inşallah canım ya acı çok değil o kadar merak etme insan bebek isteyince hepsine katlanılıyor zaten 15 dk lık bi acı ne ki sonucu anne olmaksa herşeye değer bence bugün aşılamadan sonra 3.günüm 9 unda oldu aşılamam progestan verdi doktorum sabah bir akşam iki onu da kullanıyorum çok akıntı yapıyor oda günler geçmez artık ama düşünmemeye çalışıyorum aklımı işime, ev tadilatıma vermeye çalışıyorumBenim de bu ay tutmazsa ilk defa aşılama yapacam. Ağrıdan korkuyorum biraz, grupta kim yaptıysa soruyorum meraktan size de soraym dedim. İnsaallah tutar da çektiğiniz acıya değer.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara hap kullananlar yorumlariniz
- Konu Sahibi Ays kckdd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- femara femara klomen femara kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Eylül 2020
- 309
- 254
- 33
- 31
Seçeceğiniz şeylerle meşgul olun. Düşünmemek tabi en iyisi ama merak işte insanin elinde değil. İnsaallah tutar sizinki bize de ümit olur moral olur. Allah hayirliysa nasip etsin insaallah.inşallah canım ya acı çok değil o kadar merak etme insan bebek isteyince hepsine katlanılıyor zaten 15 dk lık bi acı ne ki sonucu anne olmaksa herşeye değer bence bugün aşılamadan sonra 3.günüm 9 unda oldu aşılamam progestan verdi doktorum sabah bir akşam iki onu da kullanıyorum çok akıntı yapıyor oda günler geçmez artık ama düşünmemeye çalışıyorum aklımı işime, ev tadilatıma vermeye çalışıyorum
inşallah tutar canım ama ilkinde daha az ihtimal varmış ikinci ve üçüncü daha fazla oranda %60 larda oluyormuş o yüzden bende ilk olduğu için fazla ümitlenmek istemiyorum dediğin gibi seçeceğim ürünlere ilgimi vermeye çalışıyorum temizlik falan evi yerleştirme bunları düşünmeye çalışıyorum bakalım nasip herşey doktor işlemi başarılı buluyorum gebelik ihtimali iyi bence dedi ama nasip artıkSeçeceğiniz şeylerle meşgul olun. Düşünmemek tabi en iyisi ama merak işte insanin elinde değil. İnsaallah tutar sizinki bize de ümit olur moral olur. Allah hayirliysa nasip etsin insaallah.
- 6 Eylül 2020
- 309
- 254
- 33
- 31
Bende bugün muayene oldum. Çatlatma iğnesi ne gerek yok herşey yolunda dedi. Ama nasip olmayınca olmuyor işte. Demek stres engeli var. Allah ferahlık versin bu süreçte olanlara ki rahatlasinlar.inşallah tutar canım ama ilkinde daha az ihtimal varmış ikinci ve üçüncü daha fazla oranda %60 larda oluyormuş o yüzden bende ilk olduğu için fazla ümitlenmek istemiyorum dediğin gibi seçeceğim ürünlere ilgimi vermeye çalışıyorum temizlik falan evi yerleştirme bunları düşünmeye çalışıyorum bakalım nasip herşey doktor işlemi başarılı buluyorum gebelik ihtimali iyi bence dedi ama nasip artık
hayırlısı olsun canım benim inşallah çok bekletmez seni bebiş herkes strese bağlı diyor ama işte nasip herşey daha 4.günüm ya zaman geçmiyor yaaaBende bugün muayene oldum. Çatlatma iğnesi ne gerek yok herşey yolunda dedi. Ama nasip olmayınca olmuyor işte. Demek stres engeli var. Allah ferahlık versin bu süreçte olanlara ki rahatlasinlar.
- 6 Eylül 2020
- 309
- 254
- 33
- 31
Bekleyince gecmez zaman. Sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun güzel olsun insaallah.hayırlısı olsun canım benim inşallah çok bekletmez seni bebiş herkes strese bağlı diyor ama işte nasip herşey daha 4.günüm ya zaman geçmiyor yaaa
inşallah canım çok haklısınBekleyince gecmez zaman. Sağlıklı sıhhatli olsun geç olsun güzel olsun insaallah.
İyi de femara reglken kullanılıyor ilişki nasıl olucak?Kızlar femara kullanırken ilişkiye girilebilir mi zararı var mı bilen var mı
- 14 Ağustos 2020
- 65
- 42
- 18
- 36
Ben adetin üçüncü gunu başlıyorum 5 gun kullanıyorum ilacı.ama adrtin zaten 4 ya da 5 gun sürüyor. Dolayısıyla adetim daha ben ilacı kullanmamin ikinci gününde falan bitmiş oluyorİyi de femara reglken kullanılıyor ilişki nasıl olucak?
