Haklısın canım doğru söylüyorsunHersey nasip kismet canim yarina cikacagimiz garanti degil
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara hap kullananlar yorumlariniz
- Konu Sahibi Ays kckdd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- femara femara klomen femara kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Bende persembe gunu doktora gidicem beta baktirip degerime bakicak insallah bir sorun olmaz hersey normal giderse 4-5ocak gibi keseyi goruruz dediHaklısın canım doğru söylüyorsun
İnşallah görünür canım minik yeni yıla güzel haberlerle girersin inşallahBende persembe gunu doktora gidicem beta baktirip degerime bakicak insallah bir sorun olmaz hersey normal giderse 4-5ocak gibi keseyi goruruz dedi
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
İnsallahh canimİnşallah görünür canım minik yeni yıla güzel haberlerle girersin inşallah
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Canim benim degerim cok artmis kan verdim bugun ikiz olma ihtimali varİnşallah görünür canım minik yeni yıla güzel haberlerle girersin inşallah
Süper ya çok sevindim ben yaşımdan dolayı çok istemiştim ikiz tebrik ederim canım benim çok sevindimCanim benim degerim cok artmis kan verdim bugun ikiz olma ihtimali var
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Amaa belli degil persembe de yine beta baktiricam doktora giderken bakalim nasil artacak .Süper ya çok sevindim ben yaşımdan dolayı çok istemiştim ikiz tebrik ederim canım benim çok sevindim
Sağlıkla gelsinler de kuzum ister ikiz olsun ister tekAmaa belli degil persembe de yine beta baktiricam doktora giderken bakalim nasil artacak .
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Aynen öyle canım hiç fark etmez sağlıklı sıhhatli olsunlar daSağlıkla gelsinler de kuzum ister ikiz olsun ister tek
Merhaba merak ettim naptniz acaba herşey yolundadır umarimCanim benim degerim cok artmis kan verdim bugun ikiz olma ihtimali var
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Merhaba canim biz keseyi gorduk31 aralikta tek ti ama suanlil hersey yolunda Sen ne yaptinMerhaba merak ettim naptniz acaba herşey yolundadır umarim
Ne güzel masaAllah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla ben 14. Gün test yapmstm ama evde aylar öncesinden kalan bı testti tarihi falan geçmemiş de hasılı çıkmadı bişey bugün 18. Günüm daha adet olmadım ve bu ay sürekli ağrı çektim halada cekyrm yoruldum açıkçası progestan kullanmistim o gecktryo yazmış kimileri galiba oyuzden geckti olsa çıkardı çünkü 14. GündeMerhaba canim biz keseyi gorduk31 aralikta tek ti ama suanlil hersey yolunda Sen ne yaptin
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Beta baktirdin mi hic canimNe güzel masaAllah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla ben 14. Gün test yapmstm ama evde aylar öncesinden kalan bı testti tarihi falan geçmemiş de hasılı çıkmadı bişey bugün 18. Günüm daha adet olmadım ve bu ay sürekli ağrı çektim halada cekyrm yoruldum açıkçası progestan kullanmistim o gecktryo yazmış kimileri galiba oyuzden geckti olsa çıkardı çünkü 14. Günde
Yok baktirmadim canımBeta baktirdin mi hic canim
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Bazen idrar testinde negatif kan da pozitif olabiliyormus ta o yuzden sordumYok baktirmadim canım
Valla 14. Günde olsa çıkardı diye muhimsemedim hayrlsiya pazartesiye kadar olmazsam giderim doktoraBazen idrar testinde negatif kan da pozitif olabiliyormus ta o yuzden sordum
Arkadaslar ben 3 ay femara kullandım duzensiz olan adetimi üç ay boyunca duzenledi 28 günde bir oldum pko var bende çocuk için di tm çocuk olmadı ama 3 ay düzenli oldum bu ay olmadım gunumu 7 gün geçiyorum hamilemiyim acaba yada günlerim yine oynadı mı böyle bisey yaşayan varmi