- 5 Mayıs 2013
- 33.832
- 41.256
süt nasıl korusun senin kocanın spermlerini yaa bencede saçmalık
prezervatifle bile hamile kalan olurken sütün koruyacağını düşünmek aptallık olur
ay bende yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum
BENİM İLK DENEMEMDİ. bende koldan oldum bnm düşük olmadı 5. ayımda bebeğin biri gelişmio die sonlandırdılar verdikleri ilaç ikizini etkiledi. üçüncü bebeğimi 8. ayımda sezeryanla doğum yaptım oda 10 gün yaşadı küvezde ve kaybettim bnm ki bayağ bir karışık anluycan...
Aaaa bu ay hamile kalırsak ocakta mı doğum yapcas demekki çocugumla burcumda aynı olcak :))))
ay ben çoştum yine biri beni durdursuuunn:52
acım çok derin çok zor 7 ay oldu acım azaldımı azalmadı ama rabbim sabrını veriyo çok şükür veren kim ALLAHIM alan kim oda ALLAHIM ve hep hayırlısı olsun dedim demekki rabbim bana bunu layık gördü demekki bnm için en hayırlısı böyleydi. ELHAMDÜLİLLAH :)
aynı şeyi bende düşünğyorum bu yüzden herşeyi unisex alırım heralder
canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın bunu sana.
cennette seni bekliyorlar onlar
kıyamet günü Allah çocukları cennete sokacakmış ama onlar kapıda ağlayacaklarmış anne babamız olmadan girmeyiz diye sonra Allah da onların anne babasınıda alacakmış.
biyerde okumuştu çok etkilendim.
onlar sana şefaatçi olacaklar inşallah
Evet canıım oğlak burcu oluyor, severim oğlak burcunu ya ben, hamile olsam ne güzel olur :)
Maşallah ne güzel böyle düşünmen, bir müslümama yakışan davranışta bu bence, Rabbim hiçbir sabrın karşılığını boş bırakmaz, kim bilir nasıl nimetlerle mükafatlandıracak seni.
Evet haklısın bende öyle yaparım, özellikle bebek arabası beşik gibi büyük şeyleri :)
inşallah öyle olur cnm tek isteğim yeniden anne olmak acılarımı biraz olsun unutmak kısa zamanda hayırlıca inşallah, ALLAHIM isteyen herkese versin, ALLAHIM İMRENDİRMESİN İNŞALLAH
inşallah öyle olur cnm tek isteğim yeniden anne olmak acılarımı biraz olsun unutmak kısa zamanda hayırlıca inşallah, ALLAHIM isteyen herkese versin, ALLAHIM İMRENDİRMESİN İNŞALLAH
canım benim yaaa rabbim bidaha yaşatmasın bunu sana.
cennette seni bekliyorlar onlar
kıyamet günü Allah çocukları cennete sokacakmış ama onlar kapıda ağlayacaklarmış anne babamız olmadan girmeyiz diye sonra Allah da onların anne babasınıda alacakmış.
biyerde okumuştu çok etkilendim.
onlar sana şefaatçi olacaklar inşallah
Amiinn inşallah, sana coookk hayırlı evlatların olsun diye dua edicem söz veriyorum :)
evet şefaatçi olacak ama doğupta ölen olacak çünkü yaşayıp ölen çocuklar şefaatçi oluyor mesela ben de kürtaj oldum 2 ay oldu ama bana şefaatçi olmayacak sadece çektiğim sıkıntılardan dolayı günahlarım dökülmüştür biraz Allah sabırlar versin bebeğini kaybeden annelere hiçbişey kolay değil bu hayatta zor günler geçiriyorum şu anda vucudum tam olarak toparlanamadı bunu hissedebiliyorum düzenim bozuldu bel ağrım oluyo benim nedenini bile bilemiyorum regl azaldı sanki ve kistim oluştu hangi birine kafa yorucam bilmiyorum ama sabır diyorum sadece sabır Allahım beterinden korusun..
CNMM BNM şu an gözlerim doldu gerçekten temiz kalbinenden allahım razı olsun dualarımız cümlemize olsun canımsınnnnn
ay bende yemek yapıyorum arada gelip bakıyorum
Evet canıım oğlak burcu oluyor, severim oğlak burcunu ya ben, hamile olsam ne güzel olur :)
Tv'de gordum yine sinirlendim. 1 yasinda cocuk bir dukkan kapisinin onunde dikiliyor. İceride birseyler oluyor ve kuzum onlara bakiyor. İceriye birileri girip cikiyor. Sonra dukkandan cikan biri cocugu tutup kaldiriyor ve savurarak firlatiyor :s Serefsiz ya! Olmus sanirim kuzum
Galaxy Mini 2 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Amin canım inşallah, iyiki dualar var bizim dayanağımız onlar. Ayakkabınızın bağına kadar isteyin benden demiş Rabbim o kadar cömert, bizde bol bol isteriz dimi :) en kıymetli duada müminin mümine yaptığı dua canım. Inşallah birbirimize dua edelim.
Koltuklar bitti pilavımıda yaptım :)
ayy çok mu hızlıyım nee
Bende oğlak burcuyummmmmm
Gerçekten miiiiii((
Niye fırlatmış ki bişey anlamadım
allahım sen insanlara akıl fikir ihsan eyle
Hepiniizzz dualarımdasınızzzz
Sanirim dukkanda hirsizlik oluyor cocuk iceri bakiyor diye sinirleniyor ve firlatiyor tutup kolundanAmin canim.
Allah ıslahhh etsin yaaa rabbim büyük bütün yapılanların hesabını sorar ve Allah ın hesabı en çetin olanı((
Zannediyorlar mı ki dünyada ki gibi basit üç beş ceza bu yaptıklarının karşılıgııı
Canim Allah korkusu olsa zaten yapmaz ki
Olsun korksa da korkmasa bu yaptıklarının hesabını vericek yaaa ah bu düşünce de olmazsa dayanılmaz gercekten
Anladim canim ben zaten yumurtlama sorunu icin demedim hamile kalmayi kolaylastirdigi icin soyleyeyim dedim
ayy inanki kuzum kullanmadığım şey kalmadı neye hamile kalmayı kolaylaştırıo dedilerse hep yaptım sonu hüsran oldu hep umutlandım artık bişi yapmak istemiyorum bu sefer umutlanıyorum yine oldumuki tuttumuki die bu sefer hiçbişi yapmıcam artık en azından umudumda olmaz yıkılmamda