Fe Sabrun Cemil...Her ay umut doluyuz diyenleri beklerim :)

süt nasıl korusun senin kocanın spermlerini yaa bencede saçmalık
prezervatifle bile hamile kalan olurken sütün koruyacağını düşünmek aptallık olur

ay bende yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum

Aynen canim cahillik iste..

Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın bunu sana.
cennette seni bekliyorlar onlar
kıyamet günü Allah çocukları cennete sokacakmış ama onlar kapıda ağlayacaklarmış anne babamız olmadan girmeyiz diye sonra Allah da onların anne babasınıda alacakmış.
biyerde okumuştu çok etkilendim.
onlar sana şefaatçi olacaklar inşallah

Aaaa bu ay hamile kalırsak ocakta mı doğum yapcas demekki çocugumla burcumda aynı olcak :))))
ay ben çoştum yine biri beni durdursuuunn:52

Evet canıım oğlak burcu oluyor, severim oğlak burcunu ya ben, hamile olsam ne güzel olur :)

Maşallah ne güzel böyle düşünmen, bir müslümama yakışan davranışta bu bence, Rabbim hiçbir sabrın karşılığını boş bırakmaz, kim bilir nasıl nimetlerle mükafatlandıracak seni.

aynı şeyi bende düşünğyorum bu yüzden herşeyi unisex alırım heralde r

Evet haklısın bende öyle yaparım, özellikle bebek arabası beşik gibi büyük şeyleri :)

ewet öyleymiş inşallah öylede olur tek tesellim o zaten...

inşallah öyle olur cnm tek isteğim yeniden anne olmak acılarımı biraz olsun unutmak kısa zamanda hayırlıca inşallah, ALLAHIM isteyen herkese versin, ALLAHIM İMRENDİRMESİN İNŞALLAH

inşallah öyle olur cnm tek isteğim yeniden anne olmak acılarımı biraz olsun unutmak kısa zamanda hayırlıca inşallah, ALLAHIM isteyen herkese versin, ALLAHIM İMRENDİRMESİN İNŞALLAH

Amiinn inşallah, sana coookk hayırlı evlatların olsun diye dua edicem söz veriyorum :)

Canim bir defa hamile kalmissin bir defa daha da kalirsin insallah. Allahim cok bekletmesin amin.

evet şefaatçi olacak ama doğupta ölen olacak çünkü yaşayıp ölen çocuklar şefaatçi oluyor mesela ben de kürtaj oldum 2 ay oldu ama bana şefaatçi olmayacak sadece çektiğim sıkıntılardan dolayı günahlarım dökülmüştür biraz Allah sabırlar versin bebeğini kaybeden annelere hiçbişey kolay değil bu hayatta zor günler geçiriyorum şu anda vucudum tam olarak toparlanamadı bunu hissedebiliyorum düzenim bozuldu bel ağrım oluyo benim nedenini bile bilemiyorum regl azaldı sanki ve kistim oluştu hangi birine kafa yorucam bilmiyorum ama sabır diyorum sadece sabır Allahım beterinden korusun..

Amiinn inşallah, sana coookk hayırlı evlatların olsun diye dua edicem söz veriyorum :)

CNMM BNM şu an gözlerim doldu gerçekten temiz kalbinenden allahım razı olsun dualarımız cümlemize olsun canımsınnnnn

Tv'de gordum yine sinirlendim. 1 yasinda cocuk bir dukkan kapisinin onunde dikiliyor. İceride birseyler oluyor ve kuzum onlara bakiyor. İceriye birileri girip cikiyor. Sonra dukkandan cikan biri cocugu tutup kaldiriyor ve savurarak firlatiyor :s Serefsiz ya! Olmus sanirim kuzum

canım yanlış biliosun her ikiside şefaatçi oluyor, benim bebeğim 10 gün yaşadı sütümüde içti ondan ewet eminim ama hocalar ölü doğanlarda oluyor diyor, çünkü onlarda mahşerde senin benim gibi bir kul olarak gelecekler..

CNMM BNM şu an gözlerim doldu gerçekten temiz kalbinenden allahım razı olsun dualarımız cümlemize olsun canımsınnnnn

Amin canım inşallah, iyiki dualar var bizim dayanağımız onlar. Ayakkabınızın bağına kadar isteyin benden demiş Rabbim o kadar cömert, bizde bol bol isteriz dimi :) en kıymetli duada müminin mümine yaptığı dua canım. Inşallah birbirimize dua edelim.

ay bende yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum

Koltuklar bitti pilavımıda yaptım :)
ayy çok mu hızlıyım nee

Evet canıım oğlak burcu oluyor, severim oğlak burcunu ya ben, hamile olsam ne güzel olur :)

Bende oğlak burcuyummmmmm

Gerçekten miiiiii ((
Niye fırlatmış ki bişey anlamadım
allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle

Hepiniizzz dualarımdasınızzzz

Sanirim dukkanda hirsizlik oluyor cocuk iceri bakiyor diye sinirleniyor ve firlatiyor tutup kolundan Amin canim.

Sanirim dukkanda hirsizlik oluyor cocuk iceri bakiyor diye sinirleniyor ve firlatiyor tutup kolundan Amin canim.

Allah ıslahhh etsin yaaa rabbim büyük bütün yapılanların hesabını sorar ve Allah ın hesabı en çetin olanı ((
Zannediyorlar mı ki dünyada ki gibi basit üç beş ceza bu yaptıklarının karşılıgııı

Canim Allah korkusu olsa zaten yapmaz ki

Anladim canim ben zaten yumurtlama sorunu icin demedim hamile kalmayi kolaylastirdigi icin soyleyeyim dedim

ayy inanki kuzum kullanmadığım şey kalmadı neye hamile kalmayı kolaylaştırıo dedilerse hep yaptım sonu hüsran oldu hep umutlandım artık bişi yapmak istemiyorum bu sefer umutlanıyorum yine oldumuki tuttumuki die bu sefer hiçbişi yapmıcam artık en azından umudumda olmaz yıkılmamda

Sen de haklisin canim. Ben de adet sokturuyor diye civanpercemi adacayi falan kullandim ama yok. Bu karisimi bu ay tekrar kullanayim diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…