Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Femara hap kullananlar yorumlariniz
- Konu Sahibi Ays kckdd
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- femara femara klomen femara kullananlar
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Catlatma iğnesinden sonraki 16.günüm işte benimde ama hiçbirşey yok geç döllenme olmuştur umuduylâ bekliyorum canim
Benimde şuan 14. Günüm belirti yok adet yok ne yaptın hamile misin canım
- 21 Şubat 2019
- 1.429
- 4.736
- 133
Merhaba benimde ignenin 15.gunu test yaptim negatifti simdide hafiften kasik agrisi basliyor sanirim adet olacam cok umutlanmistim buBenimde şuan 14. Günüm belirti yok adet yok ne yaptın hamile misin canım
- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Merhaba benimde ignenin 15.gunu test yaptim negatifti simdide hafiften kasik agrisi basliyor sanirim adet olacam cok umutlanmistim bu
Benimde vajinal ağrım var ama bilemiyorum. Belki psikolojiktir diyorum :) Rabbim hayırlısını nasip etsin canım
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Benimde şuan 14. Günüm belirti yok adet yok ne yaptın hamile misin canım
Canım iğneden sonraki 22. Günüm:)) Adetim 8 gün gecikti bugün doktoruma gittim kist te oluşmamış gebelikte yok çarşambaya kadar beklemek istedi adet olmazsam adet söktürücü ilaç verecek herhalde yinede kandan test yaptır son kez öyle gel dedi
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
kızlar merhaba bende femara ya yeni başlayanlardanım bugün 6.günüm ama hiçbir kasık ağrım falan yok olması mı gerekiyor onu da bilmiyorum doktor cuma gel dedi bakalım inşallah yeterli büyüme olmuştur, inşallah hepimizin kucağını da boş bırakmasın
Inşallah hamile kalırsın canım
- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Canım iğneden sonraki 22. Günüm:)) Adetim 8 gün gecikti bugün doktoruma gittim kist te oluşmamış gebelikte yok çarşambaya kadar beklemek istedi adet olmazsam adet söktürücü ilaç verecek herhalde yinede kandan test yaptır son kez öyle gel dedi
Benimde adetimi 2 gün geçmişti 2 gun once gittim kan verdim negatif daha sonra alttan muayene oldum. Rahim çok güzel hazırlamış kendini belki geç döllenme olabilir dedi. Ama bu sabah adet oldum. Ve şuan aşırı sancılı geçiyor. Yerimden kalkamıyorum. Bende bu ay olmadı ama inşallah sende tutar canım ❤
Kizlar slm. Bende bu ay femara kullandim. Yumurtalarim biraz gec buyudu. Doktorum kalitesiz olduklari icin boyle olabilecegini soyledi. Ancak birkac gun sonraki kontrolde gorduk ki bu arkadaslar yeterli buyukluge ulasmislardi :) Biri 19mm digeri 20mm. Olmustu. Adetin de 16.gunu olmustu o gun hemen catlatma ignesini yaptik. yani pazartesi catlatma ignemi oldum. Peryodum 25-27 gun civari suruyor. Ignenin 16.gun olmasi acaba sansimi azaltir mi ? Sonucta peryodun ortasini gecmis olduk.
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Kizlar slm. Bende bu ay femara kullandim. Yumurtalarim biraz gec buyudu. Doktorum kalitesiz olduklari icin boyle olabilecegini soyledi. Ancak birkac gun sonraki kontrolde gorduk ki bu arkadaslar yeterli buyukluge ulasmislardi :) Biri 19mm digeri 20mm. Olmustu. Adetin de 16.gunu olmustu o gun hemen catlatma ignesini yaptik. yani pazartesi catlatma ignemi oldum. Peryodum 25-27 gun civari suruyor. Ignenin 16.gun olmasi acaba sansimi azaltir mi ? Sonucta peryodun ortasini gecmis olduk.
