Tesekkur ederim cevabınız içinCanım bu yumurta takibi için yumurta büyütüp doktor kontrölünde oluyor Yumurta büyütmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tesekkur ederim cevabınız içinCanım bu yumurta takibi için yumurta büyütüp doktor kontrölünde oluyor Yumurta büyütmek için
bygün bat günü normalde bende sabah yataktan kalkenken ağrılı kalkıp tuvalete gittiğimde hemen olurdum ama bu kez olmadı ya gün içinde gelir ya da senin gibi gecikme olabilir ve ilk defa gecikicek benim kideBenim hiç şaşmazdı 26 gündü adet döngüm hep. İlk kez Femara kullandım geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. Etkisi oluyor demek ki
HALA GELMEDİ ADETİM BEKLEMEDEYİM AMA ADET AĞRILARIM VAR SÜREKLİ DEVAM ETMİYOR AMA ARA ARA GELİYORBakalım hayırlısı olsun yarın sabah bi test yap
Bakalım çok kafana takma inşallah olur herşey zamanlaHALA GELMEDİ ADETİM BEKLEMEDEYİM AMA ADET AĞRILARIM VAR SÜREKLİ DEVAM ETMİYOR AMA ARA ARA GELİYOR
İNŞALLAH GELMEZ ADETİMDEBakalım çok kafana takma inşallah olur herşey zamanla
Öyle deme eğer bişey yoksa sonra derdin nie adetim gelmiyor diye hayırlısı olsun inşallahİNŞALLAH GELMEZ ADETİMDE
TABİKİ ÖYLE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SENİN NASIL GİDİYORÖyle deme eğer bişey yoksa sonra derdin nie adetim gelmiyor diye hayırlısı olsun inşallah
Bilmiyorum ya gündüzleri bişeyim yok akşamları kasıklarım ağrıyor idrara çok çıkıyorum ama belki enfesiyonda olabilirTABİKİ ÖYLE HAYIRLISI OLSUN İNŞALLAH SENİN NASIL GİDİYOR
inşalah enfeksiyon değildir.havalarda aşırı soğudu bir andaBilmiyorum ya gündüzleri bişeyim yok akşamları kasıklarım ağrıyor idrara çok çıkıyorum ama belki enfesiyonda olabilir
Evet bilmiyorum. Kanki ya eğer bu seferde olmassa bi daha ki ay incir yapılan sadece oda olmadı clife macunu var onu alcaminşalah enfeksiyon değildir.havalarda aşırı soğudu bir anda
İncir 21gün kullanmam gerekiyordu ben 7 gün tek kullandım ama çok etki etmişti sonra kullanamadım yaEvet bilmiyorum. Kanki ya eğer bu seferde olmassa bi daha ki ay incir yapılan sadece oda olmadı clife macunu var onu alcam
AçıkıyorumGeceleride çok açılıyorum bu son 4 gündür
İNCİR YUMURTALIKLAR İÇİN ÇOK İYİ AMA PROLAKTİNE İYİ GELMİYOR BENİMKİ SÜREKLİ YÜKSELİYOR C LİFE MACUNU ÇOK DUYDUN İNSTADA FALAN GÖRDÜM KAÇ KEZ HAYIRLISI OLSUN ARI SÜTÜ BAL POLENDE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR BAYAEvet bilmiyorum. Kanki ya eğer bu seferde olmassa bi daha ki ay incir yapılan sadece oda olmadı clife macunu var onu alcam
Benm yumurtalar öyle inatçi kimi spermikabul etmiyor yumurtalarım çokta güzel büyüyorİNCİR YUMURTALIKLAR İÇİN ÇOK İYİ AMA PROLAKTİNE İYİ GELMİYOR BENİMKİ SÜREKLİ YÜKSELİYOR C LİFE MACUNU ÇOK DUYDUN İNSTADA FALAN GÖRDÜM KAÇ KEZ HAYIRLISI OLSUN ARI SÜTÜ BAL POLENDE YUMURTANIN KALİTESİNİ ARTTIRIYOR BAYA
BENİM YUMURTLAMA AKINTIM BİGİ BEYAZ AKINTIM VARBenm yumurtalar öyle inatçi kimi spermikabul etmiyor yumurtalarım çokta güzel büyüyor
canım sem regli oldun mu haberdar etmedin bizi aklıma girdin deBugün 15.günü çatlatma iğnesinin Buda testim yine silik ikinci çizgi görülür şekilde çıktı koyulaşma yok ama çıktı sizce ne olabilir
2 gün daha sabret belki vardır bişeyler belli olmazBENİM YUMURTLAMA AKINTIM BİGİ BEYAZ AKINTIM VAR
adet günüm bugün2 gün daha sabret belki vardır bişeyler belli olmaz
yanlış okudum ben 2 günün var diye anladım :))))adet günüm bugün