günaydın hoşgeldin. nasılsınnn?
benim canım sıkılıyo çok. sanırım artık hem çok fazla istiyor hem de iyice ümitsizleşiyorum bebek olayında.
iki duyguyu aynı anda hissetmek ağır geliyo biraz.
herkeze selam arkadaşlar cemrecim uhibbukecim iiyim ben çok şükür yanlız biz ameliyattan vazgeçtik bi kaç drla daha görüştük ksinlikle ameliyat uygun görmedi bi kac tanesi sperm değerleri çok normalmiş hareketli zayıf olduğu için olmamıştır dedi dr bi ay daha bol bol tavuk balık süt falan içicekmiş soğuk suyla duş falan önerdi ve bir ay sora eğer düşme olursa ozamn ameliyat yapıcağını söledi
:)))kulaklarım çınladı bende geldim :)
Hayrli cumalar rabbm hayrli dualrmzi kabul etsin inslh mubarek gecede ruya gordum saglik ocagna baska sikaytlerm icin gidiyordm ve doktor bana hamiledn diyodu degermde 28mis inanamiyoyordum hakkimda hayirlisi
Esim bugün urolojiye gitti bu test detYli degil tek bi teste göre hareket edemeyiz demiş kan verms pazrtesi cikacak 28 mystada sperm testi vercek inslh sonucumuz dha ii cikar bunun icin ne yemesi gerekiysa yedrcem rabbim yardmcimiz olsun dualarnzi eksik etmeyin
inşallah yaaa. o günleri de görürsün canım benim.
yok ben biliom neden böyle olduğumu zaten.
uzun zamandır alışveriş merkezine gitmiyodum kafam rahattı.
hamile ya da çocukluları görmüyodum, herkes ben gibi sanıyodum:) dün gittik.
başladım yine dürtmeye eşimi.
bak 4 taneyi hangi ara yapmışlar.
bak hamile.
bak bu da hamile:)))
bebeğe bak ne tatlııı.
bizim de olsuuun.
vs. vs. vs...
yaramıyo bana artık sosyal ortamlar bunu anladım.
Benden 1 sene sonra evlenen eltimin ikinci cocugu dogdu gecen ay. Ne kadar da kolay hamile kaliyorlar :s
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben de iyiyim canim. Yok olmadim canim simdi olmasin zaten yoksa 3.gunu hafta sonuna gelecek ve test aksayacak.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
:))) evet ama işteeee bazen dozunu kaçırıyorum:)
neyse yaa sabah daha keyifsizdim şimdi daha iyiyim şükür . sizin de katkınız var tabi bunda.
kızlaar yarın sabah doktora gitmeyi planlıyorum. 18. günüm olcak. baksın bakalım yumurta var mı çatlamış mı çatlıcak mı diye. bi de rahim filmini sorcam sanırım ben.:18: ağrılı bişiymiş ama, tüpler tıkalıysa çıkar en azından ortaya. bi de rahim filmi çektirenlerin yüzde 50si o ay hamile kalabiliyomuş bi sorun yoksa.
Ne güzel haberlerrr bunlarrr maşallah yaa :)
Hadi bol bol tavsiyelre uyun da inşallah hayırlı haberleri tez zamanda alın :)
inan senin adına çook sevindim :)
Çok iyi etmişsin hoşgeldiin :)
sağolasın canım benim inşaallh bakalım bi ay daha yırttık ameliyattan ama allah büyüktür yaa ben herzamn o ol derse olacağına eminim olmasaydı benim arkadaşımın 2 yumurtasıda yoktu allah tarafından yumurtası olmadığı halde hamile kaldı daha neyin peşindeyizki rabbim ol desin yeterki
elimizden geleni yaparız canım allah şu mübarek aylarda herkezi gönlündeki muradına kavuştursun inşallah
bu arada sen yumurta takibi işini naptın bidaha gittinmi dr.a ne durumdasın
sağolasın canım benim inşaallh bakalım bi ay daha yırttık ameliyattan ama allah büyüktür yaa ben herzamn o ol derse olacağına eminim olmasaydı benim arkadaşımın 2 yumurtasıda yoktu allah tarafından yumurtası olmadığı halde hamile kaldı daha neyin peşindeyizki rabbim ol desin yeterki
Allahım şu mübarek gecenin hürmetine hayırlı haberlerle dönmeti nasip eylesin sana inşallaahh
Bende pozitif çıktıgı akşamı degerlendiremedim maalesef sabah yaptım hayırlısı olsun hakkımızdaaa
Kanda bile geç ögrenenler var ama bu demek degildir ki sende kesin hamilesin bence bekleyebliyorsan bi iki gün daha bekletip öyle yap...ya da direk kan testini yaptır...
