- 25 Şubat 2019
- 3.164
- 9.842
- 108
Ay çok sevindim gözünüz aydın .. bende cuma günü çatlatma iğnesi vurulcam hiçbir sorunum yok inşallah banada nasip olur anne olmakBen kullandığım ay kaldım canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay çok sevindim gözünüz aydın .. bende cuma günü çatlatma iğnesi vurulcam hiçbir sorunum yok inşallah banada nasip olur anne olmakBen kullandığım ay kaldım canım
InsALLAH canim benim Rabbim nasip etsin inşallahAy çok sevindim gözünüz aydın .. bende cuma günü çatlatma iğnesi vurulcam hiçbir sorunum yok inşallah banada nasip olur anne olmak
Canım merak ettimde hamilemisin şuan bende iğnenin 10.ve 11.gün evde testlerim silik çıktı 14.gün kan verdim değer 2 negatif çıktı daha adet olmadımMerhaba .. Femara ilaç kullandim ancak idrar testi yapıyorum evde ikinci cizgi hafif belli gözle görülebilir derece ancak kan testi negatif cıktı. Adetime 4 gün var. Kısacası femara hormonlara etki etmiş o yüzden de idrar ikinci cizgi belirmiş olabilir mi . Acil cevap lütfennn
Evet canım çok şükür hamileyim . Sabirli ol bende adete 8 gün kala test yaptım silik cikti hemde baya silikti heycanla kosa koşa gittim kan verdim sonuç negatif . Ama 2 gün arayla 5 test daha yaptim hepsi ayni derefe ayni silik çizgi adetim 1 gün gecti o gün yaptım net ikinci cizgi belliydi . Kan verdim kanda o gun cikti . InsALLAH vardır canım. Seni üzmek istemiyorum ama iğne olanlarda bazen teste silik çıkabiliyor ama sonra adet olunabiliyor . Ama InsALLAH vardır musmutlu haberler al canim benimCanım merak ettimde hamilemisin şuan bende iğnenin 10.ve 11.gün evde testlerim silik çıktı 14.gün kan verdim değer 2 negatif çıktı daha adet olmadım
Sağol canım Allah razı olsun umudum yok ama işte insan acabamı diyor senin adına da çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallahEvet canım çok şükür hamileyim . Sabirli ol bende adete 8 gün kala test yaptım silik cikti hemde baya silikti heycanla kosa koşa gittim kan verdim sonuç negatif . Ama 2 gün arayla 5 test daha yaptim hepsi ayni derefe ayni silik çizgi adetim 1 gün gecti o gün yaptım net ikinci cizgi belliydi . Kan verdim kanda o gun cikti . InsALLAH vardır canım. Seni üzmek istemiyorum ama iğne olanlarda bazen teste silik çıkabiliyor ama sonra adet olunabiliyor . Ama InsALLAH vardır musmutlu haberler al canim benim
Onu bana sanırım yumurtam büyüsün siye vermişti de adetin kaçıncı günü kullandınızCanım esim askeri personel olduğu için çok sık gelemiyor zamanı değerlendirmek ici verdi doktorum o ay da kaldım canm
Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin InşALLAHH. Bende dün doktora gittim kalp atışı duyukdu ama hafta ile uyumlu değil dedi . Normalde 7 haftalik ama 5+6 gözüktü morelim ona bozuk hayırlısı olsun inşallahSağol canım Allah razı olsun umudum yok ama işte insan acabamı diyor senin adına da çok sevindim sağlıcakla al kucağına inşallah
Canım 3. Günü başladım ilaç bitene kadar kullandim sabah akşam 5 gün içtim. Birde hergun aynı saatler de almaya dikkat etOnu bana sanırım yumurtam büyüsün siye vermişti de adetin kaçıncı günü kullandınız
Stres yapma canım bazen olabiliyo geç döllenme falan olduysa belki kiminin geriden geliyo kiminin önden gidiyo çok duydum öyle hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallahAminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin InşALLAHH. Bende dün doktora gittim kalp atışı duyukdu ama hafta ile uyumlu değil dedi . Normalde 7 haftalik ama 5+6 gözüktü morelim ona bozuk hayırlısı olsun inşallah
Erken doğum yaptım suan tedavi için erken de elimde femara var dedim öylesine içim ama gerek de yok sanırım hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla alın kucağınıza inşCanım 3. Günü başladım ilaç bitene kadar kullandim sabah akşam 5 gün içtim. Birde hergun aynı saatler de almaya dikkat et
Ayy Allah Razi olsun canım benim InsALLAH öyle olurStres yapma canım bazen olabiliyo geç döllenme falan olduysa belki kiminin geriden geliyo kiminin önden gidiyo çok duydum öyle hayırlısıyla sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Sağlıkla büyüt InsALLAH canim bebeğini sende . AminnErken doğum yaptım suan tedavi için erken de elimde femara var dedim öylesine içim ama gerek de yok sanırım hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıcakla alın kucağınıza inş
Bebeğim hayatta değil teşekkür ederim yine deSağlıkla büyüt InsALLAH canim bebeğini sende . Aminn ♥
Çok özür dilerim .. Rabbim sabır versin InsALLAHBebeğim hayatta değil teşekkür ederim yine de
Estağfirullah amin benim gibi Olan herkese inşÇok özür dilerim .. Rabbim sabır versin InsALLAH
Bana sorduysan canım 14.gün kanda baktırdım bidaha baktırmadımtekrar test yapma fırsatınız oldu mu
İnşAllah hamilesindir canım ama iğneden değilde çatlamadan 14 gün sonra yap testi ben de geçen ay öyle heveslendim ama iğnenin 17. Günü adet oldum 3 gün daha bekle adet olmassan kanda baktır bence inşallah vardırBende femara ve catlatma ignesi kullndim 20 ağustosta ignemi oldum adetim 3unde olması gerekiyordu olmadı henüz ama test yaptım evde negatif bugün 15.gun