• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara hap kullananlar yorumlariniz

Merhaba canim biz keseyi gorduk31 aralikta tek ti ama suanlil hersey yolunda 🙏🏻 Sen ne yaptin
Ne güzel masaAllah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla 🥰ben 14. Gün test yapmstm ama evde aylar öncesinden kalan bı testti tarihi falan geçmemiş de hasılı çıkmadı bişey bugün 18. Günüm daha adet olmadım ve bu ay sürekli ağrı çektim halada cekyrm yoruldum açıkçası progestan kullanmistim o gecktryo yazmış kimileri galiba oyuzden geckti olsa çıkardı çünkü 14. Günde

Ne güzel masaAllah Allah'ım kucağına almayı nasip etsin sağlıcakla 🥰ben 14. Gün test yapmstm ama evde aylar öncesinden kalan bı testti tarihi falan geçmemiş de hasılı çıkmadı bişey bugün 18. Günüm daha adet olmadım ve bu ay sürekli ağrı çektim halada cekyrm yoruldum açıkçası progestan kullanmistim o gecktryo yazmış kimileri galiba oyuzden geckti olsa çıkardı çünkü 14. Günde
Beta baktirdin mi hic canim

Arkadaslar ben 3 ay femara kullandım duzensiz olan adetimi üç ay boyunca duzenledi 28 günde bir oldum pko var bende çocuk için di tm çocuk olmadı ama 3 ay düzenli oldum bu ay olmadım gunumu 7 gün geçiyorum hamilemiyim acaba yada günlerim yine oynadı mı böyle bisey yaşayan varmi

Back