Bence şansını azaltmaz canım doktor sonuçta onu ayarlıyor inşallah sorun olmaz da hemen hamile kalırsın
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Benimde adetimi 2 gün geçmişti 2 gun once gittim kan verdim negatif daha sonra alttan muayene oldum. Rahim çok güzel hazırlamış kendini belki geç döllenme olabilir dedi. Ama bu sabah adet oldum. Ve şuan aşırı sancılı geçiyor. Yerimden kalkamıyorum. Bende bu ay olmadı ama inşallah sende tutar canım ❤
Bence bende de birsey yok bosuna bekliyoruz bu ay boşa geçti ama ne yapalım herşey de vardır bir hayir
- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Bence bende de birsey yok bosuna bekliyoruz bu ay boşa geçti ama ne yapalım herşey de vardır bir hayir
Aynen oyle canim rabbim hayirlisini bilir bu ay nasip degilmis demekki :)
- 5 Kasım 2014
- 1.879
- 2.284
- 333
Femarayi 3 ay ust ustemi kullandiniz acaba ? Benim doktorum 1 ay ara verelim femara bu ay da etkisi devam edebilir dedi ama kafam karisik ya. Hakkimizda hayirlisi olsun. Cuma test yapacagim bende ilk denemem. Eger hamileysem sana yollarim insallahHerkese merhaba bende femera kullanmaya başladım. 3 ay bitti henüz gebelik yok bu son ayım ilaç için fakat 10 adet lazım elinde olup satmak isteyen var mı ilaç pahalı biraz yardımcı olursanız sevinirim.
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Zaten 30 gunde bir adet gorenlerde yumurtlama 16ci gun oluyor. 14cu gun yumurtlama ideal adet dongusune sahip hanimlar icinKizlar slm. Bende bu ay femara kullandim. Yumurtalarim biraz gec buyudu. Doktorum kalitesiz olduklari icin boyle olabilecegini soyledi. Ancak birkac gun sonraki kontrolde gorduk ki bu arkadaslar yeterli buyukluge ulasmislardi :) Biri 19mm digeri 20mm. Olmustu. Adetin de 16.gunu olmustu o gun hemen catlatma ignesini yaptik. yani pazartesi catlatma ignemi oldum. Peryodum 25-27 gun civari suruyor. Ignenin 16.gun olmasi acaba sansimi azaltir mi ? Sonucta peryodun ortasini gecmis olduk.
- 8 Ocak 2020
- 3.847
- 3.427
- 83
Methaba. Acaba 3 ay femara kuallandiginjz surede catladigini ulttasonda gordunhz mu? Duzenli mi adet oldunuz femarayla? Ben 4cu ay bitirdim. Adeti bekliyorumHerkese merhaba bende femera kullanmaya başladım. 3 ay bitti henüz gebelik yok bu son ayım ilaç için fakat 10 adet lazım elinde olup satmak isteyen var mı ilaç pahalı biraz yardımcı olursanız sevinirim.
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Aynen oyle canim rabbim hayirlisini bilir bu ay nasip degilmis demekki :)
Bugün doktora gittim Duphaston verdi adet olabilmem için adetin 2. Günü de testler istedi amh lh fsh:)
- 16 Ocak 2020
- 248
- 136
- 33
- 25
Bugün doktora gittim Duphaston verdi adet olabilmem için adetin 2. Günü de testler istedi amh lh fsh:)
Hayirlisi olsun canim ben bu ay dusunmuyorum vallahi saldim ya yoruldum artik Allah hayirli zamanda nasip eder. Bu ayda femara verdi bugun 2. Gunum bakalim buyusun catlatma vurcaz
- 21 Temmuz 2020
- 665
- 1.617
- 63
Hayirlisi olsun canim ben bu ay dusunmuyorum vallahi saldim ya yoruldum artik Allah hayirli zamanda nasip eder. Bu ayda femara verdi bugun 2. Gunum bakalim buyusun catlatma vurcaz
Bende saldım bu ay geçti zaten benim birdahaki ay için de uğraşırmıyim bilmiyorum :))