Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

hah işte bende öyleyim ya
hatta testim pozitif çıksada inanmıcakmışım gibi geliyo

Ne güzel haberlerrr bunlarrr maşallah yaa :)
Hadi bol bol tavsiyelre uyun da inşallah hayırlı haberleri tez zamanda alın :)
inan senin adına çook sevindim :)

:)))kulaklarım çınladı bende geldim :)

Çok iyi etmişsin hoşgeldiin :)

Rüyan hayırlara çıksın inşallaaahh :)
Rabbim aynı rüyanda ki gibi ummadıgın anda yollasn sana o mutlulugu
İnşallah testlerde de bi sorun çıkmazda için daha da rahat eder canım yaaa:)

ilahiiiii sen yaaaaaaaa forumdasın yinee :))))))))))))
niye bakıyosun sen onlara yaaa :) vitrinlere bak keyfine bak evine bi eşya ya da kitaplara bakkk :)))
(tabi bu söylemek kadar kolay olmuyo

Benden 1 sene sonra evlenen eltimin ikinci cocugu dogdu gecen ay. Ne kadar da kolay hamile kaliyorlar :s

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bunu bende dedim :) kuzenim ilk korunmadıgı ay hamile kaldı yumurtalıkları hızlı çalışıyormuş :)
Nasip işte yaa mevlam tez yazmış onlara :)

Ben de iyiyim canim. Yok olmadim canim simdi olmasin zaten yoksa 3.gunu hafta sonuna gelecek ve test aksayacak.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

İnşallah hayırlı bi şekilde olur ve testlerinin sonucunuda hayırla alırsın :)

kızlaar yarın sabah doktora gitmeyi planlıyorum. 18. günüm olcak. baksın bakalım yumurta var mı çatlamış mı çatlıcak mı diye. bi de rahim filmini sorcam sanırım ben.:18: ağrılı bişiymiş ama, tüpler tıkalıysa çıkar en azından ortaya. bi de rahim filmi çektirenlerin yüzde 50si o ay hamile kalabiliyomuş bi sorun yoksa.

:))) evet ama işteeee bazen dozunu kaçırıyorum:)
neyse yaa sabah daha keyifsizdim şimdi daha iyiyim şükür . sizin de katkınız var tabi bunda.

elimizden geleni yaparız canım allah şu mübarek aylarda herkezi gönlündeki muradına kavuştursun inşallah
bu arada sen yumurta takibi işini naptın bidaha gittinmi dr.a ne durumdasın

wuuuu ne büyük adımlar atıyorsun sen böyleee :)
hadi bakalım durduğumuz yerde kendimizi daha da yıpratmaktan iyidir bişeyler yapmak :))
yumurtana baktırman iyi olur canım kafanda rahatlar...
rahim filmide kişiye göre degişiyo galiba çok rahattı diyende var çok zordu...
inşallah yaptırırsan seninki kolay olur :)

elimizden geleni yaparız canım allah şu mübarek aylarda herkezi gönlündeki muradına kavuştursun inşallah
bu arada sen yumurta takibi işini naptın bidaha gittinmi dr.a ne durumdasın

bu ay hiç gidemedim. doktorla telle konuşmadan gitmek istemedim onunla da hiç konuşamadım bi de, benim de başka işllerim çıktı hep gidemedim bi türlü. geçen ay 18. gün çatlatma iğnesi yapmıştı. yarın da 18. gün bakalım ya çatlamıştır, ya da çatlayacaktır. onu öğrenirim bari. hem de işte bu rahim filmi fikrini sorarım hernekadar korksam da.

