canım sen adet olmadan önce net adet belirtilerini yaşadın mıBenim hiç şaşmazdı 26 gündü adet döngüm hep. İlk kez Femara kullandım geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. Etkisi oluyor demek ki
Yok sadece kasık ağrım ve batmalar vardı hatta ben batmalar yüzünden gebelik diye düşündüm çünkü ben adetten önce de belirti yaşamam. Adet olduğum gün sancım olurdu sadececanım sen adet olmadan önce net adet belirtilerini yaşadın mı
Benimde adet günüm adet ağrılarım var arada gelip giden hatta pembe akıntımda geldi ama sökülmedi dahaYok sadece kasık ağrım ve batmalar vardı hatta ben batmalar yüzünden gebelik diye düşündüm çünkü ben adetten önce de belirti yaşamam. Adet olduğum gün sancım olurdu sadece
Pembe akıntı bir umut ama kan vermedin mi?Benimde adet günüm adet ağrılarım var arada gelip giden hatta pembe akıntımda geldi ama sökülmedi daha
adetim geçmeden birşey yapmam kan vermek içinde en az 1 hafta geçmesini beklerim ama iki gün falan geçikebilirmiş femarada çoğu kişide olmuş yani normal olarak oluyormuş.(tabi benim bu yaşıma kadar 28 günde bir oldu hep hiç gecikmedi hatta bazen 1-2 gün öne atıyordu)adet ağrılarım var ama bakalım bekleyecez bu hafta hem annem hem kv rüyada benim oğlum olduğunu görmüş ama ben adet olcam gibi hissediyorum :)Pembe akıntı bir umut ama kan vermedin mi?
Valla dayanabiliyorsan ne alaadetim geçmeden birşey yapmam kan vermek içinde en az 1 hafta geçmesini beklerim ama iki gün falan geçikebilirmiş femarada çoğu kişide olmuş yani normal olarak oluyormuş.(tabi benim bu yaşıma kadar 28 günde bir oldu hep hiç gecikmedi hatta bazen 1-2 gün öne atıyordu)adet ağrılarım var ama bakalım bekleyecez bu hafta hem annem hem kv rüyada benim oğlum olduğunu görmüş ama ben adet olcam gibi hissediyorum :)
dayanamam ama çalışıcam üzülmemek için napiyim kendimce çözüm üretiyorum . sende il kez gecikme yaşadığın için çok ümitlenmiyorum bendede olabilir mi acaba diye hakkımızda hayırlısı olsun inşallah yeni yıla hamile gireriz.Valla dayanabiliyorsan ne alaevet haklısın ben de 3 gün gecikme yaşadım ilk kez. Etkisi muhakkak oluyor. Inşallah hiç gelmez
Oldum canım bitticanım sem regli oldun mu haberdar etmedin bizi aklıma girdin de
Takip yapıyormuşum yüne doktorda yoksa evdemi deniyceksin bence ilişkiye girOldum canım bitti
10 Gün oldu biteli iki gün önce ovülasyon testi yaptım sence pic mi çoğu kişi pik dedi dedi
Bir de ben de Picos var o yüzden kafam karıştı pic olmasından
Evde deniyorum ama polikistik over varTakip yapıyormuşum yüne doktorda yoksa evdemi deniyceksin bence ilişkiye gir
İnşallah hayırlısı olur bence pik var olmasa çıkmazdıEvde deniyorum ama polikistik over var
Bende öyle düşündüm ama PCoda lh yüksek oluyor diyorlarİnşallah hayırlısı olur bence pik var olmasa çıkmazdı
Dene sen ne olur ne olmazBende öyle düşündüm ama PCoda lh yüksek oluyor diyorlar
Aynen 2 gün değerlendirdimDene sen ne olur ne olmaz
Hadi bakalımAynen 2 gün değerlendirdim
Belki bozuktur ters. Değerlendirseydın ne olur ne olmaz senmi inciri sormuştun yaMerhaba kızlar Yine ben
Ben bu ay adet 13. Günü ovulasyon testi yaptım 2. Çizgi silik çıktı
14. Günü de yaptım bu sefer tamamen tek çizgi çıktı
Yumurtam çatlamış mı yoksa büyümemiş mi anlayamadım
Gerçi Cumartesi doktora gideceğim ama fikri olan var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?