benim yumurtalar zaten büyüyor hatta çok büyüyor yarın ilacın son günü mesela sonra hemen çatlıyor önemli olan kalitesi psikolojim iyi olursa benimde isteğim yerinde :)))) ozamn bu ay takmıyoruzzz inşallah bu ay tuttar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim yumurtalar zaten büyüyor hatta çok büyüyor yarın ilacın son günü mesela sonra hemen çatlıyor önemli olan kalitesi psikolojim iyi olursa benimde isteğim yerinde :)))) ozamn bu ay takmıyoruzzz inşallah bu ay tuttar
Hımmm benm adet düzensizliğiydi troit vardı adet düzensizliği yaptı sonra 1 sene sonra anladım yani 1 senedir biz istiyoruz diyelim 1sene boş geçti il zamanlar çok oluyor ama bak ne yap biliyonmu o bal tarçin kadinların isteğinide çoğaltiyor. Çörek otu kürü kullandığımda fark ettim dahaçok istıyorum
Hadi hayırlısı inşallah bendimde clife geldi kullanıcam adet bittinten sonra 10 12 14 15 17 giricem bu günlerde giricem ama ödev gibi değil sonrada devam ederim artık yok artık nasıl şırınga yaaaa nasıl dinine kadar koyuyor aklıma deli sorularBugünde içtim son ilacımı artık 2 güne bir değerlendiricez.bu arada burayla alakasız ama birşey okudum bir konuda kadın çocuğu olmuyormuş sebepsiz infertilte yapacağımdan değil tabi ama eşi üzerine boşalıyormuş oda hemen şırıngayla alıp şırıngayı en dibe kadar sokup kendine enjekte etmiş ve bu şekilde ilk ayda hamile kalmış çok saçma yapmam ama kafamda sabahtan beri bu var ne saçma değil mi eşinle normal birlikteliğindede aynısı olmuyor mu yani
Sahiden bak şırınga ile ile sokabildiği kadar sokup enjekte eder gibi enjete etmiş kendine ve altına başka bir sürü kişi bundan olumlu sonuç aldığını yazmış aman denemede senHadi hayırlısı inşallah bendimde clife geldi kullanıcam adet bittinten sonra 10 12 14 15 17 giricem bu günlerde giricem ama ödev gibi değil sonrada devam ederim artık yok artık nasıl şırınga yaaaa nasıl dinine kadar koyuyor aklıma deli sorular
Bilmem denerim belki ama ne bok anlarım ben öyle insan zevk almaz be sırf o bebek için kafa yorarım saçma yaaaSahiden bak şırınga ile ile sokabildiği kadar sokup enjekte eder gibi enjete etmiş kendine ve altına başka bir sürü kişi bundan olumlu sonuç aldığını yazmış aman denemede sen
aynen öyle birde olucağı varsa her türlü olur böyle riskli şeylere gerek yok bu ayda yine umut doluyum ilaç bitti sağ kasığımda aşırı baskı var acaba fazla mı büyüdü k, yumurta benim ilaca çok tepki veriyorlar ya ne kadar az olurs o kadar kaliteli olur aslındaBilmem denerim belki ama ne bok anlarım ben öyle insan zevk almaz be sırf o bebek için kafa yorarım saçma yaaa
Bakalım hayırlısı inşallah kafadan at bu ay kafadan atıcam. Ben yeter hep kafama taktım bu ayda olmasa büssürü ay var şanslıyız en azından başkasının yumurtası bile olmuyor şükürler olsun öyle düşün her ay %20 şansımız varaynen öyle birde olucağı varsa her türlü olur böyle riskli şeylere gerek yok bu ayda yine umut doluyum ilaç bitti sağ kasığımda aşırı baskı var acaba fazla mı büyüdü k, yumurta benim ilaca çok tepki veriyorlar ya ne kadar az olurs o kadar kaliteli olur aslında