İnşallah müjdeyi verirsin
A.s amiiinnnn cümlemize inşallah :)
seninde kandilin mübare olsun..
Seni burda görmek ne güzel :)
Ovu testinde pozitif gördüm ama çok da iyi degerlendiremedim tabi ki nasip hakkımda hayırlısı olsun inşallaah :)
Bat ına daha 8 gün var bence idrar da çıkması zor yanıltıcı olabilir
umarım belirtilerinde psikolojik degildir de hayırlı haberi versin :)
Bence test için en azından 3 4 gün daha bekle :) (zor olucak beklemek biliyorum ama daha dogru olur belki :) )
Hadi bakalım önümüzde ki günler daha da yogunsun yani :)
İnşallaahh bu ay müjdeyi verirsin sende :)
bu ay hiç gidemedim. doktorla telle konuşmadan gitmek istemedim onunla da hiç konuşamadım bi de, benim de başka işllerim çıktı hep gidemedim bi türlü. geçen ay 18. gün çatlatma iğnesi yapmıştı. yarın da 18. gün bakalım ya çatlamıştır, ya da çatlayacaktır. onu öğrenirim bari. hem de işte bu rahim filmi fikrini sorarım hernekadar korksam da.
bu ay hiç gidemedim. doktorla telle konuşmadan gitmek istemedim onunla da hiç konuşamadım bi de, benim de başka işllerim çıktı hep gidemedim bi türlü. geçen ay 18. gün çatlatma iğnesi yapmıştı. yarın da 18. gün bakalım ya çatlamıştır, ya da çatlayacaktır. onu öğrenirim bari. hem de işte bu rahim filmi fikrini sorarım hernekadar korksam da.
Bence de işte bize bu teslimiyet lazım yaa:)
Rabbim ol dicek ve bizimde evladımız olucak inşallah ben inanıyorum
wuuuu ne büyük adımlar atıyorsun sen böyleee :)
hadi bakalım durduğumuz yerde kendimizi daha da yıpratmaktan iyidir bişeyler yapmak :))
yumurtana baktırman iyi olur canım kafanda rahatlar...
rahim filmide kişiye göre degişiyo galiba çok rahattı diyende var çok zordu...
inşallah yaptırırsan seninki kolay olur :)
ya bana kalırsa çektirme ya eşin spermigram yaptırdımı boşa çabalıo olmayasın benim gibi :)
yaptırdı normal çıktı. hormonlarım da normaldi. geriye bi tek rahim filmi kaldı. bişeyler yapmam lazım. böyle elim kolum bağlı durdukça bunlaıyorum iyice.
heh buldum seni bat arkadaşım nasılsın eskileri okuma fırsatım olmadı nasıl gidiyor ?
ama öle gerçekten bitanem bi laf var çok hoşuma gider ben çekildim aradan sen tecelli et yaradan diyip susmak lazım diyorum
biraz rahim filmi topiğini okudum. sanırım darlık ve genişliğine göre ağrılı olma durumu değişiyormuş. ama ben belki lokal anestizili yaptırırım. korkuyorum biraz çünkü. ablam çektirmişti benim. aklıma geldi mi aynı acıyı hissediyorum diyor. ozamanlar anesteziyle yapılmıyordu, olsa öyle yaptırırdım diyor. bakalım yarın doktor ne dicek. tabi hasta kabul ediyosa. benim hastane biraz cins. bigün önceden öğrenemiyosun doktor ameliyatta mı muayenede mi diye. o sabah aramak gerekiyo. hayırlısıyla gideyim bakalım nolcak. bana bi hareket lazım çünkü. böyle çok kaos içinde hissediyorum yoksa kendimi.
Valla ben hayal kırıklıgı yaşama ihtimalimin inadınaaaa hayal kuruyorum :)))
sonunu düşünmeden habire hayallerdeyim bakalım ne olacak sonum :)
hayır bi de bat 13 mayıs olmazsam 15 inde test yapacam diyodum ama yok yoookkk dayanamam en geç battan 3 gün önce yapmazsam iyidir :)))
canım belki stresten olmuyodur hiçbir problem yoksa
kendine bi aktivite bulsan oyalanacağın biraz kafan dağılır