- 28 Ekim 2020
- 2.643
- 1.738
- 53
var ama bilmiyorum ki şu yumurtlama akıntı varya onun dün beyazı geldi akşam pembesi bugün yine pembe ama adet ağrımda yok yarın sökülür diye düşünüyorumKanki hiç ağrın yokmuydu kaşıklarının ağrısı falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
var ama bilmiyorum ki şu yumurtlama akıntı varya onun dün beyazı geldi akşam pembesi bugün yine pembe ama adet ağrımda yok yarın sökülür diye düşünüyorumKanki hiç ağrın yokmuydu kaşıklarının ağrısı falan
Bazen bi anda akıntı çok gelince adet olunuyor bende öyle meselavar ama bilmiyorum ki şu yumurtlama akıntı varya onun dün beyazı geldi akşam pembesi bugün yine pembe ama adet ağrımda yok yarın sökülür diye düşünüyorum
Cnm sadece gogus hassasiyeti var ama oda her adet oncesi donemimde oluyor zaten farkli bir belirti olmadi henuzMutlaka yap inşallahhhhhh vardırrr Bişey sorcam ağrıların varmı akıntın nasıl hani ne tür ağrıların var
Ağrıların varmı herkesin farklı tabi kimisi hiç ağrım yoktu diyor kimisi çok ağrım vardi kimisi sadece kaşık ağrım vardı kimisi sadece göğüsüm diyor kimi belim öyle değişiyorCnm sadece gogus hassasiyeti var ama oda her adet oncesi donemimde oluyor zaten farkli bir belirti olmadi henuz
Hic agrim yok cnmAğrıların varmı herkesin farklı tabi kimisi hiç ağrım yoktu diyor kimisi çok ağrım vardi kimisi sadece kaşık ağrım vardı kimisi sadece göğüsüm diyor kimi belim öyle değişiyor
Bakalım hayırlısı olsun yarın sabah bi test yapHic agrim yok cnm
Insallah canm yapicmBakalım hayırlısı olsun yarın sabah bi test yap
Haber et mutlaka inşallah vardırInsallah canm yapicm
Tmm cnmHaber et mutlaka inşallah vardır
Canım bu hafta bir yerde okudum insan gerçekten hamile kaldığı zaman hiçbir belirti olmasına gerek yok kalbinden hissediyor diyordu ve bunu söyleyen 20 sene çocuk hasreti çekmiş birisi ben bu ay olduğuna hiç inanamamıştım zaten çünkü içerde ailevi sıkıntılarımda vardı olaya zaten odaklanamadım.bir sürü şey var anlıycağın moralim baya bozukBazen bi anda akıntı çok gelince adet olunuyor bende öyle mesela
Morelini bozma elbet olucak bi gün emin ol bende sanki adet olcam gibi hissediyorum bilmiyorum çok değişik duygulardayımCanım bu hafta bir yerde okudum insan gerçekten hamile kaldığı zaman hiçbir belirti olmasına gerek yok kalbinden hissediyor diyordu ve bunu söyleyen 20 sene çocuk hasreti çekmiş birisi ben bu ay olduğuna hiç inanamamıştım zaten çünkü içerde ailevi sıkıntılarımda vardı olaya zaten odaklanamadım.bir sürü şey var anlıycağın moralim baya bozuk
aktardan hayıt suyu ve arı sütü alıcam eve gidince tai aynı zamanda keçiboynuzu pekmeziMorelini bozma elbet olucak bi gün emin ol bende sanki adet olcam gibi hissediyorum bilmiyorum çok değişik duygulardayım
Morelini bozma elbet olucak bi gün emin ol bende sanki adet olcam gibi hissediyorum bilmiyorum çok değişik duygulardayım
erkenden başlayayım çalışmalara havada soğuk kışları hiç çalışmayı sevmiyorum yaaktardan hayıt suyu ve arı sütü alıcam eve gidince tai aynı zamanda keçiboynuzu pekmezi
Benim hiç şaşmazdı 26 gündü adet döngüm hep. İlk kez Femara kullandım geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. Etkisi oluyor demek kiKizlar sizler femara kullanirken kacinci gunde adet oldunuz bu 3.ayim femarada gecen 2 ay da hamilelik olmadi ama 28.gunde adet olmustum bu son ayim 32.gun oldu adet olmadim.hala testte yapmadim sizlerde gecikme oldumu acaba
Geç çatlarsa olur öyleBenim hiç şaşmazdı 26 gündü adet döngüm hep. İlk kez Femara kullandım geçen ay 3 gün gecikmeli regl oldum. Etkisi oluyor demek ki
İlaçtan dolayı geç çatlamış işte. Çatlatma iğnesi vermedi bana, kendi çatlıyor mu bakalım dediGeç çatlarsa olur öyle
Hem Benim de çatlamış kendisiİlaçtan dolayı geç çatlamış işte. Çatlatma iğnesi vermedi bana, kendi çatlıyor mu bakalım dedi
Canım bu yumurta takibi için yumurta büyütüp doktor kontrölünde oluyor Yumurta büyütmek içinMerhaba bir şey sormak istiyorum bu femera ve klomeni cok duydum ama ne oldugunu anlamadım. Yumurta çatlatma ignesi mi? Her hamile kalmak isteyen kadın bunları kullanabilir mi? Her kadın doğumcu verıyor mu bunu ya da eczaneden kendim reçetesiz alabiliyor muyum.?