• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Femara hap kullananlar yorumlariniz

evet canım benim aşılama oldu ilk aşılamaydı çok şükür ilkinde tuttu uğraştırmadı bizi kuzucuk 10 haftayı doldurduk şükür haftaya zeka testi istediler bakalım inşallah herşey yolunda gider sorun çıkmaz
Çok sevindim canım sağ salim gelsin bebişin inşallah. Bende catlatma ignesi oldum dün bakalım ne olacak :)

Canim ignenin oldugu gunude sayarsak bugun 12.günüm 10.gün beta baktirmistim 4.38 cikmisti. Ama az once idrar testi yaptim evde silik bir 2.cizgi var hala catlatma ignenin etkisimisir acaba

Ayy hayırlı olsun canm cokk sevndim tedavin nasıl olmuştu anlatrmsn
Tesekkur ederim canim
Temmuzda baslamistik temmuzdaki tutmadi
Agustostaki de tutmadi
Eylul ekim gibi yumurtalar buyumedi
Kasim 14 te adet oldum 3.gunu klomene basladim adet bitiminde HSG cekildim klomen bitince doktor yine yumurtalara bakti ve yumurtalar gelismemisti bu sefer femara verdi 10 tane ictim yine kontrole gittim 2 tane yumurta olusmus🥰 biri 21 digeri 17mm civari 9 aralikta Ovitrelle ignemi oldum sonra 3 gun iliski sonra gün asiri 🥰 vee hamileyimmm😍😍😍

Tesekkur ederim canim
Temmuzda baslamistik temmuzdaki tutmadi
Agustostaki de tutmadi
Eylul ekim gibi yumurtalar buyumedi
Kasim 14 te adet oldum 3.gunu klomene basladim adet bitiminde HSG cekildim klomen bitince doktor yine yumurtalara bakti ve yumurtalar gelismemisti bu sefer femara verdi 10 tane ictim yine kontrole gittim 2 tane yumurta olusmus🥰 biri 21 digeri 17mm civari 9 aralikta Ovitrelle ignemi oldum sonra 3 gun iliski sonra gün asiri 🥰 vee hamileyimmm😍😍😍
Ne güzell MasaAllah Allah'ım kucağına almayida nasip etsin insaAllah

Çok sevindim canım benim allah sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah bizde 14. Haftamızı doldurduk kızım olucak allah nasip ederse
Amin canım hepimizinkini inşallah demek kızın olacak benim de eşimin hep gönlünden kız geçiyor benim için hiç farketmiyor tabi de sağ salim gelsin bebislerimiz inşallah. Allahım bekleyen herkese tattirsin bu mutluluğu

Amin canım hepimizinkini inşallah demek kızın olacak benim de eşimin hep gönlünden kız geçiyor benim için hiç farketmiyor tabi de sağ salim gelsin bebislerimiz inşallah. Allahım bekleyen herkese tattirsin bu mutluluğu
Evet canım kız dedi bugün doktor ikili testimiz normal çıktı çok şükür ama yaşım dan dolayı ayrıntılı bir test daha istedik Pazartesi onun için kan vericem yurt dışına giden bi tahlil inşallah oda normal çıkar

Evet canım kız dedi bugün doktor ikili testimiz normal çıktı çok şükür ama yaşım dan dolayı ayrıntılı bir test daha istedik Pazartesi onun için kan vericem yurt dışına giden bi tahlil inşallah oda normal çıkar
Ohh cok sukur 🙏🏻 Sen Kac yasindasin ki canim. İlk defa duydum

Birsey olmaz canim ya ne olacak benim kuzenim 40inda ve 42 sinde dogurdu 😍
Gerçekten mi maşallah eşim de aynı şeyi düşünüyor hemen ikinci istiyorum diyo bi kızı bi de oğlu olsun istiyor ama biz çocuklara geç kalıyoruz böyle ne bileyim okuduğunu görürüz belki ama düğününde olmayabiliriz diye korkuyorum

Gerçekten mi maşallah eşim de aynı şeyi düşünüyor hemen ikinci istiyorum diyo bi kızı bi de oğlu olsun istiyor ama biz çocuklara geç kalıyoruz böyle ne bileyim okuduğunu görürüz belki ama düğününde olmayabiliriz diye korkuyorum
Hersey nasip kismet canim yarina cikacagimiz garanti degil🥰

Back