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Canım merhaba bayadır giremedim ben ne yaptın Aşılama olmuştun en soninşallah canım ya acı çok değil o kadar merak etme insan bebek isteyince hepsine katlanılıyor zaten 15 dk lık bi acı ne ki sonucu anne olmaksa herşeye değer bence bugün aşılamadan sonra 3.günüm 9 unda oldu aşılamam progestan verdi doktorum sabah bir akşam iki onu da kullanıyorum çok akıntı yapıyor oda günler geçmez artık ama düşünmemeye çalışıyorum aklımı işime, ev tadilatıma vermeye çalışıyorum
8 hafta 4 günlük olduk biz allah nasip ederse 9-10 temmuz 2021 doğum dedi doktorumuz. herşey yolunda en son kontrolde düşük tehlikesini atlattık dedi doktorum inşallah sağ salim kavuşuruz. allah herkese nasip etsin inşallahCanım merhaba bayadır giremedim ben ne yaptın Aşılama olmuştun en son
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Çok güzelll tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) Aşılama ile hamile kaldın değil mi?8 hafta 4 günlük olduk biz allah nasip ederse 9-10 temmuz 2021 doğum dedi doktorumuz. herşey yolunda en son kontrolde düşük tehlikesini atlattık dedi doktorum inşallah sağ salim kavuşuruz. allah herkese nasip etsin inşallah
evet canım benim aşılama oldu ilk aşılamaydı çok şükür ilkinde tuttu uğraştırmadı bizi kuzucuk 10 haftayı doldurduk şükür haftaya zeka testi istediler bakalım inşallah herşey yolunda gider sorun çıkmazÇok güzelll tebrik ederim Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin :) Aşılama ile hamile kaldın değil mi?
- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.700
- 63
Canım merhaba benim de ilk asilamayla tuttu 9.hafta içerisindeyiz şuan. Ne testi bu merak ettim kaçıncı haftada yapılıyorevet canım benim aşılama oldu ilk aşılamaydı çok şükür ilkinde tuttu uğraştırmadı bizi kuzucuk 10 haftayı doldurduk şükür haftaya zeka testi istediler bakalım inşallah herşey yolunda gider sorun çıkmaz
sanırım bu ikili test dedikleri hani down sendromlu mu diye kontrol ettikleri kan alıyorlarmış bide ultrasonla ense kalınlığına bakılıyormuş 10. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor sanırım bide ayrı bi test var gene anneden kan alıp yurtdışına teste yolluyorlarmış birden fazla hastalık belirtisine bakıyorlarmış bebeğin benim gibi yaşı büyük anne adaylarına tavsiye ediyolarmış bu testi biraz da maliyetliymişCanım merhaba benim de ilk asilamayla tuttu 9.hafta içerisindeyiz şuan. Ne testi bu merak ettim kaçıncı haftada yapılıyor
- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.700
- 63
Aynen o dediğin biraz maliyetliymis nifty galiba inşallah hiç gerek kalmaz zaten ikili testi devlette de yaptırabiliyormusuz farklı bir test var sanmıştım teşekkürler canımsanırım bu ikili test dedikleri hani down sendromlu mu diye kontrol ettikleri kan alıyorlarmış bide ultrasonla ense kalınlığına bakılıyormuş 10. hafta ile 14. hafta arasında yapılıyor sanırım bide ayrı bi test var gene anneden kan alıp yurtdışına teste yolluyorlarmış birden fazla hastalık belirtisine bakıyorlarmış bebeğin benim gibi yaşı büyük anne adaylarına tavsiye ediyolarmış bu testi biraz da maliyetliymiş
valla canım benim devletteki doktorum zeka testi için gel şu kadar gün sonra dedi bende ikili test anladım sormadım yani zeka testi ne diye ama bence ikili testten bahsediyor. rica ederim canımAynen o dediğin biraz maliyetliymis nifty galiba inşallah hiç gerek kalmaz zaten ikili testi devlette de yaptırabiliyormusuz farklı bir test var sanmıştım teşekkürler canım
- 10 Ekim 2020
- 3.106
- 3.700
- 63
Anladım canım peki bilgilendirirsin ne testi diye sağlıkla ilerleisn bebiş inşallahvalla canım benim devletteki doktorum zeka testi için gel şu kadar gün sonra dedi bende ikili test anladım sormadım yani zeka testi ne diye ama bence ikili testten bahsediyor. rica ederim canım
tamam canım bilgilendiririm inşallah hepimizin sağlıkla inşallahAnladım canım peki bilgilendirirsin ne testi diye sağlıkla ilerleisn bebiş inşallah