• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Femara ile kaçinci takipte hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
dayanamam ama çalışıcam üzülmemek için napiyim kendimce çözüm üretiyorum . sende il kez gecikme yaşadığın için çok ümitlenmiyorum bendede olabilir mi acaba diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıla hamile gireriz.
Valla dayanabiliyorsan ne ala ☺️ evet haklısın ben de 3 gün gecikme yaşadım ilk kez. Etkisi muhakkak oluyor. Inşallah hiç gelmez ☺️
dün gece geldi kırmızılar

Yaaa 😔 demek ki bu gecikmelerle hiç umutlanmayacağız, ilaca yorup geçicez. Üzülmek yok tatlım, Allah var gam yok ☺️
üzülmüyorum ama yoruluyorum ya bakalım hayırlısı olsun umarım yeni yıla hamiş gireriz.bu yıldan tek umudum bu başka iyi birşey olmadı zaten bu 2020de

Belki Allah sabrimizi ölçüyordur bakalım kullarımw bana isyan ediyormu diye rabbim bütün herkese nasıp eder ama işte zamanı var nasıl biz doğduysak öleceğimizde öyle belli ama rabbim herkese hayırlı eşler nasıp etsin çoçuklarımız olsa bile büyüyüp gitçek geriye yine yanlış kalcaz

Emin ol herkes yoruluyor ama inşallah bir gün mucize olur kavuşursun sabır em büyük imtihan
rabbim herkese kaldırabilceği yükü verir ben buna inanıyorum mesela okuyorum kadın hamile 6 aylık bebeğini kaybediypr böyle birşey allah korusun yaşasam bin kat daha çok üzülürüm sabırla bekliyorum şimdi yarın içmeye başlıyım o zaman ben

rabbim herkese kaldırabilceği yükü verir ben buna inanıyorum mesela okuyorum kadın hamile 6 aylık bebeğini kaybediypr böyle birşey allah korusun yaşasam bin kat daha çok üzülürüm sabırla bekliyorum şimdi yarın içmeye başlıyım o zaman ben
Aynen öyle düşün 😍💐

Dün çok kötü ağrım oldu adet ağrısı gelip gitti hep ya dedim acaba düşükmü yapcam okadar şiddetliydi

Back