- 13 Mart 2014
- 3.854
- 994
ay uhibbukecim şu güne kadar gerçekten soğukkanlıydım pek aklımda yoktu, ama bat tarihi yaklaştıkca coşuyorum, bu topicden çıkamaz oldum, hamilelikle ilgili bişeyler okumak istiyorum sürekli
ahhh seni ne kadar iyi anlıyorum bi bilsen :)
Ben bi ara bat yaklaştıkça hamilelikle ilgili en önemsiz kelimeyi bile saatlerce araştırıyordum :))
sonra kendime baktım hangisi var bende hangisi yok onu buluyodum
inşallah hayırlısı ile verirsin müjdeyi yaaa bak senle brlikte benim heyecanımda arttı :))
yarın arkadasımın bebeğinin doğum günü var
az önce ona hediye almaya gittim
yaaaa içim gittiiiiiii
ne kadar güzel kıyafetler var kızlara renk renk elbiseler
erkeklere model model pantolonlar kapriler
oooofffffff
nasıl heveslendim kendi bebeğim olsa neler alırım ona
Allah ım lütfen bu ay hepimiz hamile olalım lütfen allahım
bende geçen ay arkadaşımın bebeğine zıbın aldıgımda aynı şeyleri hissettim hatta bi ara vermeyip kendi bebeğime mi saklasam dedim bayıldım resmen zıbına yaaaa :)
İnşallah tez zamanda bizimde olur doya doya alırız :)
Tatlim ilk ayim evet ama insan ilacsiz adet olmayinca bebek de olmaz hibi geliyor.
Ben 8 seneye yakin dogum kontrol hapi kullandim hic kullanmama gefek yokmus diyorum suan. Her ay sokturucu de kullansam ayni kapiya cikacakmis.
Dr'un dedigi de moralimi tam bozdu. Simdi adeti bekliyorum artik. İnsallah olumlu birseyler olur artik.
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Herşeyde bi hayır vardır inşallah hapların bi zararı olmamıştır ben inaıyorum yaa senin hissettiğin kadar olumsuz degil durumun ve müjdeyi alman çok uzun sürmicek