Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

ay uhibbukecim şu güne kadar gerçekten soğukkanlıydım pek aklımda yoktu, ama bat tarihi yaklaştıkca coşuyorum, bu topicden çıkamaz oldum, hamilelikle ilgili bişeyler okumak istiyorum sürekli

ahhh seni ne kadar iyi anlıyorum bi bilsen :)
Ben bi ara bat yaklaştıkça hamilelikle ilgili en önemsiz kelimeyi bile saatlerce araştırıyordum :))
sonra kendime baktım hangisi var bende hangisi yok onu buluyodum :KK9:
inşallah hayırlısı ile verirsin müjdeyi yaaa bak senle brlikte benim heyecanımda arttı :))

yarın arkadasımın bebeğinin doğum günü var
az önce ona hediye almaya gittim
yaaaa içim gittiiiiiii
ne kadar güzel kıyafetler var kızlara renk renk elbiseler
erkeklere model model pantolonlar kapriler
oooofffffff
nasıl heveslendim kendi bebeğim olsa neler alırım ona
Allah ım lütfen bu ay hepimiz hamile olalım lütfen allahım :KK43:

bende geçen ay arkadaşımın bebeğine zıbın aldıgımda aynı şeyleri hissettim hatta bi ara vermeyip kendi bebeğime mi saklasam dedim bayıldım resmen zıbına yaaaa :)
İnşallah tez zamanda bizimde olur doya doya alırız :)

Tatlim ilk ayim evet ama insan ilacsiz adet olmayinca bebek de olmaz hibi geliyor.
Ben 8 seneye yakin dogum kontrol hapi kullandim hic kullanmama gefek yokmus diyorum suan. Her ay sokturucu de kullansam ayni kapiya cikacakmis.
Dr'un dedigi de moralimi tam bozdu. Simdi adeti bekliyorum artik. İnsallah olumlu birseyler olur artik.

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Herşeyde bi hayır vardır inşallah hapların bi zararı olmamıştır ben inaıyorum yaa senin hissettiğin kadar olumsuz degil durumun ve müjdeyi alman çok uzun sürmicek:KK16:

Ben de erkek isterdim hep suan kiz istegim daha agir basiyor :) dedigin gibi saglikli olsun da onemli degil.

inşallah içine doğan kucağına gelir canım benim
rabbim sağlıklısını versin
dün gece eşimle konuşuyoruz
bir arkadasın bebeği 5 aylık kendisi tekrar hamile kalmış aldırmak istiyolar bakamayız diye
5 tane erkek olsada yada 5 tane kız olsada Allah veriyor bizim elimizden bişey gelmez aldıma gibi bi durum söz konusu bile olamaz dedi

biz bi tanesine muhtaçken kimiside aldırıyor
Allah o duruma düşürmesin kimseyi

ya her zaman alışveriş yaptığım yere gittim yine satıcı eşiminde arkadaşı
hadi artık elaleme alıp durma kendine al diyo
benim olsa ben kararsızlıktan alamam bişey şimdi bile kararsız kalıyorum kendi çocuğum olmadığı halde dedim
inşallah gelirler bu ay da bizde yavaş yavaş başlarız hazırlığa
ben şahsen anca karar veririm heralde :KK9:

Ben nasılsa ilk çocuk kardeşleride giyer diye düşünüp bisürü şey alırım gibi geliyor :) inşallah ya gerçekten oda ayrı bi zevk ve heyecan :)

bende geçen ay arkadaşımın bebeğine zıbın aldıgımda aynı şeyleri hissettim hatta bi ara vermeyip kendi bebeğime mi saklasam dedim bayıldım resmen zıbına yaaaa :)

ay inşallah yaa bizimde olsun her ay tek tük bişeyler alırız artık :KK52:

Ben bi ara bat yaklaştıkça hamilelikle ilgili en önemsiz kelimeyi bile saatlerce araştırıyordum :))
inşallah hayırlısı ile verirsin müjdeyi yaaa bak senle brlikte benim heyecanımda arttı :))

Canııımm duana içten bir amiiinn diyorum :) inşallah hep birlikte ocak anneleri konusuna koşarız bikaç hafta içinde :)

Herşeyde bi hayır vardır inşallah hapların bi zararı olmamıştır ben inaıyorum yaa senin hissettiğin kadar olumsuz degil durumun ve müjdeyi alman çok uzun sürmicek:KK16:

İnsallah senin inandigin gibi olur o zaman canim :)

İnşallah tez zamanda bizimde olur doya doya alırız :):

Yaa ben o zıbınlara bayılıyorum, kolu bacagıaçık oluyor ya :) tam oraları yemek lazım :) bide mis gibi kokar o zıbın ay yeriiimm :))

