Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

:KK9::KK9::KK9::KK9:
Daha önce duymuştum ama şimdi tuttum bu sözü:KK9:

Hım ben bu kadar bilgili degilim bu konuda hakkında hayırlısı olsun arkadaşım ama bu ara fazla bunalımlara girmeye meyillisin gibiiiiii:KK20::KK20:
hadi kendine uğraşcak bişey bul ben bu ara uzun zamandır okumadıgım kadar kitap okuyorum haaa bi de o yaramaz velet yüzünden derin temizlik olayına girdim maalesef :)))
vee günleri dolduracak planlarım bugün koltuklar silinecek yarın mutfagın halısı yıkanıyo belki ikindi sonrası bi arkadaş ziyareti sonraki gün yatak odası halıları ve başamam gerekn bi kitap daha :)
ayyy bir an önce işe koyulmalıyımmmm:KK52:

oh ooohhhh kolay gelsin:))) bu arada kitap olayı mantıklı geldi bak:)) özellikle akşamları için uygun bi hobi. bi ara ne güzel okuyodum, yine başlim bariiii

Son düzenleme:
Hayal kurmak çok zevkli bencede :) bazem bebegimizi hayal edip kendi kendime sırıtıyorum eşim soruyor ne oldu diye, bişey yok filan diyorum, hayallerimi ona pek çaktırmak istemiyorum imtihan dünyası sonuçta. . Benim bat 7nsi ama ben kararlıyım 7sine kadar beklicem, zaten pzts yolculuk var bu aralar yogunum yani zamanın nasıl geçtiğini anlamam :)

Ne güzel yogun olmak daha iyi kafa başka şeylerle meşgulken günler daha çabuk geçiyor yaaa:))
ama ben hayallere bariz dalıyorum vallaaa :))
ikimiz olursa nasıl olurrr ayyy sen baba mı olcan vs vs :)
çoştummmmmmm ben biri durdursun:KK52::KK52:

evet bu aralar onun arayışı içindeyim. bulcam inşallah:)
gerçi şuan işteyim ama işe de vermiyorum bu aralar kendimi. bu ay yoğun geççek iş pazartesden itibaren belki o iyi gelir.
bi de yürüyüşe başlim diyorum ama, romatizma hastasıyım yürümek de çok iyi gelmiyor, dizlerim çok ağrıyor sonra. kısa yürüyüşler yaparım belki kafam dağılır hem. elişi yapayım desem, el parmaklarımda da var romatizma. normal işlerimi bile zor yapıyorum. yoksa eskiden meraklıydım, örgü türü işlere. uğrasş bulmakta zorlanıyorum bu yüzden kendime.

çok geçmiş olsun
yaz geliyo dışarlar güzel olur belki iyi gelir :)

Ne güzel haberlerrr bunlarrr maşallah yaa :)
Hadi bol bol tavsiyelre uyun da inşallah hayırlı haberleri tez zamanda alın :)
inan senin adına çook sevindim :)

Çok iyi etmişsin hoşgeldiin :)

Rüyan hayırlara çıksın inşallaaahh :)
Rabbim aynı rüyanda ki gibi ummadıgın anda yollasn sana o mutlulugu:KK16:
İnşallah testlerde de bi sorun çıkmazda için daha da rahat eder canım yaaa:)

ilahiiiii sen yaaaaaaaa forumdasın yinee :))))))))))))
niye bakıyosun sen onlara yaaa :) vitrinlere bak keyfine bak evine bi eşya ya da kitaplara bakkk :)))
(tabi bu söylemek kadar kolay olmuyo :KK9:

bunu bende dedim :) kuzenim ilk korunmadıgı ay hamile kaldı yumurtalıkları hızlı çalışıyormuş :)
Nasip işte yaa mevlam tez yazmış onlara :)

İnşallah hayırlı bi şekilde olur ve testlerinin sonucunuda hayırla alırsın :)

İki eltim de istedikleri ay hamile kaliyorlar.
Gorumcem evlenmis ilk gecede hamile kalmis. Bi ben sorunluyum :KK43:
İnsallah guzel seyler olur. Esime belli etmemeye calisiyorum ama cok uzuluyorum. Esim de olursa olur olmazsa olmaz diyor. Taktigini biliyorum ben uzulmeyeyim diye oyle yapiyor ama bazen hic umursamadigini dusunuyorum :KK43:

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

canım sizin bi sıkıntınız yk bence sadece zamanı var keşke sabretsen

sabrediyorum ama, başka sıkınıtlarım var. iltihaplı romtizma hastasıyım ve ağır ilaçlarım var. bu süreçte ilaçlarımı kullanamıyorum. bebek nekadar gecikirse hastalığım okadar ilerliyo eklemlerimde. ben de eğer doktorluk bi durum varsa en azından ben elimden geleni yapayım gerisi Allah'ın takdiri derim. sağlıklı bi insan olsam emin ol bukadar araştırmazdım.

