- 5 Eylül 2013
- 2.412
- 535
Daha önce duymuştum ama şimdi tuttum bu sözü
Hım ben bu kadar bilgili degilim bu konuda hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama bu ara fazla bunalımlara girmeye meyillisin gibiiiiii
hadi kendine uğraşcak bişey bul ben bu ara uzun zamandır okumadıgım kadar kitap okuyorum haaa bi de o yaramaz velet yüzünden derin temizlik olayına girdim maalesef :)))
vee günleri dolduracak planlarım bugün koltuklar silinecek yarın mutfagın halısı yıkanıyo belki ikindi sonrası bi arkadaş ziyareti sonraki gün yatak odası halıları ve başamam gerekn bi kitap daha :)
ayyy bir an önce işe koyulmalıyımmmm
Hayal kurmak çok zevkli bencede :) bazem bebegimizi hayal edip kendi kendime sırıtıyorum eşim soruyor ne oldu diye, bişey yok filan diyorum, hayallerimi ona pek çaktırmak istemiyorum imtihan dünyası sonuçta. . Benim bat 7nsi ama ben kararlıyım 7sine kadar beklicem, zaten pzts yolculuk var bu aralar yogunum yani zamanın nasıl geçtiğini anlamam :)
oh ooohhhh kolay gelsin:))) bu arada kitap olayı mantıklı geldi bak:)) özellikle akşamları için uygun bi hobi. bi ara ne güzel okuyodum, yine başlim bariiii
evet bu aralar onun arayışı içindeyim. bulcam inşallah:)
gerçi şuan işteyim ama işe de vermiyorum bu aralar kendimi. bu ay yoğun geççek iş pazartesden itibaren belki o iyi gelir.
bi de yürüyüşe başlim diyorum ama, romatizma hastasıyım yürümek de çok iyi gelmiyor, dizlerim çok ağrıyor sonra. kısa yürüyüşler yaparım belki kafam dağılır hem. elişi yapayım desem, el parmaklarımda da var romatizma. normal işlerimi bile zor yapıyorum. yoksa eskiden meraklıydım, örgü türü işlere. uğrasş bulmakta zorlanıyorum bu yüzden kendime.
Ne güzel haberlerrr bunlarrr maşallah yaa :)
Hadi bol bol tavsiyelre uyun da inşallah hayırlı haberleri tez zamanda alın :)
inan senin adına çook sevindim :)
Çok iyi etmişsin hoşgeldiin :)
Rüyan hayırlara çıksın inşallaaahh :)
Rabbim aynı rüyanda ki gibi ummadıgın anda yollasn sana o mutlulugu
İnşallah testlerde de bi sorun çıkmazda için daha da rahat eder canım yaaa:)
ilahiiiii sen yaaaaaaaa forumdasın yinee :))))))))))))
niye bakıyosun sen onlara yaaa :) vitrinlere bak keyfine bak evine bi eşya ya da kitaplara bakkk :)))
(tabi bu söylemek kadar kolay olmuyo
bunu bende dedim :) kuzenim ilk korunmadıgı ay hamile kaldı yumurtalıkları hızlı çalışıyormuş :)
Nasip işte yaa mevlam tez yazmış onlara :)
İnşallah hayırlı bi şekilde olur ve testlerinin sonucunuda hayırla alırsın :)
yaptırdı normal çıktı. hormonlarım da normaldi. geriye bi tek rahim filmi kaldı. bişeyler yapmam lazım. böyle elim kolum bağlı durdukça bunlaıyorum iyice.
canım sizin bi sıkıntınız yk bence sadece zamanı var keşke sabretsen
canım bende 10.gün yumurtladım
erken oluyo seninkide galiba :))
herkeze selam arkadaşlar cemrecim uhibbukecim iiyim ben çok şükür yanlız biz ameliyattan vazgeçtik bi kaç drla daha görüştük ksinlikle ameliyat uygun görmedi bi kac tanesi sperm değerleri çok normalmiş hareketli zayıf olduğu için olmamıştır dedi dr bi ay daha bol bol tavuk balık süt falan içicekmiş soğuk suyla duş falan önerdi ve bir ay sora eğer düşme olursa ozamn ameliyat yapıcağını söledi
selam canım. hoşgeldin. iyiyim nasıl olsun. biraz bunalıım takılıyorum bugün. Allah'a çok dua ediyorum, sabretmeye de çalışıyorum, ama bazen hiç mi olmıcak acaba diye korkuyorum işte. bugün 17. günümdeyim. çalışmalara devam. gerçi reglden çok sonra çalışmalara başladık biz, biraz da geç yumurtluyorum diye güvenerek, umarım kaçırmmaışsızdır yumoşları. yarın sabah doktora gitçem bakalım neler olmuş yumoşlarda.
sen neler yapıyosun?
Ne güzel yogun olmak daha iyi kafa başka şeylerle meşgulken günler daha çabuk geçiyor yaaa:))
ama ben hayallere bariz dalıyorum vallaaa :))
ikimiz olursa nasıl olurrr ayyy sen baba mı olcan vs vs :)
çoştummmmmmm ben biri durdursun
Benim daha ilk aylarım olduğu için doktora gitmiyorum canım,ayın 4 ü gibi yumurlıcam sanırım ortalama hesaplarsak ( daha doğrusu ben bir program indirdim telefonuma bilgileri girince yumurtlama tarihim ayın 4 ü olarak çıktı) bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum bi gün arayla.Başka yaptığım bir şey yok canım
hadi bakalım hayırlısı. bu ay güzel haberler alırsın inşallah
inşallah canım çok dua ediyorum.Rabbim elimizi boş çevirmesin inşallah
sabrediyorum ama, başka sıkınıtlarım var. iltihaplı romtizma hastasıyım ve ağır ilaçlarım var. bu süreçte ilaçlarımı kullanamıyorum. bebek nekadar gecikirse hastalığım okadar ilerliyo eklemlerimde. ben de eğer doktorluk bi durum varsa en azından ben elimden geleni yapayım gerisi Allah'ın takdiri derim. sağlıklı bi insan olsam emin ol bukadar araştırmazdım.
Arkadasim polen arisutu bal karisimini denermisiniz esin icin hatta sende tuketebilirsin faydali oldugnu duydum bi arastir istersen belki ise yarar sifa allahtan tabiki ama biseyler vesile olmali. Isallah guzel haberlerle gelirsin
hmm onu duymamıştım tmm canım aktarlara bi bakıcam inş faydası olur çok sağol canım
Bal, tarcin ve corekotu karisimi da yumurtlamaya yardimci oluyormus ve yumurta kalitesini arttiriyomus. Bu ay ikinci defa kullanicam ben de. Aklinizda olsun.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
canım benim çok şükür yumurtlama sorunum henüz yok ama benim eşimin vorikoseli varya arkadaş onun için önerdi ...sanada ins faydası olur bu ay