Sprem önemli en etkili olursa yumurtayı tutar benceBakalım hayırlısı inşallah kafadan at bu ay kafadan atıcam. Ben yeter hep kafama taktım bu ayda olmasa büssürü ay var şanslıyız en azından başkasının yumurtası bile olmuyor şükürler olsun öyle düşün her ay %20 şansımız var
o yüzden ben bundan sonra eşimle daha bir ilgilenicem zaten söylemiştim ona arı sütü bal polen ve keçi boynuzu özü yediriyorum birde vitamin aldım çinko ve balıkı yağı aldım.bu akşamdan itibarende yumurtlama dönemi bitene kadar he akşam havucun suyu çıkarıp içiricem.(Amerikan Hamilelik Derneği'ne göre Çinko, kadınlarda yumurtlama ve doğurganlığa ve erkeklerde semen ve testosteron üretimine katkıda bulunur.)internette baya çinkonun iyi olduğu yzıyor.bende yumurta kalitesini arttırmak için arı sütü bal polen balık yağı ve folik asit kullanıyorum.dahada ne yapayım arkadaş:)))))Sprem önemli en etkili olursa yumurtayı tutar bence
Maşallahhh bende havuç suyu yapıp içiricem geçen ay günde bi tane yedirdim ama bu sefer suyunu içircemo yüzden ben bundan sonra eşimle daha bir ilgilenicem zaten söylemiştim ona arı sütü bal polen ve keçi boynuzu özü yediriyorum birde vitamin aldım çinko ve balıkı yağı aldım.bu akşamdan itibarende yumurtlama dönemi bitene kadar he akşam havucun suyu çıkarıp içiricem.(Amerikan Hamilelik Derneği'ne göre Çinko, kadınlarda yumurtlama ve doğurganlığa ve erkeklerde semen ve testosteron üretimine katkıda bulunur.)internette baya çinkonun iyi olduğu yzıyor.bende yumurta kalitesini arttırmak için arı sütü bal polen balık yağı ve folik asit kullanıyorum.dahada ne yapayım arkadaş:)))))
Bide keçiboynuzu özü içsin bide keçi boynuzu yesin havuç suyu falan onu rahat ettırcrm ya baskı yapmıycam arada sürpriz falan yaparım o zaman hem daha güzel olur ben istersem o isterMaşallahhh bende havuç suyu yapıp içiricem geçen ay günde bi tane yedirdim ama bu sefer suyunu içircem
2 tane havucu rendeleyip blendra ekle 1 su bardağı su koy iyice bas makinaya uzunca sonra süz mis gibi oluyorMaşallahhh bende havuç suyu yapıp içiricem geçen ay günde bi tane yedirdim ama bu sefer suyunu içircem
benimde eşimde çok istiyor çabalıyoruz bakalım geçen hesapladım evleneli 1 yıl 2 ay oldu ama ben ilk iki ay korundum onu hesaplamadım hiç :))) benim bu ay 1 yıl olucak eğer gebelik oluşmazsaBide keçiboynuzu özü içsin bide keçi boynuzu yesin havuç suyu falan onu rahat ettırcrm ya baskı yapmıycam arada sürpriz falan yaparım o zaman hem daha güzel olur ben istersem o ister
Maşallah olur inşallahbenimde eşimde çok istiyor çabalıyoruz bakalım geçen hesapladım evleneli 1 yıl 2 ay oldu ama ben ilk iki ay korundum onu hesaplamadım hiç :))) benim bu ay 1 yıl olucak eğer gebelik oluşmazsa
İNŞALLAH YA BAKALIMMaşallah olur inşallah
canım femara geçen ay tepki göstermedi bende yani sivilce kasık ağrısı falan ama bu ay hem sivilcelendim hem kasık ağrım varMaşallah olur inşallah
bence birincisiKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi
ama birini yakından çekmşsin diğerini uzaktan böyle net anlaşılmaz ikisinin yan yana koy biraz uzaktan çek daha net belli olurKızlar sizce hangisi daha pik ayrı günler bunlar bu arada
Birinci mi ikinci mi