Evet canım aynen öyle, ne kadar güzel böyle metanetli olman, takdir ettim seni maşallah :)

acım çok derin çok zor 7 ay oldu acım azaldımı azalmadı ama rabbim sabrını veriyo çok şükür veren kim ALLAHIM alan kim oda ALLAHIM ve hep hayırlısı olsun dedim demekki rabbim bana bunu layık gördü demekki bnm için en hayırlısı böyleydi. ELHAMDÜLİLLAH :)

Ben nasılsa ilk çocuk kardeşleride giyer diye düşünüp bisürü şey alırım gibi geliyor :) inşallah ya gerçekten oda ayrı bi zevk ve heyecan :)

aynı şeyi bende düşünğyorum bu yüzden herşeyi unisex alırım heralde :KK53:

çatlatma iğnesi olmuştum o ay üçüz oldu.

bende 3 ay çatlatma iğnesi oldum koldan ama tutmadı bir arkadasım göbekten oldu ikizleri oldu onunda çok riskliydi tek yumurta olduğkları için yapışık olma ihtimalleri vardı 9 ay çok dikkat etti.
iğneden sonra %60 düşük olma ihtimali var demişti doktor

inşallah içine doğan kucağına gelir canım benim
rabbim sağlıklısını versin
dün gece eşimle konuşuyoruz
bir arkadasın bebeği 5 aylık kendisi tekrar hamile kalmış aldırmak istiyolar bakamayız diye
5 tane erkek olsada yada 5 tane kız olsada Allah veriyor bizim elimizden bişey gelmez aldıma gibi bi durum söz konusu bile olamaz dedi

biz bi tanesine muhtaçken kimiside aldırıyor
Allah o duruma düşürmesin kimseyi

Neden dikkat etmezler anlamiyorum ki aldirmak da ne demek :KK43:

işte süt korur diye korunmuyolar sonra onun cezasını minicik bedene ödetiyolar :KK19:

Sut korur olayi cok sacma. Annem de beni emzirirken ve ben 4 aylikken kardesime hamile kalmis. Sut hic de korumuyor demek ki. Ne bileyim korunmak o kadar da zor degil. Madem cocuk istemiyorsun isi sansa birakma bari. Ah ah...

Canııımm duana içten bir amiiinn diyorum :) inşallah hep birlikte ocak anneleri konusuna koşarız bikaç hafta içinde :)
Aaaa bu ay hamile kalırsak ocakta mı doğum yapcas demekki çocugumla burcumda aynı olcak :))))
ay ben çoştum yine biri beni durdursuuunn:KK52:

İnsallah senin inandigin gibi olur o zaman canim :)

İnşallah tabi yaaa :)
sende öyle inan ve poztif düşünce ile kötü şeyleri kendinden uzaklaştır :)
Bunu bi felsefe olarak demiyorum; rabbimin "ben kulumun zannı üzereyim" demesine dayanarak söylüyorum:KK16:

Yaa ben o zıbınlara bayılıyorum, kolu bacagıaçık oluyor ya :) tam oraları yemek lazım :) bide mis gibi kokar o zıbın ay yeriiimm :))

Bendeeeeeeee:))))
ayyyy çocucugm olsuun istiyorum zıbın alıyım istiyorummmm cicilerle dolduruyım eviiii ayyyy çok şey mi istiyorummm:KK52:

Şu mübarek günlerde Rabbim inşallah hepimize salih evlatlar nasip etsin....

amiinn cümlemize inşallah:KK16:

aynı şeyi bende düşünğyorum bu yüzden herşeyi unisex alırım heralde :KK53:

bende 3 ay çatlatma iğnesi oldum koldan ama tutmadı bir arkadasım göbekten oldu ikizleri oldu onunda çok riskliydi tek yumurta olduğkları için yapışık olma ihtimalleri vardı 9 ay çok dikkat etti.
iğneden sonra %60 düşük olma ihtimali var demişti doktor

BENİM İLK DENEMEMDİ. bende koldan oldum bnm düşük olmadı 5. ayımda bebeğin biri gelişmio die sonlandırdılar verdikleri ilaç ikizini etkiledi. üçüncü bebeğimi 8. ayımda sezeryanla doğum yaptım oda 10 gün yaşadı küvezde ve kaybettim bnm ki bayağ bir karışık anluycan...

Sut korur olayi cok sacma. Annem de beni emzirirken ve ben 4 aylikken kardesime hamile kalmis. Sut hic de korumuyor demek ki. Ne bileyim korunmak o kadar da zor degil. Madem cocuk istemiyorsun isi sansa birakma bari. Ah ah...

süt nasıl korusun senin kocanın spermlerini yaa bencede saçmalık
prezervatifle bile hamile kalan olurken sütün koruyacağını düşünmek aptallık olur

kızlar var yaaa koltukları yıkıyorum aklım sizde pc koltuk arası mekik dokuyoruummm:KK52:

ay bende yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum :KK52:

X