Kızlar yaa içim içime sığmıyor, kalkıp şimdi test yapcam nerdeyse. Ama doğru dürüst bi belirti yokkasıklarımda batma, mide bulantısı filan yok . Bitek göğüslerim şiş ve acıyor ki bu her adetten önce olur bende, ama bişey var beni o ümitlendiriyor, 2 gün önce kahverengi bi leke geldi azcık neden anlamadım, daha önce böyle bişey olmamıştı bi anlama gelir mi bu :/
canım normalde adetinde böyle bişey olmuyorsa hamile olabilirsin çünkü bazı gebeliklerde bebek rahime yerleşirken az bir kanama olurmuş öyle de olabilir hadi bakalım hayırlısı olsun :)
oh ooohhhh kolay gelsin:))) bu arada kitap olayı mantıklı geldi bak:)) özellikle akşamları için uygun bi hobi. bi ara ne güzel okuyodum, yine başlim bariiii
İki eltim de istedikleri ay hamile kaliyorlar.
Gorumcem evlenmis ilk gecede hamile kalmis. Bi ben sorunluyum
İnsallah guzel seyler olur. Esime belli etmemeye calisiyorum ama cok uzuluyorum. Esim de olursa olur olmazsa olmaz diyor. Taktigini biliyorum ben uzulmeyeyim diye oyle yapiyor ama bazen hic umursamadigini dusunuyorum
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sabredip bekleyelim bakalım bu ay ne olcak :)
Kızlar yaa içim içime sığmıyor, kalkıp şimdi test yapcam nerdeyse. Ama doğru dürüst bi belirti yokkasıklarımda batma, mide bulantısı filan yok . Bitek göğüslerim şiş ve acıyor ki bu her adetten önce olur bende, ama bişey var beni o ümitlendiriyor, 2 gün önce kahverengi bi leke geldi azcık neden anlamadım, daha önce böyle bişey olmamıştı bi anlama gelir mi bu :/
ya sahimi şuanda bu söylediğine inanmak istiyorum, çünkü gerçekten duymak istediğim şey buydu. bilmiyorum içimde bir heyecan var ve sabretmekte zorlanıyorum, daha bu ay ilk denememizdi ama ben batımı sabırla bekleyemiyorum. Normalde olmamıştı böyle bişey, ama psikolojik olarak vücut tepki verirmiş öylede diyorlar, of kafam çok karışık ve ben işime gücüme odaklanamıyorum
ayyy sabretmek zor ama ne dedik ilk sayfa daaaaa
Bize düşen güzelce sabretmeeekkk
5 güncük daha kaldı az sabret hele 2 3 gün daha sabret mümkünse :)
Yoksa negatif bi sonuç şimdiden buhrana sokar seni ki varsa bile çıkma olasılıgı bayaga düşük yani....
belirtilere gelince ben şunu anladım valla beklediğimiz için hamileliğe dair ne varsa yaşıyoruz o yüzden hiç dinleme vucudunu bakma tarafınaaaa
ama yine de lekelenme büyük bi ayrıntı demeden geçemicem :)
Mesela benim adette bile gögüslerimde bi sızı olmazken şimdi bi haftadır acıyolar yumurtlama döneminde ki hassasiyetleri azaldı ama sızı var halaa :)
he bi de düşük olan hamileliğimde de aynısı gögüslerime dokunamıyodum :)
ama şimdi buna takılmıyorum cünkü hormonlarım benle kafa yapıyor olabilir :))
canım bu kadar acele etme bak hem ilk ayınmış kaç aylardır bekleyenleri düşün hakkında hayırlısı olsun...
