• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara hap kullananlar yorumlariniz

Bende saldım bu ay geçti zaten benim birdahaki ay için de uğraşırmıyim bilmiyorum :))
Tamam salalım ama tedavimizide olalım yine de :KK16:
Banada bu ay kalmazsan 2 ay dinlenicez dedi. Ben dinlenmek istemiyorum, zaten pco da zor oluyo neden zamandan kaybedeyim ki. Kalmazsam eger bahcecide remzi abalıya gitmeyi dusunuyorum.:KK17: inşallah bu ay nasip olurda gerek kalmaz.:KK33:

Tamam salalım ama tedavimizide olalım yine de :KK16:
Banada bu ay kalmazsan 2 ay dinlenicez dedi. Ben dinlenmek istemiyorum, zaten pco da zor oluyo neden zamandan kaybedeyim ki. Kalmazsam eger bahcecide remzi abalıya gitmeyi dusunuyorum.:KK17: inşallah bu ay nasip olurda gerek kalmaz.:KK33:

Inşallah bu ay hamile kalirsin canim pco ile bu isler cokk zor gercekten

Kizlar ben femarayla ovitrelle kullandim bu ay. Igneyi 7 eylulde yapti doktorum. Bugun adet baslamasini bekliyordum olmadim. Adet belirtisi pek yasamam ama 5 gundur kasiklarimda bacaklarima vuran agri goguslerde doluluk uclarinda asiri olmayan hassasiyet var. Ignenin etkisi mi yoksa umitleniyim mi 2 arada 1derede boyle test icin haftasonunun gecmesini mi beklesem yoksa yarin alsam pazar gunu yapsam mi? Cok heyecanlaniyorum pffff beklemek zorrrr hic beceremem beklemeyi yukselen koc olark

Kizlar ben femarayla ovitrelle kullandim bu ay. Igneyi 7 eylulde yapti doktorum. Bugun adet baslamasini bekliyordum olmadim. Adet belirtisi pek yasamam ama 5 gundur kasiklarimda bacaklarima vuran agri goguslerde doluluk uclarinda asiri olmayan hassasiyet var. Ignenin etkisi mi yoksa umitleniyim mi 2 arada 1derede boyle test icin haftasonunun gecmesini mi beklesem yoksa yarin alsam pazar gunu yapsam mi? Cok heyecanlaniyorum pffff beklemek zorrrr hic beceremem beklemeyi yukselen koc olark

Bendede ayni etkileri yapti ovitrelle. Ama sonuc negatif. Iğne yapıyor yani o etkileri. O yuzden bence ignenin 15 veya 16. Gunu test yap varsa cikar zaten adet olmazsanda kan verirsin

Aminn canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin InşALLAHH. Bende dün doktora gittim kalp atışı duyukdu ama hafta ile uyumlu değil dedi . Normalde 7 haftalik ama 5+6 gözüktü morelim ona bozuk hayırlısı olsun inşallah
Bwnde aynı durumdayım nasıl sonuclar aldınız ?

merhaba kızlar 7 gün femara kullandım dün ovitrella yı yaptırdım yarın da nasip olursa aşılama olucak inşallah herşey yolunda gider ilk defa aşılama olucak bunun sonucu iyi olur da anne olurum bende kimsenin kucağı boş kalmasın

malesef canım hamile kalamadım yarın aşılama olucak ilk defa hayırlısı bakalım

Canım bayagidir girmedim hayırlısı olur inşallah hamile kalırsın bu ay bende yine klomene başladım ama kafamdan baya sildim hiç düşünmüyorum hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum sadece. Sonuç hüsran olsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim

merhaba kızlar 7 gün femara kullandım dün ovitrella yı yaptırdım yarın da nasip olursa aşılama olucak inşallah herşey yolunda gider ilk defa aşılama olucak bunun sonucu iyi olur da anne olurum bende kimsenin kucağı boş kalmasın
Rabbim hepimize nasip etsin

Aşılama yaptınız mı acaba? Ağrı çok oldu mu

Canım bayagidir girmedim hayırlısı olur inşallah hamile kalırsın bu ay bende yine klomene başladım ama kafamdan baya sildim hiç düşünmüyorum hayırlı zamanda gelsin diye dua ediyorum sadece. Sonuç hüsran olsa da hayırlısı böyleymiş diyeceğim
aynen canım bende düşünmemeye çalışıyorum ama biraz zor oluyo doğru söylüyorsun hayırlı zamanda gelsin allah nasıl nasip ederse o zaman gelsin sağlıkla gelsin hepimize inşallah

Aşılama yaptınız mı acaba? Ağrı çok oldu mu
yaptık canım sadece bi aparat takıyolar yeterli açıklığı sağlamak için o biraz canımı yakmadı değil 20 dk falan o aparatla işlem yapılıyor işte daha doğrusu işlem 2-3 dk sürüyor 15 dk da o aparatı çıkarmadan bekletiyolar sonra normal hayatına geri dönüyorsun

yaptık canım sadece bi aparat takıyolar yeterli açıklığı sağlamak için o biraz canımı yakmadı değil 20 dk falan o aparatla işlem yapılıyor işte daha doğrusu işlem 2-3 dk sürüyor 15 dk da o aparatı çıkarmadan bekletiyolar sonra normal hayatına geri dönüyorsun
Benim de bu ay tutmazsa ilk defa aşılama yapacam. Ağrıdan korkuyorum biraz, grupta kim yaptıysa soruyorum meraktan size de soraym dedim. İnsaallah tutar da çektiğiniz acıya değer.

Back