Bence de işte bize bu teslimiyet lazım yaa:)
Rabbim ol dicek ve bizimde evladımız olucak inşallah ben inanıyorum

dün akşam bol bol dua ettim inşallahhh :))))))) cemreçınar nerdeeeeeee bat arkadaşımmm

ya bana kalırsa çektirme ya eşin spermigram yaptırdımı boşa çabalıo olmayasın benim gibi :)

heh buldum seni bat arkadaşım nasılsın eskileri okuma fırsatım olmadı nasıl gidiyor ?

biraz rahim filmi topiğini okudum. sanırım darlık ve genişliğine göre ağrılı olma durumu değişiyormuş. ama ben belki lokal anestizili yaptırırım. korkuyorum biraz çünkü. ablam çektirmişti benim. aklıma geldi mi aynı acıyı hissediyorum diyor. ozamanlar anesteziyle yapılmıyordu, olsa öyle yaptırırdım diyor. bakalım yarın doktor ne dicek. tabi hasta kabul ediyosa. benim hastane biraz cins. bigün önceden öğrenemiyosun doktor ameliyatta mı muayenede mi diye. o sabah aramak gerekiyo. hayırlısıyla gideyim bakalım nolcak. bana bi hareket lazım çünkü. böyle çok kaos içinde hissediyorum yoksa kendimi.

yaptırdı normal çıktı. hormonlarım da normaldi. geriye bi tek rahim filmi kaldı. bişeyler yapmam lazım. böyle elim kolum bağlı durdukça bunlaıyorum iyice.

canım belki stresten olmuyodur hiçbir problem yoksa
kendine bi aktivite bulsan oyalanacağın biraz kafan dağılır

heh buldum seni bat arkadaşım nasılsın eskileri okuma fırsatım olmadı nasıl gidiyor ?

selam canım. hoşgeldin. iyiyim nasıl olsun. biraz bunalıım takılıyorum bugün. Allah'a çok dua ediyorum, sabretmeye de çalışıyorum, ama bazen hiç mi olmıcak acaba diye korkuyorum işte. bugün 17. günümdeyim. çalışmalara devam. gerçi reglden çok sonra çalışmalara başladık biz, biraz da geç yumurtluyorum diye güvenerek, umarım kaçırmmaışsızdır yumoşları. yarın sabah doktora gitçem bakalım neler olmuş yumoşlarda.
sen neler yapıyosun?

ama öle gerçekten bitanem bi laf var çok hoşuma gider ben çekildim aradan sen tecelli et yaradan diyip susmak lazım diyorum

Daha önce duymuştum ama şimdi tuttum bu sözü

Hım ben bu kadar bilgili degilim bu konuda hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama bu ara fazla bunalımlara girmeye meyillisin gibiiiiii
hadi kendine uğraşcak bişey bul ben bu ara uzun zamandır okumadıgım kadar kitap okuyorum haaa bi de o yaramaz velet yüzünden derin temizlik olayına girdim maalesef :)))
vee günleri dolduracak planlarım bugün koltuklar silinecek yarın mutfagın halısı yıkanıyo belki ikindi sonrası bi arkadaş ziyareti sonraki gün yatak odası halıları ve başamam gerekn bi kitap daha :)
ayyy bir an önce işe koyulmalıyımmmm

Hayal kurmak çok zevkli bencede :) bazem bebegimizi hayal edip kendi kendime sırıtıyorum eşim soruyor ne oldu diye, bişey yok filan diyorum, hayallerimi ona pek çaktırmak istemiyorum imtihan dünyası sonuçta. . Benim bat 7nsi ama ben kararlıyım 7sine kadar beklicem, zaten pzts yolculuk var bu aralar yogunum yani zamanın nasıl geçtiğini anlamam :)

canım belki stresten olmuyodur hiçbir problem yoksa
kendine bi aktivite bulsan oyalanacağın biraz kafan dağılır

evet bu aralar onun arayışı içindeyim. bulcam inşallah:)
gerçi şuan işteyim ama işe de vermiyorum bu aralar kendimi. bu ay yoğun geççek iş pazartesden itibaren belki o iyi gelir.
bi de yürüyüşe başlim diyorum ama, romatizma hastasıyım yürümek de çok iyi gelmiyor, dizlerim çok ağrıyor sonra. kısa yürüyüşler yaparım belki kafam dağılır hem. elişi yapayım desem, el parmaklarımda da var romatizma. normal işlerimi bile zor yapıyorum. yoksa eskiden meraklıydım, örgü türü işlere. uğrasş bulmakta zorlanıyorum bu yüzden kendime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…