haklısın bende öyle diyorum kendime, ama çok hassas bir noktamız, anne olma arzusu içten gelen çok farklı bişey, bu yüzden galiba bu heyecanım. amin inşallah hayırlısı olur,
canım bnm seni çok ii anlıorum hele hamile ol o zaman ne kadar güzel bir şey olduğunu daha ii anlarsın, ALLAHIM gönlüne göre versin iyi düşün ii olsun
Allah razı olsunn, senin üç tane meleğin varmış hemde 4 yıllık evlisin maşallah üçüzlermi yoksa :) Allah bağışlasın
Bende hele evlenmeden önce kitap kurduydum günde 2 3 kitap bitiridim evlendi ne oldu anlamadım...bu ara yeniden kitaplara dalmak o kadar huzur verdi ki anlatamam 2 günde bi kitap bitirdim :)
Evlilikte iletişim üzerine ; "Bir ilişki 50 günde nasıl kurtulur" :)
Tavsiye ederim güzeldi :)
Canım senin daha ilk denemen degilmiydi bu ayyy ya sanki 10 yılın sonunda olmcak diye kesin teşhis koydun dur bakalıımmmmm :)))
Bi bakmışsın gelecek ay habersiz calmış kapını mutluluk belkide bu sıkıntılar bir sevince gebe belli mi olur
ayyy sabretmek zor ama ne dedik ilk sayfa daaaaa
Bize düşen güzelce sabretmeeekkk
5 güncük daha kaldı az sabret hele 2 3 gün daha sabret mümkünse :)
Yoksa negatif bi sonuç şimdiden buhrana sokar seni ki varsa bile çıkma olasılıgı bayaga düşük yani....
belirtilere gelince ben şunu anladım valla beklediğimiz için hamileliğe dair ne varsa yaşıyoruz o yüzden hiç dinleme vucudunu bakma tarafınaaaa
ama yine de lekelenme büyük bi ayrıntı demeden geçemicem :)
Mesela benim adette bile gögüslerimde bi sızı olmazken şimdi bi haftadır acıyolar yumurtlama döneminde ki hassasiyetleri azaldı ama sızı var halaa :)
he bi de düşük olan hamileliğimde de aynısı gögüslerime dokunamıyodum :)
ama şimdi buna takılmıyorum cünkü hormonlarım benle kafa yapıyor olabilir :))
yarın arkadasımın bebeğinin doğum günü var
az önce ona hediye almaya gittim
yaaaa içim gittiiiiiii
ne kadar güzel kıyafetler var kızlara renk renk elbiseler
erkeklere model model pantolonlar kapriler
oooofffffff
nasıl heveslendim kendi bebeğim olsa neler alırım ona
Allah ım lütfen bu ay hepimiz hamile olalım lütfen allahım
ewet üçüzlerim vardı ama şu an gerçek anlamda melekler ALLAHIM sizlere yaşatmasın...
ewet üçüzlerim vardı ama şu an gerçek anlamda melekler ALLAHIM sizlere yaşatmasın...
yarın arkadasımın bebeğinin doğum günü var
az önce ona hediye almaya gittim
yaaaa içim gittiiiiiii
ne kadar güzel kıyafetler var kızlara renk renk elbiseler
erkeklere model model pantolonlar kapriler
oooofffffff
nasıl heveslendim kendi bebeğim olsa neler alırım ona
Allah ım lütfen bu ay hepimiz hamile olalım lütfen allahım
benimde arkadaşım doğum yaptı ona hediye alırken aynen bende öyle oldum, fazladan alıp kendi bebeğime saklamak istediminşallah canım hayırlısıyla bizim bebeklerimizde gelir :)
Amin darisi hepimizin basina canim.
Ozellikle kiz bebeklere cok guzel seyler var.
Benim de gozum kaliyor hep.
özür dilerim ya tahmin edemedim, Rabbim sabır versin inşallah, en kısa zamanda sağlıklı sıhhatli bebeklerini kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Allah bir daha yasatmasin canim uzuldum
ya her zaman alışveriş yaptığım yere gittim yine satıcı eşiminde arkadaşı
hadi artık elaleme alıp durma kendine al diyo
benim olsa ben kararsızlıktan alamam bişey şimdi bile kararsız kalıyorum kendi çocuğum olmadığı halde dedim
inşallah gelirler bu ay da bizde yavaş yavaş başlarız hazırlığa
ben şahsen anca karar veririm heralde
valla canım bende şu zamana kadar hep kız elbiselerine bakardım çok beğenirdim ama nedense bu ara gözüm hep erkek kıyafetlerinde
sıradanlıktan çıkıp tarz kıyafetler görmeye başldım ondan sanırım
Allah sağlıklısını versinde kız erkek farketmez
ama artık erkeklere kızlardan daha çok çeşit var
amin canım bnm kimseye yaşatmasın...