herkeze selam arkadaşlar cemrecim uhibbukecim iiyim ben çok şükür yanlız biz ameliyattan vazgeçtik bi kaç drla daha görüştük ksinlikle ameliyat uygun görmedi bi kac tanesi sperm değerleri çok normalmiş hareketli zayıf olduğu için olmamıştır dedi dr bi ay daha bol bol tavuk balık süt falan içicekmiş soğuk suyla duş falan önerdi ve bir ay sora eğer düşme olursa ozamn ameliyat yapıcağını söledi

Arkadasim polen arisutu bal karisimini denermisiniz esin icin hatta sende tuketebilirsin faydali oldugnu duydum bi arastir istersen belki ise yarar sifa allahtan tabiki ama biseyler vesile olmali. Isallah guzel haberlerle gelirsin

selam canım. hoşgeldin. iyiyim nasıl olsun. biraz bunalıım takılıyorum bugün. Allah'a çok dua ediyorum, sabretmeye de çalışıyorum, ama bazen hiç mi olmıcak acaba diye korkuyorum işte. bugün 17. günümdeyim. çalışmalara devam. gerçi reglden çok sonra çalışmalara başladık biz, biraz da geç yumurtluyorum diye güvenerek, umarım kaçırmmaışsızdır yumoşları. yarın sabah doktora gitçem bakalım neler olmuş yumoşlarda.
sen neler yapıyosun?

Benim daha ilk aylarım olduğu için doktora gitmiyorum canım,ayın 4 ü gibi yumurlıcam sanırım ortalama hesaplarsak ( daha doğrusu ben bir program indirdim telefonuma bilgileri girince yumurtlama tarihim ayın 4 ü olarak çıktı) bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum bi gün arayla.Başka yaptığım bir şey yok canım :KK16:

Ne güzel yogun olmak daha iyi kafa başka şeylerle meşgulken günler daha çabuk geçiyor yaaa:))
ama ben hayallere bariz dalıyorum vallaaa :))
ikimiz olursa nasıl olurrr ayyy sen baba mı olcan vs vs :)
çoştummmmmmm ben biri durdursun:KK52::KK52:

Sabredip bekleyelim bakalım bu ay ne olcak :)

Benim daha ilk aylarım olduğu için doktora gitmiyorum canım,ayın 4 ü gibi yumurlıcam sanırım ortalama hesaplarsak ( daha doğrusu ben bir program indirdim telefonuma bilgileri girince yumurtlama tarihim ayın 4 ü olarak çıktı) bugünleri değerlendirmeye çalışıyorum bi gün arayla.Başka yaptığım bir şey yok canım :KK16:

hadi bakalım hayırlısı. bu ay güzel haberler alırsın inşallah:KK49:

sabrediyorum ama, başka sıkınıtlarım var. iltihaplı romtizma hastasıyım ve ağır ilaçlarım var. bu süreçte ilaçlarımı kullanamıyorum. bebek nekadar gecikirse hastalığım okadar ilerliyo eklemlerimde. ben de eğer doktorluk bi durum varsa en azından ben elimden geleni yapayım gerisi Allah'ın takdiri derim. sağlıklı bi insan olsam emin ol bukadar araştırmazdım.

sende haklısın ne diyim kuzum ya rabbim yardımcın olsun inşallah

Arkadasim polen arisutu bal karisimini denermisiniz esin icin hatta sende tuketebilirsin faydali oldugnu duydum bi arastir istersen belki ise yarar sifa allahtan tabiki ama biseyler vesile olmali. Isallah guzel haberlerle gelirsin

hmm onu duymamıştım tmm canım aktarlara bi bakıcam inş faydası olur çok sağol canım

hmm onu duymamıştım tmm canım aktarlara bi bakıcam inş faydası olur çok sağol canım

Bal, tarcin ve corekotu karisimi da yumurtlamaya yardimci oluyormus ve yumurta kalitesini arttiriyomus. Bu ay ikinci defa kullanicam ben de. Aklinizda olsun.

Bal, tarcin ve corekotu karisimi da yumurtlamaya yardimci oluyormus ve yumurta kalitesini arttiriyomus. Bu ay ikinci defa kullanicam ben de. Aklinizda olsun.

canım benim çok şükür yumurtlama sorunum henüz yok ama benim eşimin vorikoseli varya arkadaş onun için önerdi ...sanada ins faydası olur bu ay

canım benim çok şükür yumurtlama sorunum henüz yok ama benim eşimin vorikoseli varya arkadaş onun için önerdi ...sanada ins faydası olur bu ay

Anladim canim ben zaten yumurtlama sorunu icin demedim hamile kalmayi kolaylastirdigi icin soyleyeyim dedim :KK66:

Kızlar yaa içim içime sığmıyor, kalkıp şimdi test yapcam nerdeyse. Ama doğru dürüst bi belirti yok :KK43: kasıklarımda batma, mide bulantısı filan yok :KK43:. Bitek göğüslerim şiş ve acıyor ki bu her adetten önce olur bende, ama bişey var beni o ümitlendiriyor, 2 gün önce kahverengi bi leke geldi azcık neden anlamadım, daha önce böyle bişey olmamıştı bi anlama gelir mi bu :/

X