlendirseydın ne olur ne olmaz senmi inciri sormuştun ya
Eğer prolaktının yoksa deneSormuş olabilirim hatırlamıyorum
Bozuk olacağını sanmıyorum ya
PROLaktin varEğer prolaktının yoksa dene
Hımm ozaman çörek otu kullan bi araştır. Eğer zararlı değilse kullanPROLaktin var
Ama düzenli kullan hazırla kendine ya bide sen adet olmadan önce çok ağrın varmıydıHımm ozaman çörek otu kullan bi araştır. Eğer zararlı değilse kullan
Evet genelde ağrılı olurumAma düzenli kullan hazırla kendine ya bide sen adet olmadan önce çok ağrın varmıydı
AnladımqEvet genelde ağrılı olurum
bende bu olaydan çok anlamam ama pik gibiOldum canım bitti
10 Gün oldu biteli iki gün önce ovülasyon testi yaptım sence pic mi çoğu kişi pik dedi dedi
Bir de ben de Picos var o yüzden kafam karıştı pic olmasından
dayanamam ama çalışıcam üzülmemek için napiyim kendimce çözüm üretiyorum . sende il kez gecikme yaşadığın için çok ümitlenmiyorum bendede olabilir mi acaba diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıla hamile gireriz.
dün gece geldi kırmızılarValla dayanabiliyorsan ne alaevet haklısın ben de 3 gün gecikme yaşadım ilk kez. Etkisi muhakkak oluyor. Inşallah hiç gelmez
Yaaadün gece geldi kırmızılar
üzülmüyorum ama yoruluyorum ya bakalım hayırlısı olsun umarım yeni yıla hamiş gireriz.bu yıldan tek umudum bu başka iyi birşey olmadı zaten bu 2020deYaaademek ki bu gecikmelerle hiç umutlanmayacağız, ilaca yorup geçicez. Üzülmek yok tatlım, Allah var gam yok
Yılı güzel haberle bitireceğiz inşallahüzülmüyorum ama yoruluyorum ya bakalım hayırlısı olsun umarım yeni yıla hamiş gireriz.bu yıldan tek umudum bu başka iyi birşey olmadı zaten bu 2020de
bat 29 aralık bu arada sen femarayı kaçıncı gün içmeye başlıyosunYılı güzel haberle bitireceğiz inşallah
2.gün içilir bazen 3bat 29 aralık bu arada sen femarayı kaçıncı gün içmeye başlıyosun
Süt bu harınada oturabilirsin maydanoz belki işe yarardün gece geldi kırmızılar
rabbim herkese kaldırabilceği yükü verir ben buna inanıyorum mesela okuyorum kadın hamile 6 aylık bebeğini kaybediypr böyle birşey allah korusun yaşasam bin kat daha çok üzülürüm sabırla bekliyorum şimdi yarın içmeye başlıyım o zaman benEmin ol herkes yoruluyor ama inşallah bir gün mucize olur kavuşursun sabır em büyük imtihan
Aynen öyle düşünrabbim herkese kaldırabilceği yükü verir ben buna inanıyorum mesela okuyorum kadın hamile 6 aylık bebeğini kaybediypr böyle birşey allah korusun yaşasam bin kat daha çok üzülürüm sabırla bekliyorum şimdi yarın içmeye başlıyım o zaman ben
Dün çok kötü ağrım oldu adet ağrısı gelip gitti hep ya dedim acaba düşükmü yapcam okadar şiddetliydirabbim herkese kaldırabilceği yükü verir ben buna inanıyorum mesela okuyorum kadın hamile 6 aylık bebeğini kaybediypr böyle birşey allah korusun yaşasam bin kat daha çok üzülürüm sabırla bekliyorum şimdi yarın içmeye başlıyım o zaman ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?